Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnolia, Zizu to i ja dołączę do mdłości, bo od 3 tygodni mam je dzień w dzień, i też najgorzej jest po południu i wieczorami. W buzi kapeć. Także mnie w żołądku ssie i wtedy jest najgorzej, bo trzeba coś zjeść, a nie ma się na to ochoty. Prawie całymi dniami leżę i nie robię nic, bo tak mi niedobrze, co 2-3 dni wymiotuję ale tak raz na dzień. Żołądek mnie boli od większości potraw, cały czas mam wzdęcia, a mój brzuch wygląda jak w 5 miesiącu ciąży Muszę koniecznie zmienić dietę, gotowane mięso itp, bo po mięsie pieczonym lub smażonym umieram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 12:08
-
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Hmmm a mi lekarka z Poznania powiedziała, że Luxmed nie robi Może tylko nasz jest jakiś wybrakowany
-
nick nieaktualnyasias wrote:Magnolia, Zizu to i ja dołączę do mdłości, bo od 3 tygodni mam je dzień w dzień, i też najgorzej jest po południu i wieczorami. W buzi kapeć. Także mnie w żołądku ssie i wtedy jest najgorzej, bo trzeba coś zjeść, a nie ma się na to ochoty. Prawie całymi dniami leżę i nie robię nic, bo tak mi niedobrze, co 2-3 dni wymiotuję ale tak raz na dzień. Żołądek mnie boli od większości potraw, cały czas mam wzdęcia, a mój brzuch wygląda jak w 5 miesiącu ciąży Muszę koniecznie zmienić dietę, gotowane mięso itp, bo po mięsie pieczonym lub smażonym umieram
asias lubi tę wiadomość
-
asias wrote:Magnolia, Zizu to i ja dołączę do mdłości, bo od 3 tygodni mam je dzień w dzień, i też najgorzej jest po południu i wieczorami. W buzi kapeć. Także mnie w żołądku ssie i wtedy jest najgorzej, bo trzeba coś zjeść, a nie ma się na to ochoty. Prawie całymi dniami leżę i nie robię nic, bo tak mi niedobrze, co 2-3 dni wymiotuję ale tak raz na dzień. Żołądek mnie boli od większości potraw, cały czas mam wzdęcia, a mój brzuch wygląda jak w 5 miesiącu ciąży Muszę koniecznie zmienić dietę, gotowane mięso itp, bo po mięsie pieczonym lub smażonym umieram
Biedna Ty :* To dopiero masz roller coaster wszystkich przypadłości oby szybko Ci odpuściły.asias lubi tę wiadomość
-
MagNolia55 wrote:Biedna Ty :* To dopiero masz roller coaster wszystkich przypadłości oby szybko Ci odpuściły.
-
Rubi27 wrote:Ja mdłości po 12 tygodniu zamieniłam prawie na stałe ciągnięcie i rozpieranie macicy, wrecz czuje jak to wszystko sie rozciąga. Też prowadze ciąże u mojej doktor od in vitro bo tylko jej ufam. A
U kogo prowadzisz z Novum? -
asias wrote:Dokładnie, ale dla tego dzieciątka przecierpię wszystko
Też tak myślę. I może to dziwne co teraz napiszę, ale jak mam te objawy to sobie tłumaczę, że to Maluszek daje znaki, że wszystko u niego dobrze Każde tłumaczenie jest dobreasias lubi tę wiadomość
-
Wszystkie te dolegliwości są normalne bo co jak co, ale nasze ciało teraz daje z siebie 200% więc da się to nam we znaki ;p mnie teraz towarzyszą bóle pachwin najbardziej to czuje przy kucaniu i wstawaniu, oczywiście jest to znośne więc nie ma na co narzekać
Jestem już po wizycie u mojego gina jak ja lubię patrzeć na to moje dziecko tym razem zamiast główką do dołu ulożyła się główką do góry, ale ma jeszcze dużo miejsca więc sobie fika sprawdził mi szyjkę no i jest długa ponad 5 cm więc powiedział, że z taką szyjką przedwczesny poród mi nie grozi do wagi Małej się w ogóle się nie czepiał i wg niego waży 420 g, ale wiadomo co usg to pewnie inne wartości wyjdą troszkę mnie zaniepokoiło, że miedniczki nadal są powiększone, ale nie kazał się tym martwić no więc POSTARAM się xD Następna wizyta 3.09 a tydzień wcześniej idę zrobić test obciążenia glukozą, słodkie to, ale do przeżycia
Monika i jak tam?? Doczekałaś się w końcu??
83xxx witaj
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Na razie nieśmiało dołączam do was, jestem jeszcze na baaardzo wczesnym etapie, czekam na środową wizytę, która mam nadzieję potwierdzi bicie serduszka
83xxx wrote:Witajcie dziewczyny! Dołączę się do Was żeby poplotkować na temat ciąży, badań, dolegliwości ciążowych itp.
Hej 83xxx, kojarzę cię z wątku fertimediki, super że udało Ci się tu dołączyć. Jestem teraz w 6t4d, więc niemal identycznie jak Tymorganaa, Paulaa25, KasiaŁódź, 83xxx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Witamy Ewa, fajnie, że jest nas coraz więcej. Trzymam kciuki za środę i za
Monika jak tam u Ciebie?
Dziewczyny co macie wpisane w karcie ciąży przy szyjce macicy? Ja mam 2/0 a lekarz mówi, że szyjka OK.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 16:18
-
Opuszczam Was dziewczyny. Stwierdzili dzisiaj brak czynności serca. W piątek mam się zgłosić na oddział
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:Opuszczam Was dziewczyny. Stwierdzili dzisiaj brak czynności serca. W piątek mam się zgłosić na oddział
To straszne i niesprawiedliwe tak bardzo mi przykro...brak słów,tyle przeszłaś...dużo siły dla Was,tulę najmocniej jak umiemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 17:14
-
MonikA_89! wrote:Opuszczam Was dziewczyny. Stwierdzili dzisiaj brak czynności serca. W piątek mam się zgłosić na oddział
-
Nie wytrzymam...nie wierzę...
dlaczego?
Monika, Kochanie żadne słowa nie ukoją bólu...ale tulam z całych sił Nie opuszczaj nas, wal śmiało gdy będzie Ci mega źle...