Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
klamka wrote:Z szara tez super wyglada. My bedziemy do Grecji jezdzic, wiec tym bardziej sie balam, ze w czarnym wozku to ugotuje dzieciaka. Do Polski tez w lato, a tez jak temperatura skoczy do 30 to jednak czarny sie bardziej nagrzewa. Ja nawet o tym nie myslalam wczesniej, ale dziewczyny na marcowkach o tym pisaly. I dlatego przemyslalam. Bo mi sie tez szary podobal.
My kupilismy ze strony bugaboo, i tak moglismy sami wszystko dobrac. U nas jak poszlismy do sklepu, to w sklepie drozej wychodzilo, niz bezposrednio kupowac ze strony. Moj maz chcial czarna gondole. Ale na zime, i wczesna wiosne sie zgodzilam. Po czym jak do nas wozek przyszedl, to moj maz stwierdzil, ze mu sie ta czarna gondola jednak nie podoba. I chyba bedzie wymienial na szara. Dac facetowi wolnosc wyboru!Podoba mi się też bordowa ale w tej starszej wersji, którą wybraliśmy jej nie ma
Ten Wasz wózek też megaBardzo nam się podobał również
Dosłownie wygląda jak taka pszczółka
-
nick nieaktualnySuper wózek, aż się zastanowię nad nim
Powiedzcie mi taką rzecz, otóż ja zawsze miałam niskie cisnienie między 90 a 105 na 70-90 i przy niskim czułam się dobrze, ostatnio mam tak bliżej 130 w stanie spoczynku i już się fatalnie czuje. Ma to znaczenie że byłam niskocisnieniowcem? Takie skoki liczyć jako już za wysokie? Wizytę u lekarza mam za tydzień, a te kilka dni dają mi popalic -
October88 wrote:Super wózek, aż się zastanowię nad nim
Powiedzcie mi taką rzecz, otóż ja zawsze miałam niskie cisnienie między 90 a 105 na 70-90 i przy niskim czułam się dobrze, ostatnio mam tak bliżej 130 w stanie spoczynku i już się fatalnie czuje. Ma to znaczenie że byłam niskocisnieniowcem? Takie skoki liczyć jako już za wysokie? Wizytę u lekarza mam za tydzień, a te kilka dni dają mi popalic
klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:My też będziemy wyjeżdżać.. To bardzo ważna rada.. Dziś powiem o tym mojemu i pewnie zdecydujemy się jednak na szarą
Podoba mi się też bordowa ale w tej starszej wersji, którą wybraliśmy jej nie ma
Ten Wasz wózek też megaBardzo nam się podobał również
Dosłownie wygląda jak taka pszczółka
Szary wyglada super, tez mi sie podobal. U nas bordowy byl przeceniony, ale nie zdecydowalismy sie, bo ten zolty jednak kusil bardziejLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
October88 wrote:Dzięki, mam ciśnieniomierz także sobie będę sprawdzać przez te kolejne dni. Od razu głowa mnie boli cały czas i takie samopoczucie nie za fajne.
I to było w nocy, gdzie w stanie spoczynku ciśnienie spada.. Jeżeli będzie Cię to martwić to napisz do swojego lekarza. Ja oczywiście trzymam kciuki, żeby Ci spadło i wszystko wróciło do normy.
-
Czeko super! Gratki wyboru! Tez bym brala szara budke
October ja jestem niskocisnieniowcem (80/50, 90/60) w cuazy mialam nawet 120-125 i nie bylo to postrzegane mimo wszystko jako wysokie cisnienieLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
klamka wrote:Wozek nas zainspirowal do kolorow dla malej. Dodatki, jak kocyki i tego typu tez zolte wzielismy. Nawet ksiazke taka pamiatkowa tez mamy z pszczolka. I ja czasem nazywamy nasza pszczolka
Szary wyglada super, tez mi sie podobal. U nas bordowy byl przeceniony, ale nie zdecydowalismy sie, bo ten zolty jednak kusil bardziejI takie dodatki również będą super wyglądały
Ja mam problem z pokoikiem, że nie będzie ładny hihihiSzafa będzie szara plus drewno dębowe. Komoda biała i łóżeczko białe a fotel miętowy
Chciałam z dodatkami iść w miętę ale nic nie przychodzi mi do głowy oprócz kocyka, który taki będzie. Ten oddychający do łóżeczka. Znowu jak kupię jeszcze zasłony miętowe i np lampę to boję się, że takich akcentów będzie zbyt wiele
To są problemy pierwszego świata
klamka lubi tę wiadomość
-
Cccierpliwa wrote:Czeko super! Gratki wyboru! Tez bym brala szara budke
Dzięki Kochana i dziękuję za wszystkie rady -
nick nieaktualnyA ja w domu mam zawsze niższe (90/60, 100/70), a u lek po badaniu to mam 120/80
tak sie denerwuje, aż sie trzęsę ...
