Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha28 wrote:Roletka dzieki za info, napewno zajrze
Marta brzunio cudo
A my po dzisiejszej wizycie wiemy ze...mamy DWOCH CHLOPACZKOW
Wojtus i Szymus slicznie pokazali swoje przyrodzenia
Jeden wazy 260 gram drugi 240 gram
Wedlug usg mamy 20 tc. Ogolnie wszystko w jak najlepszym porzadku: szyjka wysoko bez rozwarcia, duzo wod wiec dzieciaczki maja duzo miejsca w brzuszku i pieknie sobie figlowaly
Mamusia przytyla tylko 2 kg
15.10 jedziemy do szkoly rodzenia posluchac troche madrych rzeczy.
Teraz polowkowe ale dr kazala zapisac sie tak za dwa tygodnie wtedy wszystko bedzie lepiej widoczne.
Ale super, gratulacje :*mycha28 lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Kava wrote:Marta ale brzuchaczek słodki!!!!
Napatrzeć się nie mogę
A pamiętasz jak po drugiej stracie mówiłaś, ze nie masz już siły i chyba to koniec???
Jejkuś, jak dobrze, ze jednak byłaś zdeterminowana i Kubuś jest tuż, tuż...
Dziękuję kochana:-* Oj tak doskonale pamiętam i dobrze że nie zrezygnowałam bo pewnie bym żałowała..Ale też wsparcie Twoje Monii i innych dziewczyn dużo mi pomogło no i mąż był ze mną w każdym momencie i to sprawiło że się nie poddałam i nie żałujęMoniaa lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Marta piękny brzuch. Ty chyba malutka przybralas? Bo cała jesteś bardzo szczupła. Ja widzę ze mi się wszędzie pozaokraglalo. Tzn nie czuje się grubo ale apetycznie hehe.
Mam 10kg do przodu na koniec 7m.
Właśnie ostatnio dwa tygodnie temu miałam od początku na plusie 15 kg już co dla mnie wydaje się dużo
No i mąż powtarza że mi się ponętny tyłeczek zrobił wariat jedenAnko:-), Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi 1 wrote:Mycha to tez masz termin na koniec lutego ?? Moje dwa chłopaszki Marcel i Olus ważą juz po 400g
a też jestem w 20tc
to duże chłopaki
to musze swoich podkarmic
ja mam na 2 marca terminWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 18:08
aszka lubi tę wiadomość
-
mycha gratuluję
wiedziałam
minęłyśmy się pewnie. Nie miałam głowy do rozglądania się. Ja mam mniej dobre info, szyjka mi się skróciła do 27mm, gin pobrała wymaz, we wtorek mam iść na kontrol i pewnie czeka mnie pessar
jeśli w ogóle można w tym tc go jeszcze założyć. Leżakowanie niestety mnie nie uchroniło. Z lepszych wieści to córcia ma 1,5kg
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Nasze skarby
Danae - 07.09.2015 Szymek 3.690kg 55 cm 10/10
Lista naszych dzielnych ciężarówek:
Asiapoli - 27.10.2015- córcia - AmeliaAnglia -Ivf, Birmingham Priory Hospital
Ginger84 - 03.11.2015 - synek - MarcelGyncentrum
Marta1986-11.11.2015-synek-KubuśKriobank Białystok
Justa1234-30.11.2015-córcia-ZosiaNovum Warszawa ICSI -ś
Anko:-)- 15.12.2015- córcia-Hania
Agniesia2569-18.12.2015-córcia-Amelia
Biała - 05.01.2016 - bliźnięta - córeczki
Cynnia - 05.01.2016 -synek-???????Gameta Gdynia IUI ( Norwegia)
Lila84-11.01.2016-córcia - LenkaInvicta Warszawa
Duza-02.02.2016- córcia?-?????Novum Warszawa
Fistaszek-07.02.2016- bliźnięta -Iwo i BrunoGyncentrum Katowice IMSI -Ś
Aszka-12.02.2016- córcia -AlicjaInvicta Warszawa
Viki26-20.02.2016-??????-??????ISCI -ś
Kmb-21.02.2016-synek- JaśBelgia 6 IUI
Madzia82-26.02.2016-synek -FilipekInvimed Warszawa IMSI -ś
Basiurka -26.02.2016 -córcia Alina
Mała Mi -27.02.2016 - bliźnięta - Marcel i OlekProvita Katowice
Moniaa -27.02.2016 -córcia-??????Kriobank Białystok
Mycha28-02.03.2016- bliźnięta- Wojtuś - SzymekNovum
Roletka- 13.03.2016- bliźnięta -???????Gyncentrum Katowice
Lilou1984 - 26.03.2016 - ??????? - ??????Invimed -IMSI
Wiecznie - 09.04.2016 -????? -??????Artemida Białystok - ICSI
Agulas - 18.04.2016 -?????? -??????Invicta Warszawa
mycha28, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
Trochę mnie nie było dopiero was przeczytałam.
Dziewczyny piękne brzuszki.
Co do temperatury to u mnie max 36.2
Chłopcy królują u nas. Ale myślę, że może jeszcze i dziewczynki nadrobią
Co do ubranek zacznę kupować od 62 a już bliżej terminu kiedy lekarz powie jak duży będzie ewentualnie będę robić ostatnie zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 19:55
mycha28, aszka lubią tę wiadomość
-
Agniesia dziekuje
no jakos nie dane nam jest sie spotkac
Mam nadzieje ze jednak szew cos choc troche pomoze. Corcia dorodna juztrzymam kciuki zeby jeszcze posiedziala spokojnie w cieplutkim brzusiu u mamusi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 20:27
-
agniesia2569 wrote:mycha gratuluję
wiedziałam
minęłyśmy się pewnie. Nie miałam głowy do rozglądania się. Ja mam mniej dobre info, szyjka mi się skróciła do 27mm, gin pobrała wymaz, we wtorek mam iść na kontrol i pewnie czeka mnie pessar
jeśli w ogóle można w tym tc go jeszcze założyć. Leżakowanie niestety mnie nie uchroniło. Z lepszych wieści to córcia ma 1,5kg
:-)trzymam mocno kciuki żeby wszystko było w porządku i żeby założyli Ci ten pesser,napewno będziesz spokojniejsza.
-
A ja tak późno jestem. Dopiero położyłam się w łóżku i mam czas na neta. Zapomniałam tel z domu a niedawno wróciliśmy.
Ale przejdźmy do rzeczy...
Dziewczynka nadal jest dziewczynka. Lekarka nie widziała noc niepokojącego co mogłoby wpływać na rozwój malutkiej.
Waga mojego szczęścia to 320g.Astra, Marta1986, Kava, aneczka2015, mycha28, Konwalia, Madzia82, kmb, justa1234, agniesia2569, Viki26 lubią tę wiadomość
-
A ja przed pójściem wieczorem miałam przygodę malą,bolał mnie brzuch i plecy ale brzuch mnie bolała okresowo i zaczęłam soe martwić bo te bóle w ciąży niby okresowe to są skurcze i się wystraszylam
wzięłam nospe i magnez na noc i oczywiście noc zarwana bo się zdenerwowalam i co chwilę wstawalam do toalety sprawdzać czy piżama sucha i czysta
no ale tak gdzieś ok 2.00 bóle ustały ale niekokój dalej pozostał
mam nadzieję że to tylko narazie jednorazowy taki wybryk.