Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciaaa wrote:Dziewczyny dzisiaj szaleństwo na różowej stronie 3 pozytywne bety, ale się cieszę szczęściem naszych koleżanek
Bociany nie na darmo przyleciały haha Super!!!Olciaaa, inspeMama lubią tę wiadomość
-
inka2707 wrote:Ja mam ogólnie niskie ciśnienie, w granicach 90/60. W ciąży mierzę z rana i mam przeważnie 120/80, 110/75 itp. No i oczywiście wysoki puls♥️♥️ 08.2012 - bliźniaki,
-
Jakie śpiochy?
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymorganaa wrote:Co ciekawego znalazłaś do oglądania?
Ja tam nie mam problemu ze spaniem teraz min. 8 godz. Musi być bo inaczej się snuje a nie chodzęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 08:53
morganaa lubi tę wiadomość
-
A ja się obudziłam przy pomocy budzika o 7 na leki i poszłam spać. U dopiero teraz wstaje powoli i zabieram się za życie. W ciągu tyg zaczynam o 9.30 pracę więc najpóźniej o 8 muszę wstać to w weekend leniuchuje.
Dziewczyny dziś chyba ja się wezmę za porządki. Tzn nic specjalnego ale kurze podłoga pranie. Mąż w pracy A nasz dom wola o pomstę do nieba pod względem czystości (nie powiem nic o ogrodzie bo tu aż żal sera kraje)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 10:25
-
nick nieaktualnyDzień dobry Pospałam sobie dzisiaj, bo wczoraj wieczorem padłam, nie miałam siły ruszyć ani ręką ani nogą Chyba moje bobo ciągnie bardzo dużo energii Teraz mam siłę więc trochę posprzątam, pójdę na zakupy, potem chcemy iść do kina na Zimną wojnę (widziałyście?), bo pewnie wieczorem znowu będę wrakiem. Miłego dnia :-*
-
Dzień dobry dziewczyny witam się i ja!
Wczoraj padłam o 20:30 obudziłam sie po 1.5 godz i nie spałam do 1:30 nadrabiałam seriale dziś od 8 nie śpie ale nie ukrywam,ze nic mi sie nie chce...też tak macie taką niemoc?
Olciaaa daj znać jak film
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 11:07
-
nick nieaktualnyPaulaa25 wrote:Dzień dobry dziewczyny witam się i ja!
Wczoraj padłam o 20:30 obudziłam sie po 1.5 godz i nie spałam do 1:30 nadrabiałam seriale dziś od 8 nie śpie ale nie ukrywam,ze nic mi sie nie chce...też tak macie taką nie moc?
Olciaaa daj znać jak film
Milego dnia
U mnie nie moc pojawia się tak ok 17 -18 i trwa aż nie pójdę spać. Aż wierzyć się nie chce że praktycznie nic nie robię a jestem taka zmęczona haha. Ale widać, że to normalne dla naszego stanu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymorganaa wrote:Ja akurat wczoraj do 24 siedziałam, ale niedtety nad książkami. Dziś zakupy, porządki - korzystam że mąż w domu, także przemeczac się nie będę a pitem impreza - urodziny szwagra
Dla mojego męża kolejnym pozytywnym aspektem ciąży jest fakt, że teraz pełnie dodatkowo funkcję kierowcy Inny problem, że nie za bardzo mam siłę na spotkania towarzyskie bo o 22 marzę tylko o łóżeczku -
nick nieaktualny
-
Ja się dzisiaj obudziłam o stwierdziłam, że umyje okna Coś mam dużo energii od ranae, więc korzystam, bo nie wiem kiedy się skończy
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Oglądam właśnie pierwszy odcinek serialu "Robin z Sherwood" z Michaelem Preadem w roli głównej a potem jadę do mamy na placki ziemniaczane ogólnie będę miała dzień lenistwaRocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
inka2707 wrote:Oglądam właśnie pierwszy odcinek serialu "Robin z Sherwood" z Michaelem Preadem w roli głównej a potem jadę do mamy na placki ziemniaczane ogólnie będę miała dzień lenistwa
Mniam,placki
Z tym kierowcą to racja od razu wiadomo kto prowadzi