Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi sie ze chodzi o to ze jak we wczesnej ciąży jest plamienie to duże prawdopodobieństwo ze odkleja sie łożysko a ono jest tak delikatne i malutkie, ze podczas stosunku skurcze macicy, które sie generują mogą po prostu wypchnąć i odkleić kosmowke.
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Chipsyy mi sie marzą przez was....
Co do płeci to dziewczyny co ma się urodzic to się urodzi. Zawsze mi się przypomina historia siostry mojego P. ktora całą ciążę miała miec dziewczynkę, a po porodzie położna mówi:gratuluję synusia!
Szczęka jej opadła! przez pierwsze tygodnie się nie mogla pogodzic z tym i do tej pory jak ktos wspomni ze mlody mial byc dziewczynka to mina jej rzednie...
Także fajnie, fajnie USG itd ale ja tam sie dowiem po porodzie co będzie. Na razie to wiadomo, że dziecko.Daniel
-
nick nieaktualnyViriki wrote:Chipsyy mi sie marzą przez was....
Co do płeci to dziewczyny co ma się urodzic to się urodzi. Zawsze mi się przypomina historia siostry mojego P. ktora całą ciążę miała miec dziewczynkę, a po porodzie położna mówi:gratuluję synusia!
Szczęka jej opadła! przez pierwsze tygodnie się nie mogla pogodzic z tym i do tej pory jak ktos wspomni ze mlody mial byc dziewczynka to mina jej rzednie...
Także fajnie, fajnie USG itd ale ja tam sie dowiem po porodzie co będzie. Na razie to wiadomo, że dziecko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:Jestem!
Wszystko jest wporzadku, mała wazy 540g, ostatnio niby tydzien temu na polowkowym lekarz mowil ze 560g ale o 20g to moze byc roznica w usg.
Badania dobrze wyszly na ta watrobe, krew i mocz niby tez ok ale kazal jeść duzo żurawiny bo tam ktores wskazniki zle wyszly a mnie szczerze mówiąc czasami szczypie pęcherz po tym jak zrobie siku..
Na temat lozyska nic nie mowil wiec chyba ok, no i pierwszy raz wyszlam z gabinetu bez żadnych lutein czy duphastonu..
Na zgage wypisal mi syrop ktory mam brac w razie potrzeby, na zaparcia moge brac syrop laktuloza i czopki glicerynowe.
Mam zrobic kilka badan z krwii na nasteopna wizyte, mocz i za dwa tyg mam iść na badanie glukozy czyli tego czegos przed czym wszyscy straszą.
A teraz wlasnie przyjechalam do domku i ide zjesc kolacje
A i najwazniejsze
Amelka nadal jest dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 19:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak się złożyło że teście dziś wypadli na kawę i im powiedzieliśmy więc mam z głowy
A teściowa liczy na wnuczek i mówi mi że coś podejrzewala bo nie bardzo ostatnio wyglądam
No cóż...trudno się obrazić bo szczera prawdę powiedziałaAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:11
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:11
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny