Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupowałam kolorowe tetry na Hubi World ale każda jest innej jakości. Generalnie te nowsze wzory mają porządniejszy splot i czuć że są grubsze. Oprócz tego w świecie dziecka kupiłam białe tetry de lux i faktycznie są fajne.
-
Tez zamowilam tetre i flanele z HubiWorld w pl tzn siostra mi zamowila, musline tutaj jakas ale widzislam ze w pl tiny star ma i bambusowe od LennyLamb przy okazji chusty...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ja na Hubiworld wziełam białe tetrowe, gramatura 140g/m2. I po praniu są OK, splot gęsty.
Natomiast kolorowa tetra jest słaba, gramatura tylko 115, jakość zróżnicowana. Generalnie zauważyłam, że te z szarym np. w zygzaki mają zdecydowanie lepszy wygląd niż białe w kolorowe nadruki.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Ja tetry używam tylko do podkladania pod cycka jak mała je bo jak się oderwie to mleko jest wszędzie no i ona często ja ma na głowie jak zasypia więc dla mnie to akurat na plus, że są cienkie. Też kupowałam u hubi Ale fakt każdy wzór jakby innej jakości.
-
Cześć Dziewczyny przychodzę do Was po radę. Zrobiłam CRP i wyszło mi 16,4 a norma do 5 czyli jakiś stan zapalny w organiźmie. Lekarz mówił, że do 20 nie ma tragedii, na razie nie wdrożył żadnego leczenia, ale jakoś się martwię
miałyście podobnie?
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Ja nie miałam. Ale koleżanka miała cos koło 12 i z tego co pamietam to nie miała włączonego leczenia. Żebyś sie nie martwiła to moze skonsultuj to z innym lekarzem?
Dzien dobry ja juz nie śpię. Tez tak wcześnie sie nudzicie w ciazy?Pazyfae lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie zasypiam na siedząco o 22 i wstaję przed 8
Noce jeszcze przesypiam w całości, także naprawdę syn mi się trafił litościwy - zobaczymy czy mu tak zostanie po porodzie
Kabełka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Asia_88 no ale do toalety chyba w nocy wstajesz, bo jeśli nie to zazdroszczę litościwego dziecka
Mój Partner się śmieje, że na ten ostatni miesiąc przed każdym wyjściem będzie zakładał mi pieluchę, bo ledwo wyjedziemy z domu to zaraz musimy szukać miejsca gdzie mogę się załatwić i to "na gwałt" -
Muszę wam sie pochwalic ze został mi do zamówienia leżaczek do kąpieli i mam zamknięta wyprawkę. Nie liczę mebli do pokoju bo wszystko jest wybrane tylko po weekendzie najpierw pomalujemy pokój, fotelika do samochodu bo to zadanie męża, No i oczywiście samochodu
-
madlenka wrote:Ja nie miałam. Ale koleżanka miała cos koło 12 i z tego co pamietam to nie miała włączonego leczenia. Żebyś sie nie martwiła to moze skonsultuj to z innym lekarzem?
Dzien dobry ja juz nie śpię. Tez tak wcześnie sie nudzicie w ciazy?
Ja się kładę późno bo gdzieś po 24 (wcześniej mi się nie chce spać) ale śpię za to do 10w nocy 3 razy do toalety ale zasypiam od razu dalej
Asia88 a dużo wody pijesz w ciągu dnia? Bo mi lekarz kazał 3 litry wiec chcąc nie chcąc te wędrówki do toalety saWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 12:16
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
madlenka wrote:Ja nie miałam. Ale koleżanka miała cos koło 12 i z tego co pamietam to nie miała włączonego leczenia. Żebyś sie nie martwiła to moze skonsultuj to z innym lekarzem?
Dzien dobry ja juz nie śpię. Tez tak wcześnie sie nudzicie w ciazy?4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik