Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, pisze z telefonu wiec mam nadzieje, ze nikogo nie pomine, a jesli tak to z gory przepraszam...
Dmuchawiec (Aga?), jak ogladalismy wozek to babka mowila, ze sie miesci do matiza, wtedy sie rozesmialismy, ze mamy matiza, a ona na to, ze nie ma problemu, ludzie przymierzaja i mozna podjechac i sprawdzic wizyte mam w poniedzialek po pracy. Powiem Wam, ze sie mega nastawilam na dwojke
Lorka, tylko, ze to nie ja pisalam o migdalach
Ada, podaruje sobie komentarz na temat podrzucania komus chorego dziecka...
Madzia, musze w domu oblukac sowe Pole
Dorcia super odliczamy z Toba i czekamy by powitac Julke na swiecie
-
nick nieaktualnyCzesc:)
Dorotka odliczamy z Toba
Pola ja tez mam matiza ale moj wozek sie do niego nie zmiesci ;/ ratuje mnie samochod ktorym maz jezdzi wiekszy jest wiec zrobimy wymiane:)
Ada szkoda slow...mam nadzieje ze nie zdazylas sie zarazic...do mnie dzis moja mama dzwonila ze brat chory zebym nie przyjezdzala.Ja i dzisiaj zerkam na zdjecie co kawalek:)
Madzia wspolczuje tego remontu;/ ciezko Ci skupic sie na nauce;/
Kasia A dobrze ze wszystko w porzatku -
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym sokiem z malin... W pracy wszyscy kichają, kaszlą i smarkają, pogoda pod psem więc wzięłam dziś do pracy słoik soku z malin, który dostałam od babci i wypiłam ze 3 kubki. Zalewałam gorącą wodą. Ale kołatało mi się, że kiedyś coś słyszałam, ze sok z malin w ciąży nie jest wskazany. I teraz już nie wiem czy go pić czy nie. Przecież chyba zdrowsze naturalne witaminy niż jakieś tabletki z apteki, szczególnie, że chciałabym uniknąć jakichkolwiek leków jeśli to będzie możliwe...
-
Dziewuszki orientujecie się jak to jest z wynikami moczu jeśli w osadzie moczu są leukocyty - 12-18 w polu widzenia (norma 1-3 wpw), nabłonki płaskie - "bardzo liczne" i bakterie - "pojedyncze"? Teraz leukocyty pojawiły sie też w moczu i zapisane jest jako "duzo" bez zadnej konkretnej wartosci/ilosci. Ostatnio był tylko ich ślad. Nie wiem jak to zinterpretowac.
edit:
uruchomiłam wujka google i prawdopodobnie wyniki pogorszyły sie przez infekcje, ktora własciwie mi przeszła ale jednak jakies bakterie pewnie zostaly. Zobaczymy co lekarz powie na toWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 15:05
-
Pola ale to Ty mialas mdlosci tak ? Czy pomylilam ? jak tak to sorry mam problem z koncentracja
A maliny jak najbardziej sa wskazane
Wspulczuje wam z tymi remontami ... ja mialam 4 dni fachowcow na dachu i od 7 tlukli i wiercili i juz mialam ich dosc bo spac nie dawali a jak juz sie rozbudzilam to nawet tv nie moglam poogladac bo caly czas krecili sie w kolo talerza ... i nie mialam sygnalu
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ja zabrałam się za pranie dla małej. Na pierwszy rzut poszły pieluszki i prześcieradła. Mój maż nie może przeboleć że dla małej potrzebny jest inny proszek... No i przy okazji na allegro zamówiłam materacyk, padło na grykę kokos. Chciałam jeszcze przewijak, ale wg mojego męża to niepotrzebny gadżet skoro można dziecko przewinąć na łóżku. (i ciekawe kto będzie najwięcej wisieć nad tym łożkiem schylony). Na razie się wstrzymałam, muszę mu wytłumaczyc że jednak to nam potrzebne
Co do wózków i miejsca w samochodzie - jak zmienialiśmy samochód po ślubie to już szukaliśmy takiego, żeby wózek wszedł bez problemu chociaż i tak jeszcze rok/dwa nie planowaliśmy malucha
Dorotko grtauluję oficjalnego donoszenia ciąży to już starsznie blisko godziny zero skoro torba spakowana. Znając życie mąż i tak będzie musial coś dowieźć
Iwona moja mala też chyba ma nosek po tacie i całe szczęście bo mąż ma dużo zgrabniejszy niż mój. Nie żeby mój był zły, ale kurczę on ma na prawdę fajny
Pola nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Będziesz miała lżejsze dni. Nie możesz zamiast tego wziąć piątku wolnego zamist 2 dni wychodzić o 12?
