Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Izabelka super, gratuluję serduszka. Niech maluch rośnie sobie spokojnie i nie stresuje juz mamusi
A my jutro wizyta, już nie umiem się doczekać, myślę że poznamy płeć
Koleżanka w pracy co mnie widzi mówi że na pewno dziewczynka, że ona się nie myli, że ona zawsze dobrze typuje - nie powiem przez tę gadką chętnie bym miała chłopaka
A tak serio, to w sumie widzę tyle plusów każej płci, że cokolwiek będzie będę się super cieszyćAle fajnie byłoby po prostu wiedzieć
No i ciekawe jak duży już maluchW piatek mnie już nieźle pokopał - tzn. tak bardzo delikatnie, ale czuć było dużo ruchów, chyba w takim razie z ruchliwością wda się w brata, on jak mi położne na KTG wyjaśniły ruszał się baaaardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 10:08
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
izabel_ka wrote:jestem po wizycie i mamy serduszko! Jest ślad krwi w macicy więc prawdopodobnie mi naczynko pękło. Kamień z serca!
Super! Ja tez miałam delikatne plamienia brązowo różowe i raz nawet pojechałam na izbę przyjęć. Pani dr stwierdziła ze to może być nadżerka. Na 1,5 dnia odstawiłam prog dopochwowy zamieniłam na duphaston, a dopochwowo dostałam jakiś lek w kremie jednorazowo. Od tego czasu spokoj a plamilam sporadycznie co pare dni przez 2 tygodnie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
izabel_ka wrote:A fakt, że na usg ciąża jest młodsza o tydzień niż według daty ostatniej miesiączki to nie jest bardzo źle prawda? Zważając na to że jestem po transferze i nie ma tutaj błędu wynikającego z owulacji?
-
nick nieaktualny
-
Jak to jest z wyborem przychodni po porodzie - w szpitalu podaję dane przychodni do ktorej zapiszę malucha i położna srodowiskowa musi byc z tej samej przychodni? Czy mogę zlozyc deklaracje o polozna do innej przychodni? Osrodek opieki chcę wybrac najbliższy miejscu zamieszkania, niestety położne srodowiskowe nie maja tam dobrej opinii.. i chcialabyn wziąć Panią, ktora wspolpracuje z inna przychodnią.
-
Czuję się wywołana do odpowiedzi
Jak się czuję? Jak słonicaWczoraj byłam na IP bo mała jakoś niemrawo się ruszała i bardzo sporadycznie. Ktg wyszło super (jak mi założyli to ustrojstwo to mała zaczęłą skakać), USG też i szyjka na 2 cm.
7.03. robiłamk USG u mojego lekarza prowadzącego i waga dziecka wynosiła 3030 g a wczoraj 11.03. 3417 g. Już nie wierzę w te pomiary..
Jutro wybije 38 tc i zaczne wprowadzać w życie eSki (spacery, słodkie, schody, seks ..)Musi się coś ruszyć
Gratuluję kolejnym rozpakowanym mamusiom
Vaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFiga88 wrote:Jak to jest z wyborem przychodni po porodzie - w szpitalu podaję dane przychodni do ktorej zapiszę malucha i położna srodowiskowa musi byc z tej samej przychodni? Czy mogę zlozyc deklaracje o polozna do innej przychodni? Osrodek opieki chcę wybrac najbliższy miejscu zamieszkania, niestety położne srodowiskowe nie maja tam dobrej opinii.. i chcialabyn wziąć Panią, ktora wspolpracuje z inna przychodnią.
-
Izabelka cudowne wiesci!
My dzis zaliczylysmy rano fitness i bylo super!
Mia oczywiscie miala swoj plan cwiczen i swoja choreografię z czego sie wszystkie niezle nasmialysmy...
Jedna z mam az mnie pytala raz jeszcze po zajeciach ile Mia ma, bo byla w szoku jak bardzo jest do przodu...
No mówię wam maly szogun...
Bez przerwy uciekala z naszej maty😂
Vaina kciuki za wizyte!
Mi kolezanka z pracy tez powiedziala jak sie spotkalysmy calym zespolem na jedzenie, ze bedzie dziewczynka, a pozniej druga nie wiedzac, ze tamta cos powiedziala tez stwierdzila, ze bedzie dziewczynka... no i jest dziewczynka...
Kolezanki wrozku pochodza jedna z Rosji druga z Tajlandii...
Ta rosjanka powiedziala tez, ze jeszcxe jej sie nie zdwrzylo pomylic...
6 dni pozniej dowiedzielismy sie, ze bedzie coreczkaklamka lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Figa88 wrote:Jak to jest z wyborem przychodni po porodzie - w szpitalu podaję dane przychodni do ktorej zapiszę malucha i położna srodowiskowa musi byc z tej samej przychodni? Czy mogę zlozyc deklaracje o polozna do innej przychodni? Osrodek opieki chcę wybrac najbliższy miejscu zamieszkania, niestety położne srodowiskowe nie maja tam dobrej opinii.. i chcialabyn wziąć Panią, ktora wspolpracuje z inna przychodnią.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Moj szogun😂 moze reklamowac siec telefonow komorkowych😂
(Nie cytujcie)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d16b3cf524e.jpgVaina, klamka, Magkb, MagNolia55, morganaa, Lubię_czekoladę, Paulcia28 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Cierpliwa ja wiem po kim ten szogun ma tyle energii;) po Tobie rzecz jasna. Bardzo mi imponujesz swoim podejściem do trudów macierzyństwa, swoim pozytywnym nastawieniem do wszystkiego, swoją radością życia. Ja jestem całkowicie na innym, przeciwnym biegunie. Mimo obecności tego małego człowieczka którego bardzo kocham, życie mnie nie cieszy.
Cccierpliwa lubi tę wiadomość