X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki po IVF 2018
Odpowiedz

Ciężarówki po IVF 2018

Oceń ten wątek:
  • Rubi27 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko, cudna jest Twoja mała, już sie nie mogę doczekać aż swojego skarba bede tulić :)

Buko lubi tę wiadomość

oar83e3ker59blqv.png
    3jvzp07wx4745wqo.png
    Starania od 2015r
    Słabe nasienie
    Novum od 09.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 09:50

Ciasteczko77 lubi tę wiadomość

• Marin Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    Ciasteczko, nasz kwiatuszku :) przestałam krwawic tak koło 12t. Tylko u mnie było widać krwawienie, jako czarną wielką plamę na usg. Słuchaj organizmu i dbaj przede wszystkim o pączusia.
    Hmm... Pączusia. Zjadłabym pączusia :)

klamka, Ciasteczko77, Zajączek :) lubią tę wiadomość

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Marin Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klamka, prawidłowe podejście do tematu. Brawo Ty!

klamka, Zajączek :) lubią tę wiadomość

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Rubi27 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadłam dziś rogala z białym makiem, pyszności, w nagrodę po oddaniu krwi ;)

oar83e3ker59blqv.png
    3jvzp07wx4745wqo.png
    Starania od 2015r
    Słabe nasienie
    Novum od 09.2017
  • Marin Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio kupiłam sobie 2 pary legginsów i jeansy na Allegro. Jeansy są super bo wąskie nogawki mają. Miałam jedne ze spadku ale takie szerokie nogawy że aż śmieszne, takie mało kobiece. No i kurtkę zimową już sobie kupiłam.

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Marin Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi27 wrote:
    Jadłam dziś rogala z białym makiem, pyszności, w nagrodę po oddaniu krwi ;)
    Ja na poprawę humoru jadłam rożka francuskiego. Ale i na paczka jeszcze miejsce bym znalazła ;)

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • skórka33 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś kalkulator wyliczył że do terminowego porodu zostało mi 50 dni!

klamka lubi tę wiadomość

dqpr3e5egbs5bec7.png
  • Marin Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skórka33 wrote:
    Dziś kalkulator wyliczył że do terminowego porodu zostało mi 50 dni!
    Tuż, tuż. Oby wszystko szczęśliwie. Też chciałabym urodzić w tym roku.

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • morganaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do bólów bezucha trzeba się przyzwyczaić-ciało się zmienia, dzidzia rośnie :) mnie często pi całym dniu ciągnie w dole brzucha,ale to normalne podobno,staram się więcej leżeć wtedy.

klamka lubi tę wiadomość

mbnotr8.png
  • morganaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja upolowalam w lumpie fajne spodnie,nie są stricte ciążowe ale genialnie się chodzi i spódnice ciążowa :) ale kurtki muszę poszukać na zimę

mbnotr8.png
  • Figa88 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tak brzuch urósł, ze az boje sie stanac na wagę. Zrobię to dopiero pod przymusem u lekarza :)

860ij44jb8ojlfrj.png
  • Rubi27 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja mam 2 pary spodni ciążowych. I zwykłe leginsy ale to nosze to dłuzszych bluzek bo gumke zsuwam sobie pod brzuch i jest ok, w pasie przybyło mi jakieś 20cm.

oar83e3ker59blqv.png
    3jvzp07wx4745wqo.png
    Starania od 2015r
    Słabe nasienie
    Novum od 09.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przymierzalam kurtkę, i namiot normalnie. Mąż powiedział, weź zdejmij, poszukamy czegoś innego, hahaha.

Marin, Ciasteczko77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin, już nic nie będę mówiła o tych lukrowanych paczkach... Mniam mniam, ale się trzymam I nie jem. Wina bym się napila też... mimo że kurde normalnie nie pije.
    Ja ciążowe kupuje w h&m... Fajnie siedzą, są wygodne. I spodnie i bluzki.

Ciasteczko77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Lidlu kupiłam ostatnio pizame ciążową. Booosz, jeszcze legginsy są ok, ale ta bluzka namiot co się nie zapina, wygląda fatalnie. Zalamalam się jak się w lustrze zobaczyłam. Do ciężarnej gwiazdy z tv całe lata świetlne. No ale do karmienia będzie spoko.

A wy pewne jesteście, że będziecie karmić? Ja się nastawiam na tak, ale przyznam, że to jakiś kosmos dla mnie. Nie wiem, czy sie przelamie. Już nad tym pracuję...

• Marin Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    Marin, już nic nie będę mówiła o tych lukrowanych paczkach... Mniam mniam, ale się trzymam I nie jem. Wina bym się napila też... mimo że kurde normalnie nie pije.
    Ja ciążowe kupuje w h&m... Fajnie siedzą, są wygodne. I spodnie i bluzki.
    Wino to i mi się marzy, grzane.... Lubiłam jesienią właśnie popijać w takie długie, wolne wieczory (chociaż nie było ich wiele bo pracowałam na zmiany).

klamka lubi tę wiadomość

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Marin Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    W Lidlu kupiłam ostatnio pizame ciążową. Booosz, jeszcze legginsy są ok, ale ta bluzka namiot co się nie zapina, wygląda fatalnie. Zalamalam się jak się w lustrze zobaczyłam. Do ciężarnej gwiazdy z tv całe lata świetlne. No ale do karmienia będzie spoko.

A wy pewne jesteście, że będziecie karmić? Ja się nastawiam na tak, ale przyznam, że to jakiś kosmos dla mnie. Nie wiem, czy sie przelamie. Już nad tym pracuję...
    Ja bym bardzo chciała ale to różnie może być. Z tego co pisała Buko to chyba wcale nie jest to takie proste.

klamka lubi tę wiadomość

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • morganaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:

Ja kiedyś mówiłam,że nie będę karmić,ale poczytałam i zmieniłam zdanie,tak z pół roku będę się starać,ale nic na siłę,jak nie dam rady to mm. Także nie mam presji wewnętrznej ani otoczenia

klamka lubi tę wiadomość

mbnotr8.png
  • Rubi27 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:

Chciała bym karmić, ale bedąc na usg piersi przed ivf, lekarz powiedział że mam małe gruczoły i moge mieć bardzo mało mleka. Już teraz troche siary mi leci ale licze sie z tym że u nas może być z kp ciężko i bedzie tylko mm.

klamka lubi tę wiadomość

oar83e3ker59blqv.png
    3jvzp07wx4745wqo.png
    Starania od 2015r
    Słabe nasienie
    Novum od 09.2017
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