Ciężarówki po IVF 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziekuje wam ;* z dzidzia wszystko ok ! Lekarz powiedzial ze to fajowa ciaza ! I kosmowka sie nie odkleja ! A moj maz jak uslyszal ze serduszko bije to sie poplakal i nawet nie podszedl do monitora tak sie wzruszyl ! Dziekuje wam dziewczyny jestescie niezastapione :*
Alstro38, mao, Andziax88, Kate_88, aga_ni, mia4444, asienka30, LadyS, japonka, andzia83, elfi, Dzyzia, Bajka_88, moonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymao wrote:Cudowne wiadomości Truskawka ☺️ Który to już tydzień? Bo nie masz suwaczka i jak nawet kiedyś pisałaś to niestety nie zapamiętałam 😞
-
truskawa wrote:No wlasnie z tego wzystkiego nie zapytalam :p tak sie skupilam na tym zeby wrocic do pracy ze zapomnialam zapytac ktory to tydzien ;p i znowu mi karty nie zalozyl ;p transfer mialam 8 kwietnia 6 dniowej blastki i to byl crio. Wedlug mnie jakby poczatek 8 i termin sobie wyliczylam na 24 grudnia ;p le to moje wyliczenia :p
Policzyłam jak jest u Ciebie pod moje podejście i jak OM miałaś ok 19 marca to rzeczywiście zaczynasz 8 tc😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 17:19
-
truskawa wrote:Dziekuje wam ;* z dzidzia wszystko ok ! Lekarz powiedzial ze to fajowa ciaza ! I kosmowka sie nie odkleja ! A moj maz jak uslyszal ze serduszko bije to sie poplakal i nawet nie podszedl do monitora tak sie wzruszyl ! Dziekuje wam dziewczyny jestescie niezastapione :*
KIR AA, PCO, PAI-1, MTHFR, ANA1 dodatnie, obniżone parametry nasienia
starania od 2015
4 nieudane IUI
operacja zpn - poprawa fragmentacji
I podejście do IVF: 9 lipca punkcja (16 kumulusow, 8 komórek, 6 dojrzalych), 14 lipca - transfer 1 blastki
3 mrozaczki...
sierpień 2018 - scratching endometrium
12 września - crio
11 października - crio
15 .02.2019 - start II procedury
01.03.2019 - transfer 3-dniowego Kropka; 12 dpt - beta hcg 259,9; 14 dpt - beta hcg 912,4; 17 dpt - beta hcg 2719,0; 20 dpt - beta hcg 8518,0; 23 dpt - beta hcg 22385,0; mamy -
truskawa wrote:Dziekuje wam ;* z dzidzia wszystko ok ! Lekarz powiedzial ze to fajowa ciaza ! I kosmowka sie nie odkleja ! A moj maz jak uslyszal ze serduszko bije to sie poplakal i nawet nie podszedl do monitora tak sie wzruszyl ! Dziekuje wam dziewczyny jestescie niezastapione :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Truskawka super wiadomości. No to mężu miał emocje. 😊. Niech maluszek zdrowo rośnie.
Co do suwaczka. Musisz w necie znaleźć sobie stronę na której są takie cuda. Tam masz instrukcje krok po kroku. I potem wklejasz link w stopkę.
Mikuśka ja właśnie wcinam chipsy. Wiem, że to nie zdrowe ale już chyba z pół roku nie jadłam 😊. A od wczoraj mam fazę na bułkę z pasztetem i pomidorem lub ogórkiem kiszonym.Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Tak czytam o Waszych mężach i aż mi się smutno robi, mój jakby miał to gdzieś.. a to z jego powodu in vitro..
Na wizycie to oglądał stronę chamsko.pl na telefonie...masakra...
Jak go pytam czy się cieszy, to oczywiście mówi, ze tak, ale nie wiem...
Zamiast cieszyć się ciąża, ze w końcu się udało,, ze będziemy mieć dziecko to my się kłócimy o pierdoly
16.03 blastka 5AA =Ignaś | 9dpt beta 208 | 12dpt beta 555
2 blastki ❄️❄️
27.02 1dc / 1.03 1ds / 11.03 punkcja 9 komórek / 12.03 6 zarodków
Za nami:
azoo, polip endo wycięty, drożne jajowody, polip nr 2
19.09.2018 - 1 AID 17.10.2018 - 2 AID 12.11.2018 - 3 AID
11 dc ovi 12 dc AID, 21 mm / 13 dc ovi, 14 dc AID, 21 mm /12 dc ovi, 12 dc AID, 24 mm -
Bajka_88 wrote:Truskawka super wiadomości. No to mężu miał emocje. 😊. Niech maluszek zdrowo rośnie.
