Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Vaina wrote:Chciałam was zapytać, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na zgagę?
Zaczęła się u mnie ok. miesiąca temu, pierwszy raz w życiu, i przybiera na sile. Czytałam czego powinnam unikać i w sumie oprócz słodyczy, a tego nie umiem się wyrzec, unikam wszystkiego co mówią. Wiem, że wysiłek niby sprzyja zgadze, ale ja z tych co nie potrafią spokojnie usiedzieć.
Jak będzie się dalej nasilało to za miesiąc zwariujęStarania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Ja po tygodniu leżenia byłam wczoraj na wizycie, szyjka z 43 mm skrocila sie na 38 mm, ale lekarz w tym wzgledzie mowi ze tragedii nie ma bo trzeba wziac jeszcze pod uwage błąd pomiaru. No ale Mala dalej z glowka nisko i na szyjke napiera, szyjka wygieta ale trzyma. Dalej lezymy z nogami i tylkiem w gorze i wizyta za tydzien.
Robilam tez ktg, na szczescie skurczy brak!
Starania od II 2014
IVF
Magdalena 06.03.2017 -
Mimmi trzymam kciuki, wszystko na pewno będzie dobrze.
Dziewczyny wczoraj wieczorem i teraz przez chwilkę miałam takie pojedyncze bóle z lewej strony, jakby takie jednorazowe uderzenie. No i coś robić z tym?I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
Nefe jesli to byla taka jednorazowa sytuacja to chyba nie ma sie co martwic, zawsze cos bedzie strzykac i pobolewac w ciazy. Jesli bedzie sie powtarzac, albo niepokoi Cie cos, zadzwon do lekarza, to nic nie kosztuje.
Evaa lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
IVF
Magdalena 06.03.2017 -
drugie prenatalne wyszly dobrze. i teraz pytanie czy zrobione byly byle jak czy faktycznie bylo ok a teraz lekarz wydziwial
no nic zobaczymy co powie mmoj gin we wtorek na to wszystko. staram sie nie nakrecac i nie biore pod uwage ze malenstwo jest chore.
Nefe takie bole, ciagniecia itp chwilowe to raczej norma. tez tak mialam. wsyztsko sie rozciaga, rosnie.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi kciuki za Malenstwo,na pewno bedzie wszystko.ok.... trzymam kciuki...nie czytaj na necie niczego,bo.tylko sie bedziesz niepotrzebnie nakrecac,czekaj cierpliwie do wtorku.
Mimi86 lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Dzięki dziewczyny, wiem że się rozciąga ale to akurat takie były jednorazowe dość mocne bóle i trochę mnie to zaniepokoiło. Ale nic to nie sieję paniki, po prostu trochę więcej odpoczywamI ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11.
/
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
Nefe mnie tez z lewej strone kilka razy zabolalo,i tez sie martwilam...ale bylam na usg i.wszystko.jest ok...odpoczywaj wiecej,mnie wlasnie tak boli jak jestem za bardzo aktywna..jak sprzatam a w koncu czlowiek zapomina ze w ciazy jest,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
-
Evaa wrote:Witam sie w 2trymestrze ,i kiedy to zlecialo
Ja też! Ale jeszcze bardzo dużo czasu nam zostałoJoanna85, Mimi86, Antonelka, Nadira, MatyldaG, Vaina, ComeToMeBaby, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Mile Panie aby szczescie dla nas trwalo a zle chwile poszly w zapomnienie
Wszystkiego pieknego dla Was.
P.S.
Dzisiaj rozpoczelam 3 trymestr27+0
Evaa, Nadira, MatyldaG, Vaina, nika03, ComeToMeBaby, Mimi86, asia-m-b, Viki26, Anatolka lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Vaina wrote:Chciałam was zapytać, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na zgagę?
Zaczęła się u mnie ok. miesiąca temu, pierwszy raz w życiu, i przybiera na sile. Czytałam czego powinnam unikać i w sumie oprócz słodyczy, a tego nie umiem się wyrzec, unikam wszystkiego co mówią. Wiem, że wysiłek niby sprzyja zgadze, ale ja z tych co nie potrafią spokojnie usiedzieć.
Jak będzie się dalej nasilało to za miesiąc zwariuję
Vaina, mi na chwile pomaga zimne mleko.
Od kilku m-cy biore tabletki Neo Bianacid, sa bezpieczne dla ciezarowek i karmiacych. Sa rewelacyjne, zgaga znika blyskawicznieVaina lubi tę wiadomość
I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
Nadira wrote:Wszystkiego najlepszego w Nowym 2017 Roku!
Dziewczyny które miały planowe cc, w którym tc miałyście cesarki?
Ja mam termin na 20.01. W szpitalu kazali mi przyjsc 10.01., zeby umowic sie na cc. Prawdopodobnie rozpakujemy sie 16-17.01., ale to bede mogla potwierdzic po 10-tym. Slyszalam, ze planowane cesarki robia po skonczonym 39tc.Nadira, Joanna85 lubią tę wiadomość
I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny
niech się ciąże zdrowo rozwijają, dzieci szczęśliwe będą i radosne, w zdrowiu i pomyślności chowane, a Wam - spełnienia marzeń!
Vaina, Joanna85, Nadira, Evaa, asia-m-b lubią tę wiadomość