Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana, już wszystko mam gotowe, poprane, poprasowane... bedę pakować torbę przed przyszłym weekendem, bo jedziemy na 3 dni nad morze i chcę mieć ją przy sobie w razie czego
-
ana167 wrote:Butterfly jak się czujecie?.
jestem zakochana po uszy
Ja powoli wracam do sił a synek jest super chłopakiem jak na wcześniaka i radzi sobie doskonale bez wspomagaczy.
Jestem taka szczęśliwaMilkowiec, madlenka, Asia_88, ana167, mięsko, lena7, mar2śka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:To tylko my z Kasią na czerwiec i już nikt przed nami??
Już nie mam miejsca w brzuchu na kolejne cm i kg mojego dziecia. Już jej zapowiedziałam, że jak będzie się tak wiercić i grubnąć to robi wypad za miesiącAsia_88 lubi tę wiadomość
-
Milkowiec wrote:U nas na SR powiedzieli że jak już jest poród to trochę za późno na lewatywę bo podczas partych robi się "prysznic" z de
Zalecają czopki glicerynowe.
Katarzyna a jaki macie krem z filtrem od pierwszych dni życia?
Kupiłam:
PHARMACERIS S, bezpieczny krem ochronny na słońce dla dzieci SPF50+, od urodzenia, 50ml
https://www.aptekagemini.pl/pharmaceris-s-krem-ochronny-na-slonce-dla-dzieci-spf50-od-urodzenia-50ml.html
Ma podobno filtry mineralne, nie chemiczne
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Asia_88 wrote:Właśnie, właśnie - kto teraz?
My teoretycznie mamy termin na 23-25.06. Katarzyna chyba kilka dni wcześniej prawda?
W teorii tak, ale dopiero 1 czerwca moja dr ustali mi w szpitalu termin cc. Ale powiedziała, że dopiero po skończonym 39 tygodniu cc, więc ja nie wiem czy donoszę w ogóle do tego terminu. Szyjka niby się nie skróciła za bardzo, bo tylko kilka mm, ale jest miękka.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Milkowiec wrote:Ja chce, jaaaa! Ale chyba trochę na nas za wcześnie coo?
Już nie mam miejsca w brzuchu na kolejne cm i kg mojego dziecia. Już jej zapowiedziałam, że jak będzie się tak wiercić i grubnąć to robi wypad za miesiąc
P.S jasne że ciężko, brzuch napięty jakby do granic możliwości, plecy bolą, mdłości wróciły, a kopniaki od środka jakby ośmiornica tam siedziała z każdej strony w każdy organ
Milkowiec lubi tę wiadomość
starania od 02.2015
2 IUI 10.2016 i 08.2017
20.10.2017 1ds do IVF
30.10.2017 pick up 04.11.2017 ET 2 blastki z nami
3dpt bHCg 1,9, 6dpt 42,7 10dpt 276,1
20dpt dwa pęcherzyki
27dpt dwa migające bombelki -
ka_tarzyna wrote:Kupiłam:
PHARMACERIS S, bezpieczny krem ochronny na słońce dla dzieci SPF50+, od urodzenia, 50ml
https://www.aptekagemini.pl/pharmaceris-s-krem-ochronny-na-slonce-dla-dzieci-spf50-od-urodzenia-50ml.html
Ma podobno filtry mineralne, nie chemiczneka_tarzyna lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
madlenka wrote:Milkowiec w takim razie ja swojego grubasa tez juz powinnam wypędzić
Butterfly to musi byc super uczucie, nie moge sie go doczekać. Ile musicie zostać w szpitalu?
Jeśli mały nie dostanie żółtaczki to na dniach wychodzimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 06:59
ka_tarzyna lubi tę wiadomość
-
ana167 wrote:Butterfly dzielny chłopak..
Ciesz sie Malenstwem, czas szybko leci..
Ja chcialam zeby juz nie byl noworodkiem,pozniej zeby miala 3 miesiące, a teraz za szybko biegna te dni, tygodnie..
Ehh, czyli nie tylko ja tak mam, że chciałabym, żeby Malutka nie była już noworodkiem? Serce mi się kraje, że ona taka malutka i bezbronna, a ja nie wiem jak jej pomóc jak płacze..
Chyba nie pisałam, że od niedzieli jesteśmy w domku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 11:34
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
madlenka wrote:I jak wam w domku? Chyba jest większy stres co dziewczyny?
-
A ja bym chciała mieć noworodka
Do 5 tygodnia moje dziecko tylko spało i jadło. Czasami nawet sama ją budziłam co 3 godziny. A teraz szatan nie śpi wcale prawie w dzień a w nocy milion pobudek. Do tego się ciągle drze tak, że tego
Możemy się zamienić
Asia_88, ana167, lena7, *SmoczycA* lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:A ja bym chciała mieć noworodka
Do 5 tygodnia moje dziecko tylko spało i jadło. Czasami nawet sama ją budziłam co 3 godziny. A teraz szatan nie śpi wcale prawie w dzień a w nocy milion pobudek. Do tego się ciągle drze tak, że tego
Możemy się zamienić
To moja tylko spała i jadła do zeszłego wtorku. Teraz już zaczyna pokazywać różki. No i ulewa, a ja za każdym razem mam wtedy stan przedzawałowy..
-
Idą od 2 miesięcy pediatra twierdzi, że dziąsła rozpulchnione i wyjść nie mogą. A tak poza tym to moje dziecko ma charakterek. Chwilą spokoju i zaraz się nudzi. Dziś się coś jej podoba, jutro już chujowe. Nie ma sposobu, przed każdym spaniem histeria i mózg czasem boli od tego ryku Ale najważniejsze, że jest zdrowa i cudowna. Nikt nie mówił, że będzie łatwo
-
nick nieaktualny