Co do suwaczka. Musisz w necie znaleźć sobie stronę na której są takie cuda. Tam masz instrukcje krok po kroku. I potem wklejasz link w stopkę.
Mikuśka ja właśnie wcinam chipsy. Wiem, że to nie zdrowe ale już chyba z pół roku nie jadłam 😊. A od wczoraj mam fazę na bułkę z pasztetem i pomidorem lub ogórkiem kiszonym.
edit: Mój mąż mówi, że to bobas już pod siebie zamówienia składaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 19:33
moonik lubi tę wiadomość
-
Norwegian_forest wrote:Tak czytam o Waszych mężach i aż mi się smutno robi, mój jakby miał to gdzieś.. a to z jego powodu in vitro..
Zamiast cieszyć się ciąża, ze w końcu się udało,, ze będziemy mieć dziecko to my się kłócimy o pierdoly -
Norwegian_forest wrote:Tak czytam o Waszych mężach i aż mi się smutno robi, mój jakby miał to gdzieś.. a to z jego powodu in vitro..
Zamiast cieszyć się ciąża, ze w końcu się udało,, ze będziemy mieć dziecko to my się kłócimy o pierdoly
Może spróbuj porozmawiać z mężem o tym?? Moja koleżanka miała podobna sytuacje, starali się 1,5 roku i w koncu się udało.. mąż poszedł z nią raz na USG i stwierdził, ze to jest nudne... i potem sama chodziła.. i do tej pory ma do niego ogromny żal, a dziecko ma już dwa latka.
Bo stres i kłótnie Ci teraz nie są potrzebne😘
-
elfi wrote:O, my dziś z moonik gadałyśmy jak to buła z masłem nam obu wchodzi jak nigdy czyli nie tylko nam normalnie taka dmuchana wrocławska to ostatnie, co bym włożyła do koszyka, ale teraz to największy przysmak - u mnie z serem i pomidorem
edit: Mój mąż mówi, że to bobas już pod siebie zamówienia składa
A mi mamusia zrobiła ogóreczki małosolne 🤤🤤🤤 także pomidory ogórki mogę jeść i jeść i jeść😍elfi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka_88 wrote:Truskawka super wiadomości. No to mężu miał emocje. 😊. Niech maluszek zdrowo rośnie.
Mikuśka ja właśnie wcinam chipsy. Wiem, że to nie zdrowe ale już chyba z pół roku nie jadłam 😊. A od wczoraj mam fazę na bułkę z pasztetem i pomidorem lub ogórkiem kiszonym. -
Elfi , No kiedyś jaka bułka. Tylko w pupę idzie. Hehe. Chleb piekłam raz w tygodniu, żeby zdrowszy był. Ale kropki mają inne wymagania. Najlepiej to co niezdrowe.
narobiłaś apetytu na małosolne.
Norwegian , przykro mi z powodu męża. Ja się złoszczę na swojego bo co USG to temu oczy się szklą... A tu nie ma o co.
U was chyba Bez poważnej rozmowy się nie obejdzie. A ojcostwo na spłodzeniu się nie kończy. Jednak razem staraliscie się o dziecko. I już nie ważne po czyjej stronie był problem. Niepłodność to choroba pary. I tą ciążę też powinno się razem przeżywać.Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Bajka_88 wrote:Elfi , No kiedyś jaka bułka. Tylko w pupę idzie. Hehe. Chleb piekłam raz w tygodniu, żeby zdrowszy był. Ale kropki mają inne wymagania. Najlepiej to co niezdrowe.
narobiłaś apetytu na małosolne.
Norwegian , przykro mi z powodu męża. Ja się złoszczę na swojego bo co USG to temu oczy się szklą... A tu nie ma o co.
U was chyba Bez poważnej rozmowy się nie obejdzie. A ojcostwo na spłodzeniu się nie kończy. Jednak razem staraliscie się o dziecko. I już nie ważne po czyjej stronie był problem. Niepłodność to choroba pary. I tą ciążę też powinno się razem przeżywać.