Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia odpoczywaj teraz i nie stresuj sie meczem za mocno
Ja ogladam na Canal + film, film pt. "druga szansa" o tym jak narkomani mieli dziecko malutkie i je zaniedbywali a drugiej parze zmarlo dziecko i ojciec podmienil te dzieci. Pozniej matka tego co zmarlo zabila sie.
Moja Niunia jakby rozumiala ze chcialam to obejrzec bo bez zbednych ceregieli zasnela szybciutko i o dziwo wczesnie jak na nia.margaret26 lubi tę wiadomość
-
Gosia meczyk weź na spokojnie, teraz czas na odpoczynek. Ale za to jak sobie dzisiaj dogodziłaś, pozazdrościć
Dorota Chyba ten film do "lekkich" nie należy, super ze mala grzecznie zasnęła. Oby tak spokojnie minęła Wam cala noc.margaret26 lubi tę wiadomość
-
Durna jestem. Zagapilam sie na fejsie i nie wiem jak sie skonczyl film. No czub ze mnie
Film nie az taki straszny ale majac takie malenstwo troche inaczej sie patrzy na to. Mysle ze kiedys mimo wszystko latwiej by mi sie to ogladalo.
Maz dzis musi chwilke zostac dluzej w pracy bo jego zmiennik sie spozni i zakomunikowal mi to sms-em tak:
"Wrócę później do domu jadę do kochanki :-* “ glupi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 22:17
margaret26, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
O Boże Dorota! Ja po takim smsie miałabym całą noc koszmary, że M mnie zdradza
Jestem po konsultacji kardiologicznej i EKG. Wszystko ok, ale kardiolog dał mi zaświadczenie o wskazaniu do CC. Z powodu nadciśnienia i cukrzycy.
Mielismy też USG Tomasz waży 1910g :)wszystko u niego ok, tylko znów to łożysko. Na wyniku mam wpisane, że niejednorodne z licznymi wakuolami. Zaraz będę googlować
Szyjka 40 mm! I spojenie łonowe sie nie rozchodzi za bardzo więc te bóle należy zaliczyć do "normalnych"margaret26 lubi tę wiadomość
-
Bóle są takie, że czasem (szczególnie w nocy albo wieczorem o ile w dzień więcej pochodzę, poruszam sie przy ścianie, żeby się czymś podpierać :p Boli mnie krocze, kości w środku jakby. I biodra, ale najbardziej krocze. I kość łonowa. Ale u mnie wszystko ok. Kurczę, teraz to tak mi dokucza, a mały tam jest tylko nóżkami. A jakby był główką? Ooo, masakra :p No własnie, nasze dziecię wciąż nie zmieniło pozycji i ułozone jest miednicowo.
-
Ja mam taki ból z lewej strony,że ciągnę nogę Ciężko mi przejść nawet mały dystans. Masakracja Podniesienie nogi i wejście po schodach graniczy z cudem... Leo leży głową do dołu od połowy września na każdej wizycie. Przynajmniej wiem czemu tak boli No nic, zagadam z ginem
Miłego dnia -
margaret, to szybciutko się maluch obrócił Mój uparciuch nie chce, no ale co mu zrobię szczególnie jak stanie na CC to nie ma to znaczenia za bardzo
Ale powiem Ci, że ja też mam czasem kłopot z podniesiem nogi. Bo to jeszcze może byc rwa kulszowa chyba. Powiedz ginowi, ja tam zawsze opowiadam o wszystim, na wszelki wypadek, ale ja panikara jestem
Kasia, braliście po Twojej cesarce L4 dla męża na opiekę nad Tobą?
-
Arien, rwa kulszowa stwierdzona prawostronna ,a noga lewa napieprza :p Może mam obustronną U nas też cc ,ale Młody uparcie leży zgodnie z grawitacją chociaż tłumaczę jak krowie na rowie,że ma jeszcze szansę ułożyć się wygodniej - wygodniej dla mnie :p Nie słucha Gadzina mała :p
-
Nie wiem czy będą robili problemy, mam nadzieję, że nie Ale tego L4 nie bierze się chyba ze szpitala, nie? Tylko idzie się z wypisem żony do lekarza pierwszego kontaktu i chyba on daje, na 2 tygodnie. I rozumiem, że bezpośrednio po tych dwóch tygodniach można wziąć ten dwutygodniowy urlop ojcowski?
-
Dorota. Twój mąż ma poczucie humoru podobne do mojego. Ciągle słyszę odpowiedz na pytanie. Gdzie byłeś? U kochanki. Wiec zawsze odpowiadam: O matko! Która byla taka zdesperowana że Cie chciała?
Kasia k. Cieszę się ze wszystko w porządku łożyskiem sie nie martw. Jakby coś bylo naprawde niedobrze to lekarz by powiedzial.
Z l4 na żonę nie pomogę bo nie wiem., ale ja bym obstawiała ze juz w szpitalu miga wypisać.
Kasia k. Twoja teściowa przesadziła! I to grubo! Jak można powiedziec ze siedzisz na dupie w domu?!
