Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pleasure wrote:Dorcia nie tylko Ty sama siedzisz w domu. Tylko, ze ja az do piatku...
Karolina może pomocz dłoń w zimnej wodze to opuchlizna troche zejdzie albo jutro spróbuj zdjąć -
Patrycja chyba jesnak niedlugo sytuacja zmusi Cie do L4 zebys wypoczela troche.
Ja wstalam wypuscic kocury i psa, zjesc i wrocilam do wyrka dalej spac. Nie wyobrazam sobie isc teraz do pracy, tez bym nie wysiedziala.
Chwilowo mam pospane bo mała ma czkawkeperelka89 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, podczytuje Was cały czas a ta obrączka tknęła mnie do napisania,mi też zaczęły puchnąć palce koło 20 któregoś tyg, ale były upały, popiłam sobie trochę pokrzywy i w obrączce chodzę do teraz więc może dzienna kuracja z pokrzywy pomoże? podobno można wypić do 2 torebek na dzień, ja piłam jedną, pozdrawiam i życzę żeby udało się jednak zachować obrączkę w jednym kawałku i palce również na miejscu:)
-
Dzień dobry.
Ja tez juz wstalam. Codziennie rano budzi mnie okropny katar więc juz tak od 4 walczę ze smarkami. Zaraz wstaje z wyra i jadę zawieźć zwolnienie. Mam zamiar wskoczyć do hm, bo mam kupon na 20% zniżki na ciuchy dziecięce. Dziewczyny jakbyście chciały to taki kupon można wydrukować z neta ważny jest do 6 września.
Moj mąż idzie we wtorek do szpitala, ciekawa jestem ja to zniesie. To jego pierwsi wizyta w SPA
Dorcia, jak okaże się ze będzie u nas chłopak to kilka kartonów ciuchów juz czeka na pranie. Jak będzie dziewczynka pewnie tez cis się tam znajdzie. Ale i tak nie odmowie sobie przyjemności kupic pare ciuszków.
Karolina. Może faktycznie schłodz rękę w zimnej wodzie a później spróbuj posmarować palce olejem, może się uda.
Wisienka a co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 08:31
-
podczytywałam Was jeszcze na różowej, strasznie kibicowałam pleasure więc super że tu trafiła:) i wszystkim innym dziewczynom też serdecznie gratuluję i oby ciąże przebiegały spokojnie i się nie dłużyły za bardzo:) mi ta końcówka leci znacznie wolniej niż II trymestr:)
arien, dmuchawiec, perelka89, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Też wstałam!
Miszka, daj znać po powrocie z H&M i powiedz czy coś fajnego i godnego uwagi tam mają
Dorotko, jakie to uczucie, kiedy mały ktoś ma czkwawkę? <marzy>
Robaczku, a Ty nie masz mieć dzisiaj na 8 wizyty przypadkiem? Daj znać koniecznie poperelka89 lubi tę wiadomość