Ada co za nieodpowiedzialni ludzie nie bylaś tam długo wiec nie powinno Cię nic złapać
Agnieszka nas nie karmili papkami i żyjemy więc tez mam zamiar tak robić. Mąż średnio zadowolony bo jak to taki maluch może coś jeść. On chyba myśli że 4miesiecznemu bobasowi będę dawać surową marchewkę
Madzia widziałam kolekcję ale nic szczegolnie nie wpadło mi w oko
Ewelina nie kojarzę teraz czy Ty też jesteś po stracie? jeśli tak to pappa przysługuje Ci za darmo (stąd nie wiem ile kosztuje)
lotta a nie myślałaś o używanym? wyszedłby połowę taniej
Kasia a. u mnie też siara, ostatnio już chodzę z wkładkami bo czasem jak pocieknie to wszystko mokre. Najgorzej w nocy, budzisz się rano i pół piżamy zalane13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nie no, u mnie pojawiają się pojedyncze krople samo jeszcze nic nie leci
I chyba dopadła mnie pierwsza ciążowa zachcianka - wcinałabym grejfriuty na okrągło W niedzielę nawet specjalnie do tesco po nie jechaliśmy
Dorotko, jak to szybko minęło...Mam wrażenie, że jak dołączyłam na fioletową to byłaś gdzieś w połowie tak Ci zazdroszczę, że niedługo Julcia będzie już z Wami
-
Kasia Arien tylko nie kombinuj przy piersiach i na sile nie wyciskaj bo pobidzisz tym laktacje co z kolei moze pobudzac skurcze. Wczesnie ta siara u Ciebie. Ja mialam jakos na tym etapie co jest Monia ale po jakiks czasie przeszlo. Codziennie na jednej brodawce mam tylko malutka jakby skorupke czyli cos sie pokazuje ale nawet nie wycieka dalej.
Monia tez wg mnie przewijak jest potrzebny przynajmniej na poczatku. Ja na allegro zamawialam i placilam cok kolo 35zl wiec nie drogo. Przescieradelka nie kupuje do niego bo pewnie niepraktyczne (ubrudzi sie i do prania od razu) i zamierzam podklady do przewijania klasc albo takie ceratki-podklady ktore latwiej uprac i suszyc. Zapytaj meza czy jesli bys miala cesarke to przejmie przewijanie noworodka na czas kiedy bedziesz mogla normalnie funkcjonowac. Podejrzewam ze szybko to przemysli i zmieni zdanie
Ciesze sie ze moj maz mowil ze mam kupowac to co bedzie potrzebne przy czym nie szalelismy z monitorami oddechow, nianiami itp.
A tak w ogole wlasnie pospalam sobie -
Dorcia, ja nie pomogę jesli chodzi o wyniki, ale może być ze to pozostałości po infekcji.
Madzia powodzenia w nauce.
Monia. Materac gryka kokos super! A jesli chodzi o przewijak to koniecznie namów męża bo Twój kręgosłup wysiądzie
Kasia, jak siara leci to dobrze, ale staraj się nie naciskać piersi.
Pola, oby przyjemność"mdłości" Cie ominęła, bo to nic fajnego.