Wiecie co. Dzisiaj byłam w markecie. Stoję w ogromnej kolejce do stoiska mięsnego i gadam przez telefon totalnie niezainteresowana tym co się dzieje dookoła. Nagle patrzę ze wszyscy sie obracają i na mnie gapią. Sobie mysle o co kaman? A tu Pani z obsługi wywołała mnie z kolejki! Jak milo! Pierwszy raz mi się to zdarzyłomargaret26, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Co za baba! KAsia! Dopiero teraz doczytałam! Się zdenerwowałam! Powinnas zostawić ją chociaz na jeden dzień z Tyśką i całym majdanem samą! I jeszcze bez faceta u boku! Może by sie babie głupiej przypomniało ile roboty jest!
Ja swojej nie widziałam już jakieś dwa tygodnie i całkiem mi z tym dobrze.
Tak chodzę po domu...zupę wstawiłam bo wczoraj jednak mi nie pyknęło...może jakieś pranie wstawię? Żeby zobaczyć jak proszek dziecięcy pachnie? Myślicie, żeby te ciuszki prasować od razu?
-
Dzień dobry u nas dobrze poza wygibasami małego aż cały brzuch mnie nawala co za dziecko Muszę się pochwalić ale dostaliśmy pierwszy prezent bujaczek/leżaczek stoi rozłożony i czeka na naszego księcia, codziennie sprawdzam łóżeczko wczoraj od zamówienie minęło 2 tygodnie i w dalszym ciągu jest napisane "przygotowanie w toku" dobrze że wzięłam płatność przy odbiorze.
Dorota, ale sms, ja nie wiem jakbym zareagowała z moim samopoczuciem ale dla mnie to też świadczy o zaufaniu i o tym, że między sobą dobrze się dogadujecie.
Kasia A, łożyskiem póki co się nie przejmuj jak teraz będą częstsze wizyty to wszystko będziesz miała pod kontrolą i mam nadzieję że niedługo uporacie się z remontem, fajnych rodziców masz i życzliwych w porównaniu do teściów. A z Tomeczka to będzie kawał chłopa niech rosną te nasze chłopaki
Kasia K, brak słów a zazwyczaj dużo do powiedzenia mają te osoby co same mają problem z organizacją albo zarobieniem pieniędzy ja po czymś takim na pewno bym nie zostawiła to bez komentarza. Bardzo Ci współczuję, ale nie daj się! A jeśli chodzi o herbatkę to zamawiałam ja w aptece w gemini i nie było problemu tylko ona jakaś dziwna, normalnie trawa zmielona i smak ble ale przyzwyczaję się.
Ada codziennie pijesz herbatę z pokrzywy?? A tobie jak smakuje z malin?? Bardzo miłe są takie sytuacje A jeśli chodzi o znajomą to szkoda że nie została jakoś ukarana tylko nie kosztem dziecka ale kto wie jeszcze wszystko przed nią...
Gosia, kiedy wizytujesz ?? -
nick nieaktualnykata89,wiadomo ze czlowiek sie cieszy z narodzin swojego dziecka,ale niektore dzieciatka daja popalic ze chcialoby sie wyjsc chociaz na godz zeby ochlonac nawet po tych nie przespanych nocach,ale,trzeba pamietac ze to nasze skarby o ktore walczylismy miesiacammi ,latami Kwiatuszek a przed ciaza mialas regularny@ od pologu kiedy przychodzi,bo inaczej pewnie jest jak sie karmi piersia a inaczej jak nie? Margaret ja czasem chcialabym rodzic cc,a codzienie mi sie sni porod sn wiec pewnie tak bedzie i bol mnie nie ominie Miszkaaa i jak pijesz ta herbatke z malin,jak sie czujesz po niej ?
-
nick nieaktualnyMiszkaaa ja ostatnio nie wychodze z domu ,tylko psa wypuscic na dwor postoje chwile i uciekam do domu,raz bym sie wywalila na slizgim wiec juz podziekowalam ja czesto mam takie wibracje w podbrzuszu pewnie to czkawka malej ciagle prawie jest w ruchu malo co spi Miszkaaa to masakra znajoma haha czego tu sie wstydzic jak sie rodzi i tu bol i tu bol...to fajnie ze urodzila ale nie musialaby klamac kiedys to wyjdzie na jaw Kwiatuszek masakra nie wiedzialam ze niektore tesciowe to zolzy moja jest w porzadku;). Arlen takie ciuszki 56 62 na ile starczaja na 2 tyg miesiac ??bo duzo tego dostalam
-
nick nieaktualnyKwiatuszek czasem dobrze zacisnac zeby , ja nie mam canal+ wiec nie wiem co to za film i chyba nie chcialabym tego ogladac MArgaret witam dzis Arlen to fajnie ze wszystko u was w porzadeczku a twoj synek malusi,ja za tydz bym musiala sie zapytac jak szyjka czy wogole jest jakies rozwarcie badz cos bo nigdy mi tego nie mowi pewnie teraz bede miala posiew gps....Arlen mnie tez boli krocze ale leciutko,moja glowka jest juz od dawna . dzisiaj byla polozna zbadala mi cisnienie,posluchalam serduszka i bylo milo,dostalam mala torebke probek w pozniedzialek bedzie mi mowila co zabrac do szpitala i w co sie wyposazyc w domu