Raz poprosiłam żeby dał mi sie uspokoić i było po 2 minutach 100/70ale też musze badać w domu, bo jestem gruba
Właśnie najwyższe jest zawsze do południa.
Wózek świetny!!!
Nasz juz jest do odbiorugondola mamy tylko spod czarny, a całość jest w błękicie
liczę, że nie będzie mu gorąco - obyyyy
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Czeko napewno pokoik bedzie piekny!
Ale jak szafa bedzie szara a reszta biala to dodatki podzielilabym na miete i szarosc...
Ja nasz pokoik kocham bezgranicznie, moglabym w nim non stop siedziec...
U nas kroluje biel i szarosc z delikatnymi akcentami rozu, ale naprawde delikatnymiLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
Ciasteczko777 wrote:A ja w domu mam zawsze niższe (90/60, 100/70), a u lek po badaniu to mam 120/80
tak sie denerwuje, aż sie trzęsę ...
Raz poprosiłam żeby dał mi sie uspokoić i było po 2 minutach 100/70ale też musze badać w domu, bo jestem gruba
Właśnie najwyższe jest zawsze do południa.
Wózek świetny!!!
Nasz juz jest do odbiorugondola mamy tylko spod czarny, a całość jest w błękicie
liczę, że nie będzie mu gorąco - obyyyy
Też zauważyłam, ze do południa mam wyższe a później spada.
Pochwal się koniecznie jak już odbierzecieCzy spełnia wasze wszystkie wymagania
Fotelik kupiony? -
Cccierpliwa wrote:Czeko napewno pokoik bedzie piekny!
Ale jak szafa bedzie szara a reszta biala to dodatki podzielilabym na miete i szarosc...
Ja nasz pokoik kocham bezgranicznie, moglabym w nim non stop siedziec...
U nas kroluje biel i szarosc z delikatnymi akcentami rozu, ale naprawde delikatnymi
Znalazłam takie piękne, jakby jeszcze któraś szukała: https://www.sparrow.sklep.pl/
Nie zamówiłam jeszcze ale jest na mojej liście
Oj Cierpliwa, bo Wasz pokoik jest superTeż bym w nim siedziała
-
Czeko super! U nas tez mial byc warkocz, ale dobrze ze nie wyszlo (dwa pierwsze odeslane spowrotem bo niewypal, a trzeci zamowilam jako pierwsza jak wystawili, a napisali mi ze sprzedali na innej stronie (pisalam do nich od miesiaca kiedy beda mieli w kolorze ktory mnie interesowal) i koga dac onny kolor albo musze do wrzesnia czekac... w tym samym czasie znalazlam moje wiec kazalam kase zwrocic za ten warkocz) bo ten mi sie jeszcze bardziej podoba
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Nie mówi się gruba tylko smakowita
Też zauważyłam, ze do południa mam wyższe a później spada.
Pochwal się koniecznie jak już odbierzecieCzy spełnia wasze wszystkie wymagania
Fotelik kupiony?jestem bardzoooo smakowita, ha ha
Fotelik to gratis do wózka- wybraliśmy Maxi Cosi Pebble plus + isofix cudny czerwony, ah idealnie do koloru mojego auta
My pokoiku nie mamy.. urządzamy w naszej biało- czarnej glamour sypialnikącik dla Synka.. mebelki więc białe.. a za pare lat zobaczymy
albo nasza exmisja do salonu albo nowe mieszkanie..,
Lubię_czekoladę, klamka lubią tę wiadomość
-
Ciasteczko777 wrote:
jestem bardzoooo smakowita, ha ha
Fotelik to gratis do wózka- wybraliśmy Maxi Cosi Pebble plus + isofix cudny czerwony, ah idealnie do koloru mojego auta
My pokoiku nie mamy.. urządzamy w naszej biało- czarnej glamour sypialnikącik dla Synka.. mebelki więc białe.. a za pare lat zobaczymy
albo nasza exmisja do salonu albo nowe mieszkanie..,
Jeśli nie będzie pasował to kupimy nowy
Na warsztatach Bezpieczny Maluch tłumaczyli jak ważne jest, aby nie używać fotelików powypadkowych czy pokolizyjnych. W razie takiego zdarzenia, należy to zgłosić do producenta a ten przysyła nowy fotelik, bo powypadkowy jest już bezużyteczny. Dlatego też nie należy pożyczać czy kupować fotelika z historią, której nie znamy..
Np. na stronie Kiddy jest taka informacja:
Wymiana powypadkowa Kiddy
Czy Państwa fotelik brał udział w wypadku samochodowym? Takie foteliki nie mogą być więcej używane! Proszę wysłać nam ten fotelik razem z raportem policyjnym z miejsca wypadku (fotelik powinien tam być wzmiankowany). Dostaną Państwo niezwłocznie nowy fotelik Kiddy o tej samej wartości- oczywiście za darmo! Usługa powypadkowa Kiddy jest ważna przez 3 miesiące od dnia wypadku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:47
-
Tez mamy kiddy ale evolune i-size
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700