Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MagNolia55 wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem w szpitalu, zostałam przyjęta i jutro/po jutrze powinnam urodzić. Synek duży, ale będziemy próbować naturalnie. Oczywiście lekarze mają rękę na pulsie i w razie potrzeb odrazu cc.
Denerwuję się...trzymajcie kciuki.MagNolia55, Paulaa25 lubią tę wiadomość
-
Miśka06 wrote:Dziewczyny ja tylko chciałam napisać, ze u nas wszystko ok, bąbelek rośnie i przypomina już małego człowieczka
niestety zrobił mi się krwiak wiec teraz jeszcze więcej odpoczynku. Mamy 9+2
pozdrawia największa panikara świata
Jednak krwiak.. Niech szybko się wchłania
Ja miałam krwiaka, który obejmował niemal całą tylną ścianę macicy i wyszliśmy z tego
Także odpoczywaj i będzie dobrze
I panikuj ile wlezie.. Serio
Miśka06 lubi tę wiadomość
-
MagNolia55 po ktg Cię przyjęli na oddział? Miałaś skurcze/rozwarcie? Ja jutro mam ktg i będą decydować czy brać na oddział bo to ciąża po Ivf i ostrożnie podchodzą do takich pacjentek.
Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 11:49
MagNolia55 lubi tę wiadomość
-
izabel_ka wrote:Byłam dziś na kontrolnym usg. Maluszek urósł i ma 1.05 cm a serduszko bije z częstotliwością 108. Jestem w 7 t 4d. Czy to nie za mało?
Kiedy teraz wizyta?
-
83xxx wrote:MagNolia55 po ktg Cię przyjęli na oddział? Miałaś skurcze/rozwarcie? Ja jutro mam ktg i będą decydować czy brać na oddział bo to ciąża po Ivf i ostrożnie podchodzą do takich pacjentek.
Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie ❤️83xxx lubi tę wiadomość
-
83xxx wrote:MagNolia55 po ktg Cię przyjęli na oddział? Miałaś skurcze/rozwarcie? Ja jutro mam ktg i będą decydować czy brać na oddział bo to ciąża po Ivf i ostrożnie podchodzą do takich pacjentek.
Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie ❤️
Nic nie mam niestety Kochana, wskazanie mam do wywołania, bo maluch duży.I masz racje, tutaj bardzo troskliwie podchodzą do mojego przypadku(szpital państwowy, w którym przyjmuje mój lekarz, nie ten sam gdzie leżałam na patologii).
U mnie jutro zaczyna się 40tc, więc w zasadzie nie ma co czekać.
Również trzymam kciuki za CiebieDaj koniecznie znać :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 12:18
-
No to dziewczyny będziemy się ścigać która pierwsza urodzi. Ja byłam na wizycie u innego lekarza, bo mój na urlopie i powiedział mi, że mam już jedna czwartą porodu za sobą. Tak mnie zamurowało, że nie spytałam co to znaczy i ile rozwarcia. Powiedział, że mam nie zwlekać z jazdą do szpitala jak się zaczną skurcze, bo pewnie urodzę szybko.
MagNolia55, Lubię_czekoladę, 83xxx, Rubi27, Zizu87, Motylek1313, Ciasteczko777, Iwkaaa lubią tę wiadomość
-
Ciasteczko, u mnie samopoczucie ok
Choć wczoraj zaliczyłam atak histerii po tym jak mi mama dowaliła pewnym tekstem.. Nie mogłam się uspokoić, ciśnienie skakało. Dziś po całym dniu wczorajszego płaczu boli mnie głowa i jestem zmęczona, poza tym ok
Martwię się o maluszka, czy wszystko jest ok.. Chyba takie uroki zbliżającego się terminu
A Ty jak się czujesz? U Ciebie 34 tc.. Zaraz my będziemy się zgłaszać do szpitala
P.s. zainspirowałaś mnie i już też mam wszystko poprane, poprasowane, poukładaneTorba spakowana
-
Jvm wrote:No to dziewczyny będziemy się ścigać która pierwsza urodzi. Ja byłam na wizycie u innego lekarza, bo mój na urlopie i powiedział mi, że mam już jedna czwartą porodu za sobą. Tak mnie zamurowało, że nie spytałam co to znaczy i ile rozwarcia. Powiedział, że mam nie zwlekać z jazdą do szpitala jak się zaczną skurcze, bo pewnie urodzę szybko.
PozazdrościćA czułaś jakieś skurcze? Masz już rozwarcie?
-
Jvm wrote:No to dziewczyny będziemy się ścigać która pierwsza urodzi. Ja byłam na wizycie u innego lekarza, bo mój na urlopie i powiedział mi, że mam już jedna czwartą porodu za sobą. Tak mnie zamurowało, że nie spytałam co to znaczy i ile rozwarcia. Powiedział, że mam nie zwlekać z jazdą do szpitala jak się zaczną skurcze, bo pewnie urodzę szybko.
Kciuki na pokładzie &&
-
MagNolia55 wrote:Pozazdrościć
A czułaś jakieś skurcze? Masz już rozwarcie?
skurcze mam, ale one nie są bolesne, są dużo intensywniejsze niż te co miałam dotychczas, ale porodowymi bym ich nie nazwała.
-
Figa88 wrote:Magnolia ✊✊✊😘😘😘 czekamy!
A ja po wizycie u lekarza. Godzinę lerzalam pod ktg bo nie dało sie zmierzyć. W końcu się udało, wszystko ok. Maluch jeszcze się nie spieszy na drugą stronę brzucha. Czekamy...
Kiedy kolejne KTG? -
Jvm wrote:Tydzień temu miałam 2 centymetry, a teraz to nie spytałam, bo bylam w szoku, że można rodzić nic o tym nie wiedząc
skurcze mam, ale one nie są bolesne, są dużo intensywniejsze niż te co miałam dotychczas, ale porodowymi bym ich nie nazwała.
Jvm, Ty szczęściaroJvm lubi tę wiadomość
-
Miśka06 wrote:No właśnie dziewczyny a jak to jest z tymi krwiakami? Mój niby jest mały ale na poprzedniej wizycie nie było nic widać a teraz krwiak gdzie naprawdę nie robie prawie nic...
-
Lubię_czekoladę wrote:&&&
Kiedy kolejne KTG?
Niestety nie wiem, na porannym ktg wyszły tylko drobne skurcze, ale położna stwierdziła że zapis jest "ładny” ( cokolwiek to znaczy) i że macica dobrze reaguje. Z tych rzeczy, o których wiem, to o 14 mam mieć założony balonik na rozwarcie. -
MagNolia55 wrote:Niestety nie wiem, na porannym ktg wyszły tylko drobne skurcze, ale położna stwierdziła że zapis jest "ładny” ( cokolwiek to znaczy) i że macica dobrze reaguje. Z tych rzeczy, o których wiem, to o 14 mam mieć założony balonik na rozwarcie.
Ja nie wiem
Praktycznie każda ciąża spokojnie czeka na rozwiązanie do 40 tc
No hit
Oby po baloniku ruszyło!MagNolia55 lubi tę wiadomość