Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MagNolia55 wrote:Dziewczyny, czy wszystkie macie fb? Może warto rozważyć założenie zamkniętej grupy? Byłoby łatwiej i prywatniej 😏 mogłybyśmy wymieniać się zdjęciami i podziwiać jak rosną nasze szkraby 🥰
Wysłałam prosbe o dolaczenie:-) swietny pomysl:-) -
Dziękuję za zdrówko dla Małej ❤️
Wyszłyśmy z Oliwcią wczoraj ze szpitala. Wyniki krwi, moczu, posiew były w normie.
Pobyt wspominam bardzo dobrze. Kameralny oddział, personel przemiły.
Na oddziale były nawet kilku dniowe maleństwa 🙁 Niektóre z infekcją górnych dróg oddechowych.
Oo powstała grupa na fb.. I to forum umrze śmiercią naturalną jak poprzednie na którym byłam.
Ja tak jak Ty Cierpliwa potrafię się nie logować tygodniami na fb.
Termometr doszedł 😉 i już testowałam.Necia124, Magkb lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
83 na fejsie możesz ustawić opcje otrzymywania powiadomień o aktywności grupy. Wtedy będziesz widziała przy ikonce F cyfrę i będziesz widziała, ze cos się dzieje. Nie trzeba wtedy całego Facebooka przeglądać.
Super, ze szpital Was mocno nie doświadczył.
Czy wczoraj na Facebook był post dot. Prezentów czy ja cos sobie ubzdurałam? -
Magkb wrote:83 na fejsie możesz ustawić opcje otrzymywania powiadomień o aktywności grupy. Wtedy będziesz widziała przy ikonce F cyfrę i będziesz widziała, ze cos się dzieje. Nie trzeba wtedy całego Facebooka przeglądać.
Super, ze szpital Was mocno nie doświadczył.
Czy wczoraj na Facebook był post dot. Prezentów czy ja cos sobie ubzdurałam?
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dziewczyny plis plis czy ja też mogę?
Nie znamy się wcale, ale ja was czytam regularnie i chłonę waszą wiedzę jak gąbka. Moja córka urodziła się w kwietniu tego roku po 2 procedurze ivf.
Z forum kojarzę bardziej tylko Cierpliwą, i to też z wpisów z grupy "IVF", bo mój pierwszy bąbelek rósł we mnie jak Cierpliwa byłas w ciąży z Mią. Niestety wtedy zakończyła się moja ciąża w 8 tyg. Ale za to druga szansa została wykorzystana i mam swoją córeczkę
Także baaaardzo proszę o waszą akceptację, mimo że tak trochę z butami w Wasze już zaprzyjaźnione grono.Magkb, inka2707, gosia1992 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Dziewczyny plis plis czy ja też mogę?
Nie znamy się wcale, ale ja was czytam regularnie i chłonę waszą wiedzę jak gąbka. Moja córka urodziła się w kwietniu tego roku po 2 procedurze ivf.
Z forum kojarzę bardziej tylko Cierpliwą, i to też z wpisów z grupy "IVF", bo mój pierwszy bąbelek rósł we mnie jak Cierpliwa byłas w ciąży z Mią. Niestety wtedy zakończyła się moja ciąża w 8 tyg. Ale za to druga szansa została wykorzystana i mam swoją córeczkę
Także baaaardzo proszę o waszą akceptację, mimo że tak trochę z butami w Wasze już zaprzyjaźnione grono. -
Czy z forum nadal korzystamy?
Karmilam juz sz. Jajkiem i jogurtem, nic nowego sie nie działo, to chyba alergię na białko mogę wykluczyć? Obstawiam ślinę z tą wysypka, ale nadal sprawdzam rozne pokarmy...
A pozostałe dziewczyny, poczytujecie nas?
Skórka, zagladasz tu czasem?
Czekoladka?
-
Ja tam na forum nadal zagladam
Alergie na bmk mozesz juz wykluczyc z samego faktu, ze kp juz tyle czasu, a nie mialas rygorystyczndj diety i nic sie nie dzialo
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700