Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Melduje ze dziś o 13:11 i o 13:12 przez cc przyszli na świat Franek i Antek.
Franek z wagą 2570 i 50 cm a Antek 2700 i 51 cm
Dostali po 10 punktów. Wszyscy czujemy się dobrze i pozdrawiamy ciocieewe_a85, Evaa, Mimi86, szurusiowa, Vaina, Neo84, Fruzia85, Antonelka, arlenka, SzewskaPasja, Anatolka, józefka, Natka-matka wariatka :), roletka, szałwia, ewa81, Nicka678, Joanna85, chiara, mkl, lilou, Konwalia, Serducho, lipa, nika03, Anuszka, Tosia 1981, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ewa81 wrote:Mimi a Ty już spakowana do szpitala?
. Masz już ustalony termin cc i kiedy idziesz do szpitala?
tak juz jestem spakowanadziś nawet pozdejmowałam kolczyki,łańcuszek itp
We wtorek mam wizyte ostatnią i sie dowiem wszystkiego od razu dostane skierowanie do szpitala
Ty bedziesz tez miala cc?
Matylda jeszcze raz gratuluje kochana :*ewa81 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Ewa bo mi chiara ostatnio odpisała w wiadomości na temat szpitala wiec ci napisze co nieco
Najpierw leZy sie na starym bloku na patologii (chyba ze nie ma miejsca to na nowy od razu) cc jest na nowym bloku i tam juz po porodzie zostajesz. Lewatywę jak chcesz to robią . Cewnik przed zakładają . Dziecko na noc pierwsza zabierają a ty dostajesz lekow przeciwbólowych ile potrzebujesz .
Zaraz po cc maz kanguruje dziecko w specjalnym pokoju i musi sobie zabrac obuwie zmienne bo tam w mini szatni musi rzeczy zostawić. Aha ona poszła w pon do szpitala w piątek miała cc a wyszła we wtorek
Wiec ja myśle ze bedzie podobnie bo w bytomiu lubią trzymać przed zabiegiem /operacja pare dniewa81 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Serducho wrote:A ja spac nie moge, brzuch boli jakbym miała dostac okres, zgaga meczy i na wymioty ciagnie
Moze to zwiastun zblizajacego sie porodu?
Ja dzis przezylam koszmar
Od wczoraj mam skurcze takie ok 10 sek ale bardzo silne... wczoraj mialam 7 a dzis 3.. i po tym 3 skurczu pojawilo sie krwawienie!!
Bylam na usg, dr mowi ze wszystko ok i nie ma pojecia skad krwawienie bylo.. jest pecherzyk z cialkiem zoltkowym i w niedziele znowu na usg byc moze z serduszkiem, bynajmniej lekarz powiedzial ze powinno juz byc jego zdaniem..
Boje sie tylko czy krwawienie sie nie powtórzy i czy maluch ze mna zostanie3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*]