X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuję :P

Forum faktycznie kwitnie życiem na fb. Chcesz dołączyć?

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • wisieninka_89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy by mnie dziewczyny tam chcialy bo malo sie udzielalam:-)

zrz6x1hpk730yji7.png
    f2wlh371shb33oc3.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm myślę że nie... Ale nie mogę wypowiadać się za innych. Pewnie zaraz tu coś naskrobia :-)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • Katjosz Znajoma

Wysłany: 15 lipca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod jaką nazwą jesteście na fejsie?

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj... Chyba za pozno trafiłam na wątek :( a szkoda bo też jestem z rocznika 89 ;)

l22nhdgen92nqanl.png
‹‹ 493 494 495 496 497
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