Ciężarówki po IVF 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguuula;2525 wrote:My juz połówkowych. Kamilek waży 600 gram. Wszystkie pomiary w normie ❤
LadyS my to biedne jesteśmy 😂😂Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Cześć Dziewczyny:)
Bajka ja mam podobnie , w ogóle zauważyłam, że budzę się teraz bardzo wcześnie, 5..nawet 3 czasami , a sny jakby bardziej realne i takie oderwane od rzeczywistości:)
Chyba rozpoczyna się ten lepszy czas ciąży bp energii więcej i chęci na wszystko .
Dopiero wieczorem padam ze zmęczenia.
Dziewczyny wiem , że u mnie to jeszcze czas , ale zastanawiam się nad szczepieniami bo wiele kontrowersji w tej kwestii, co myślicie o tym szczepienia w pierwszej dobie ? Skojarzone czy na NFZ tradycyjnie? Kąpanie dzidziusia w której dobie ? W szpitalu czy w domu? Ja mam mętlik.
elfi lubi tę wiadomość
-
Tropka wrote:Cześć Dziewczyny:)
Bajka ja mam podobnie , w ogóle zauważyłam, że budzę się teraz bardzo wcześnie, 5..nawet 3 czasami , a sny jakby bardziej realne i takie oderwane od rzeczywistości:)
Chyba rozpoczyna się ten lepszy czas ciąży bp energii więcej i chęci na wszystko .
Dopiero wieczorem padam ze zmęczenia.
Dziewczyny wiem , że u mnie to jeszcze czas , ale zastanawiam się nad szczepieniami bo wiele kontrowersji w tej kwestii, co myślicie o tym szczepienia w pierwszej dobie ? Skojarzone czy na NFZ tradycyjnie? Kąpanie dzidziusia w której dobie ? W szpitalu czy w domu? Ja mam mętlik.Andzia83
-
Tropka też słyszałam, żeby z kapaniem się nie spieszyć. Co do szczepień i szpitala to nie pomogę. Jeszcze chyba za wcześnie żeby o tym myśleć.
U mnie energii brak. Do południa jak cię mogę a potem Chodzę jak ta ćma. W dzień nie mogę zasnąć. Najchętniej poszłabym spać zaraz po dobranocce, ale trzeba czekać do 21 żeby leki wziąć (czasami potrafię wziąć godzinę wcześniej ale cii ...😉). Uroki ciąży. Ale podoba mi się ten stan 😊.
Dziewczyny w którym tc czułyście ruchy bobasów??Bajka_88
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
Cudzie trwaj... -
aga_ni wrote:LuLu ja mysle że to bardzo trudne decyzje, również moralnie. Cieszmy się ze nie musimy ich podejmować. Ja testu PAPPA nie robiłam bo mi lekarz odradził, ze u mnie nic diagnostycznie nie wniesie. Ale po to jest np amniopunkcja żeby można się było upewnić w razie złych wyników usg i pappa jak jest naprawdę. Niestety to nie tylko kwestia takich chorób z którymi da się żyć ale również wad letalnych i wtedy naprawdę nie wyobrażam sobie tych decyzji czy już zakończyć ciąże czy czekać i mieć nadzieje. A tez nie każdy rodzic sobie wyobraża wychowanie dziecka niepełnosprawnego i ja to szanuje, myślę że nie nam to oceniać. Dlatego cieszmy się ze są takie badania, które ostatecznie dadzą rodzicom wybór, wielu przywrócą spokój, niektórym niestety zabiorą nadzieje ale może oszczędza jeszcze większej traumy.
A z tętnem to raczej nieprawda bo mój młody w 9 tygodniu miał 179, teraz jakoś 140-150. -
Bajka_88 wrote:Tropka też słyszałam, żeby z kapaniem się nie spieszyć. Co do szczepień i szpitala to nie pomogę. Jeszcze chyba za wcześnie żeby o tym myśleć.
U mnie energii brak. Do południa jak cię mogę a potem Chodzę jak ta ćma. W dzień nie mogę zasnąć. Najchętniej poszłabym spać zaraz po dobranocce, ale trzeba czekać do 21 żeby leki wziąć (czasami potrafię wziąć godzinę wcześniej ale cii ...😉). Uroki ciąży. Ale podoba mi się ten stan 😊.
Dziewczyny w którym tc czułyście ruchy bobasów??Bajka_88 lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
nick nieaktualnyBajka_88 wrote:Jak tu korzystać ze snu? ja bardzo bym chciała dospać ale o 7 rano już jestem głodna 😭😭😭. Wstaje o 5 , biorę leki, idę spać dalej a za chwilę żreć mi się chcę😭😭.
Tak, wiem. Ja to mam problemy 😁😁😂😂😂.
Ja tez wstaje o 5 i jem 😁 a potem ide dalej i już jest 9 w nocy wstaje po 4-5 razy ale to juz na autopilocie 😎 -
nick nieaktualny
-
Kate_88 wrote:Ja tez wstaje o 5 i jem 😁 a potem ide dalej i już jest 9 w nocy wstaje po 4-5 razy ale to juz na autopilocie 😎Bajka_88
transfer 06.2018
Cudzie trwaj... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate_88 wrote:Aguuula duzy masz juz brzuch? Ile przybrałaś do półmetku?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db6c53083139.jpgmia4444, moonik lubią tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Sabrina wrote:Cześć dzoewczyny, dopiero co ten wątek znalazłam. Mogę dołączyć?
Agula ładny brzuszek. 😍.
Kate no to kopniaki już niedługo.
jeszcze jestem świadoma tego co robię po nocy. Chyba😂.
Mąż zafundował mi poduchę ciążowa to nie chce się z łóżka wychodzić. Powiem wam.ze z tą poduchą to był strzał w 10. Już kilka lat temu powinnam dobie taką kupić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 19:45
Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
Bajka_88
transfer 06.2018
Cudzie trwaj... -
Aguuula;2525 wrote:No wg mnie jest taki no..widoczny, widać bardzo wyraźnie że ciążowy. A przybrałam 5 kg. Choc nie za bardzo widac bo ja chudzielec
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db6c53083139.jpgAguuula;2525 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynyyy!!!! W końcu do mnie zadzwonili, wynik PAPPA prawidłowy !!!! 😍😍😍
W środę odbiorę jak będę w klinice opracowanie ryzyk, mam nadzieje, ze się zmniejszyło po USG 😉😊Tropka, andzia83, Aguuula;2525, Kate_88, elfi, Bajka_88, asienka30, Cccierpliwa, Olga_89, LadyS, japonka, moonik lubią tę wiadomość