Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem rozpakowani, moj na 18 do roboty
Natka co ty robisz ze mnie takiego spiocha haha
Nana my działalismy cały miesiąc ale wydaje mi sie ze ja zaszlam wcześniej bo mi test przed okresem pozytywny wyszedl o bete mialam dwa dni przed @ bodajze 35.07
Viola mi pomagaly tylko herbatniki, grzeski bez czekolady i wafle ryzowe i to z rana przed wstaniem ale tego nie przeskoczysz, dlugo mozesz nie miec ochoty wogole na jedzenie..
Martynka, chyba trzeci trymestr już u ciebie?? Bo to sie zaczyna w 28tyg czy 27?Natka2, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co zamowilam na olx takie dwie male paczki z ubrankami jedna wam tu pokazywalam pare szt spodenek geterkow,bluzeczka a drugie to takie dwie fajne sukieneczki i ogrodniczki i wplacilam na konto w obydwu przypadkach kase i tak sie zastanawiam bo mi teraz nie odp czy wyslaly mi te babki to bo ta jedna juz powinna przyjść i nie ma nic, no zeby zdziwka nie bylo haha duzo nie zaplacilam bo to pare szt bylo ale wkurze sie jak mnie zrobily w konia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:Jestem jestem Właśnie Was nadrobiłam ;p
Dziś mamy dzień leniucha z synciem
Zjadłam rano kanapkę z śledziem w sosie pomidorowym, zrobiłam drugą i w połowie jedzenia jak wyjęłam z buzi taką nie wiem żyło podobną nitkę czy coś z tej ryby to kurwa myślałam, że będę rzygać dalej jak widzę... Uspokoiłam żołądek herbatą i nigdy więcej ryby z puszki w ciąży. O kuźwa jak teraz i tym mówię to mnie naciąga
Viola mnie strasznie męczyło do 11 tc więc Tobie życzę też tak krótkich męczarni
Ja dziś zrobiłam pierwszy zakup dla dzidziusia, kupiłam ten aspirator do noska do odkurzacza zamówiłam na ich stronie i już wysłali więc pewnie w poniedziałek dojdzie następny będzie termometr i kolejne dwie osoby w tym jedna znajoma ginekolog poleciły ten sam co kiedyś ktoś pisał microlife jak dobrze pamiętam
Martynka ja mam ten sklep na miejscu z którego ty masz mebelki kocham go! Mają wszystko, butelki, smoczki, laktatory, mebelki, łóżeczka, ubranka no dosłownie wszystko w jednym miejscu dla dziecka łóżeczko też mam z tej firmy i właśnie tam ruszam na zakupy jak tylko potwierdzi się ta dziewczynka
Ty nadal czekasz zeby dziewczynkę potwierdzić a ja juz cos tam rozowego zakupilam ale musze sie jeszcze wstrzymać może i zaczac od innych rzeczy takich jak ten aspirator termometr kosmetyki itp bo jak nagle urosnie siusior to sie zdziwie -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:02
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka, to faktycznie biedna ta twoja koleżanka, niekiedy wydaje sie nam ze inni sobie spokojnir zyja bez zadnych problemow a czasem zdziwić sie można..
Co do spania to zazwyczaj tak jest ze amelka tak dlugo śpi
Mam nadzieje ze będzie dzis cos w tv ciekaeego bo oszaleje sama w tym domu -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:02
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Monia juz na nia nie zganiaj!!! Haha jaaa to jeszcze musze dzis kase wyplacic, bo jutro po ten rower, na zakupy jechac itd masakra... A cos mnie brzucho boli jakby zoladek mnie klul...
Kurde moglby być juz luty
Wiesz co tak mi sie cos wydaje ze bedzie u ciebie chlopczyk jednak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:Ja bym pewnie dawno już miała nakupowanych różowych rzeczy gdyby mnie ciocia nie nastraszyła, że temu koledze kuzyna tak się stało. Dziewczynka dziewczyna , a w8 miesiącu buch siusior ;p i to ten sam lekarz temu się boję ;p niby mówił, że sam nie może w to uwierzyć, że pierwszy raz się tak zdarzyło. No ale jednak
Zjadłam kanapki z dżemorem, a teściowa wyjęła serek ziołowy i tak mnie nabrało na niego, że jeszcze jedną kanapusię wrąbałam z tym serkiem jest mix
Spakowałam właśnie prezenty na dzień babci i dziadka jednak przezroczysta folia robi super efekt choć na zdjęciu tak fajnie to nie wygląda
Ale numer taka zmiana w 8miesiacu..to musieli byc zaskoczeni
Oby nasze dziewczynki pozostaly juz dziewczynkami
Prezenty mega, widze tam jakies kubeczki i słodycze? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny