Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMila123 wrote:Monia no powiem Ci ze byloby mi bardzo przykro jakby moja siostra sie tak zachowywala ale raczej nie mialam prawie w ogole z nia kontaktu bo kazdy ma swoje zycie i kazdy ma swoje smutki i radosci a najblizsza osoba taka oschla i niemila ona taka ogolnie jest ( w sensie zawsze byla ) czy tylko tak do Ciebie no ale skoro Twoja mam Ci mowi zeby nie mowic jej wszystkiego to rzeczywiscie jest cos nie tak... ja bym tylko zbytkowo odpowiadala na jej pytania i jej przede wszystkim wygarnela co mysle i jak mi przykro z tego powodu...
Wlasnie najgorsze jest to ze ja niewiem co z nia sie porobilo bo jeszcze ostatnio ciagle dzwonilysmy do siebie i ze tak powiem mowilysmy sobie wszystko, mialysmy dobry kontakt, odnoszę wrażenie ze to ten jej mąż ją tak nakręca...
Wygarnelabym ale mama prosila zeby nie robić zadymy.. Ale przyjdzie jeszcze czas ze sie dowie.. Ja sie pierwsza nie odezwe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No staralam sie jak moge cieple ubrania ciepla woda do picia bo tylko woda mi smakuje ale odkad mamproblemy ze spaniem ledwo sie wykuruje i od nowa katar kaszel poprostu organizm oslabiony i lapie po kolei wszystko niestety... ty sie Monia narazie nie denerwuj bedzie czas na to niestety po klotni z kims bliskim dlugo mozesz byc smutna i przygnebiona a teraz juz nie wolno myslec tylko o sobie teraz jestes wspaniala mamusia ktora dba o dzidziusia w brzuszku i napewno to nie bedzie dla coreczki dobre takie dlugie przygnebienie musisz jakis czas jeszcze byc gruboskorna i musi to po tobie spywac jak po kaczce.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:01
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyMila123 wrote:No staralam sie jak moge cieple ubrania ciepla woda do picia bo tylko woda mi smakuje ale odkad mamproblemy ze spaniem ledwo sie wykuruje i od nowa katar kaszel poprostu organizm oslabiony i lapie po kolei wszystko niestety... ty sie Monia narazie nie denerwuj bedzie czas na to niestety po klotni z kims bliskim dlugo mozesz byc smutna i przygnebiona a teraz juz nie wolno myslec tylko o sobie teraz jestes wspaniala mamusia ktora dba o dzidziusia w brzuszku i napewno to nie bedzie dla coreczki dobre takie dlugie przygnebienie musisz jakis czas jeszcze byc gruboskorna i musi to po tobie spywac jak po kaczce.
Tak to jest z tymi bakteriami, a teraz jakas epidemia gdzie sie nie obejrze lub nie zadzwonie to wszedzie wszyscy chorzy.. Jakis wirus panuje.. Duzo zdrowka dla was kochana i zeby z synkiem jutro sie okazalo wszystko wporzadku :* -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Mila mojemu jak sie czerwone zrobilo to mial zapalenie cewki moczowej i byl problem antybiotyki i masci, takze obserwuj co sie tam dzieje, bo moj mial az rope czy cos. Masakra byla...
Monia przykro, ze bliska osoba tak robi, ale widocznie cxuje sie o cos zazdrosna skoro tak wypomina... A moze faktycznie maz ja nakreca niedobrze... -
Dziekuje tez sie ostatnio tylko maerwie mam nadzieje ze to usg jutro mnie juz uspokoi. A do tego jest sezor grypowy i rowniez martwie sie czy w ogole beda odwiedziny a ja po cc chcialabym choc chwilowa pomoc zobaczymy bo widzialam w wiadomosciach ze kilka oddzialow jwst zamknietych dla odwiedzajacych oj oj oj
-
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Odwalilo jej jednym slowem? Haha zazdrosci czegos no co poradzisz plus maz ja nakreca i tak wlasnoe wychodzi. Sluchaj Ty masz swoja rodzine masz malenstwo o ktore walczylas i musisz zadbac a nikomu nic do tego co kupujesz a czego nie no bez przesady... Skoro ja stac to niech Ci kupi nowy wozek za 2000 np
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! Ja bylam z mezem na zakupach - kupilam sobie dresy w pepco bedzie mi wygodniej w domu ogolnie to nogi mnie bola - zmeczylam sie mega! Zaraz lece do lozeczka, zalatany mam ten tydzien wogole nie moge staraczek nadrobic.
Monia glowa do gory bedzie dobrze pomysl o Amelce a siostre poki co olej.
Mila I Martynka duuuzo zdrowka dla Was.
A apropo tego co Mila napisala o siusiaku to ja sie wlasnie tego boje ze nie bede wiedziec jak pielegnowac swojego malucha(czy to chlopiec czy dziewczynka) zeby mu wszystko tam dobrze zrobic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Monia nic a nic sie nie przejmuj! Napewno ona Ci czegoz po prostu zazdrosci,masz teraz w brzuszku swoja Amelke i mysl o niej, a jej powiedz, ze nie musi wszystkiego wiedziec zobaczysz jakos sie ulozy, nie przejmuj sie bo nie warto
Mila Ty to tak jak ja widze od syna zalapalas, ja tez od corki katar kaszel no masakra...teraz leze i normalnie czuje sie chujowo...
Natka, tylko w razie co to reklamacje i tak na tego syna do meza zloz haha a w ogole to apropo tych twoich poaiedzen w kiblu to powiem ci ze to bardzo dobrze! W ciazy bardzo wazne sa regularne wyprozniania, ja sie ciesze jak sie porzadnie zalatwie, czuje sie taka lzejsza, o ile w moim przypadju to mozliwe haha
Dziewczynki dzis juz spadam z forum bo ledwo na oczy patrze, jeszcze posiedze troche z mezem i spac.
Mila daj znac jutro po wizycie co z synem
Anq ja tez wszystkie odcinki na pamiec juz znam haha
Dobranoc :-* -
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Hej! Ja bylam z mezem na zakupach - kupilam sobie dresy w pepco bedzie mi wygodniej w domu ogolnie to nogi mnie bola - zmeczylam sie mega! Zaraz lece do lozeczka, zalatany mam ten tydzien wogole nie moge staraczek nadrobic.
Monia glowa do gory bedzie dobrze pomysl o Amelce a siostre poki co olej.
Mila I Martynka duuuzo zdrowka dla Was.
A apropo tego co Mila napisala o siusiaku to ja sie wlasnie tego boje ze nie bede wiedziec jak pielegnowac swojego malucha(czy to chlopiec czy dziewczynka) zeby mu wszystko tam dobrze zrobic.
Juz mi troche lepiej:*
A co do pielegnacji malucha nie martw sie damy radę, na początku metoda prob i błędów, trzeba bedzie napewno uwazac na Chusteczki i pampersy zeby byly dobrze dobrane i nie bylo wysypek i uczuleń a dzis czytalam na fb byl post z strony pampersa na temat wlasnie pampersow tych dla niemowlakow tez, i bardzo duzo ludzi pisalo im w komentarzach ze od nowej wersji tych premium care dzieci maja uczulenie wysypki i ze przemakaja strasznie te pampersy.. Poprzednie wersje były dobre a teraz wyszly jakies nowe i wszyscy rezygnuja z nich ponoc.
A wlasnie mialam je na oku na początek.. A teraz to niewiem trzeba bedzie innych moze poszukać, nie znam sie jeszcze na tym -
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec.