Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Vaina wrote:Ja juz po ostatnim prenatalnym
Maluch ma się dobrze - wszystko prawidłowoWaży już prawie 1,5kg
Mamy nagrany filmik z maluchem gdzie połyka sobie wody płodowe - jest tak kochany
Następna wizyta za miesiąc, a potem już co 2 tygodnie
No i bardzo ważne młody już koziołka zrobił i ładnie leży główką w dół
Te filmiki są obłędneVaina lubi tę wiadomość
-
I pomyśleć, że dokładnie rok temu kłułam się w brzuch, dałam się uśpić, przeżywałam męki czekając na telefon ile komórek się zapłodniło a w Wigilię prawie doszło do transferu
A teraz trzymam w rękach jakieś pięć kilo szczęścia i szaleję z radości gdy się do mnie uśmiecha
To będą nasze pierwsze Święta. Cudnie.Joanna85, Vaina, Nadira, MatyldaG, Anatolka, Antonelka, szałwia, asia-m-b, Mimi86, Serducho, ewela873, Tosia 1981, Nefe lubią tę wiadomość
-
Kometa, dzieki za zyczenia! Niech Maly Kosmita rosnie zdrowo i przynosi jak najwiecej radosci rodzicom. Te swieta beda rzeczywiscie dla Was wyjatkowe-cieszcie sie tym czasem! ;-*
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Vaina wrote:Właśnie zauważyłam, że dawno nikt sie nie rozpakowywał - to która kolejna i kiedy prawdopodobnie
Bo chyba żadne świateczne dzieciaczki nam się nie szykują?
Co do świąt ubiegłorocznych to ja pamiętam tylko swój płacz po nieudanej 2 procedurze i robienie dobrej miny do złej gry przy stole u "ukochanej" teściowej...
-
Ja rok temu w Święta rzygalam dalej niż widziałam... Brryyy
Szałwia, nie wiem ile waży i mierzy, bo nie wybieram się z Nim do przychodni między smarkajacych i kaszlacych ludziubrania nosi na 80 od 3 tygodni chyba. Pięknie pływa - chodzimy na basen
ComeToMeBaby, Evaa lubią tę wiadomość
-
Ja na razie nie zamierzam się rozpakowywalac, ale nie wiem jakie ma zamiary moja córka. Po wczorajszej wizycie mam zgladzona szyjkę i 3 cm rozwarcia. Chętnie poczekam do 2017 roku, bo Laura jeszcze nie donoszona, ja jeszcze nie spakowana i wolałabym, aby różnica wieku wynosiła 2 lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 15:09
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Ja w tamtym roku miałam najgorszą wigilię w życiu 6dpt i krwawienie przy stole trzymałam fason i udawałam że wszystko ok nawet mąż nie wiedział że krew lała mi się po nogach
dzielenie opłatkiem wysłuchiwanie że na pewno się teraz uda jeden wielki dramat... W pierwszy dzień świat krwawienie ustało a ja zrobiłam test i zobaczyłam tłustą krechę a teraz ta moja tłusta krecha z tamtego roku będzie naszym prawie 7 kg świątecznym elfikiem
Antonelka, szałwia, Joanna85, MatyldaG, ComeToMeBaby, Mimi86, Serducho, józefka, ewela873, Tosia 1981, Nefe lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 15:10
Vaina, Konwalia, Antonelka, szałwia, Joanna85, asia-m-b, MatyldaG, ComeToMeBaby, Mimi86, Anatolka, Serducho, Tosia 1981, Nefe, ewela873 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Eva gratki:) Konwalia trzymaj sie w dwupaku jak najdluzej.Joanna Ty tez!!!
Kometa dzieki za zyczenia. My tez z Mloda zycYmy wesolych i bogatego Mikolaja,Gwiazdora,Jezuska czy kto tam u Was chodzi:)Niech Kosmitek zdrowo rosnie:)
Anatolka nie macie bilansu polroczniaka i w 8 miesiacu?U nas jest pediatra poza przychodnia i jeden dzien w tygodniu sa tylko zdrowe niemowlaczki:)Jak plywa?Sam juz?U nas mloda zasuwa nozkami,zeby doplynac do zabawek,ale maz ja z przodu podtrzymuje.Do basenu jeszcze nie mozemy,ale mamy wielka wanne (180 x 60).Tez zaczyna nosic 80,zalezy jaka firma
Evaa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Jesli chodzi o zeszle świeta, to 21.12 okazalo sie ze beta jest dodatnia po iui, po 2 dniach niestety spadla! W swieta czekalam az dostane okres....w tym roku zdecydowanie inne nastroje, chociaz moglaby nas Malutka nie straszyc i siedziec grzecznie jeszcze kilka tygodni!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 17:43
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Nie ma obowiązkowego bilansu ale bylismy odebrać dziś wyniki męża i akurat było pusto to z Nim weszlam na ważenie. 7700g. Położna powiedziała że pięknie, podwoił wagę urodzeniowa z lekkim naddatkiem, wiec wszystko ok
Ćwiczenia dla niemowlaków są z rodzicami. Trzeba podtrzymywać przez większość zajęć ale są też z tymi rurkami "makaronami" i tam samodzielnie dzieci się trzymają. Bez asekuracji jeszcze nieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 17:46
ComeToMeBaby, szałwia, Viki26, Evaa lubią tę wiadomość
-
Nadira wrote:Ja wprawdzie w grudniu rozpakowywać się nie planuje ale szykuję się na pierwszą połowę stycznia w okolicach 10-16.01. Mam mieć cc bo mała nie zmieniła położenia i siedzi pupką w dół.
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
ja w tamtym roku całą wigilie przeplakałam , zawsze dzielenie sie opłatkiem powodowalo ze mialam łzy w oczach, ale w tamtym roku byłam na świeżo po nieudanej procedurze no wylam non stop przy stole masakramaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
I ja w zeszle swieta mialam dola, ze znow życzenia zeszloroczne o kolejnych świętach w trojke sie nie spelnily..rok temu ponownie życzyłam z mezem sobie swiat w większym gronie i sie doczekalam, co prawda Maluszek jeszcze w brzuszku ale i tak jestem szczesliwa ❤❤
Dobrze Was kochane rozumiem i ciesze się waszym szczesciem
Kometa dziękuję za życzenia i również dla Ciebie wszystkiego dobrego, prawdziwie RODZINNYCH magicznych świąt ! ❤ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