Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:57
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Bo maly sie bedzie budzil a i ja musze pilnowac czy mu goraczka nie rosnie
Nie dalej cisza :d pytalam czy dlugo jeszcze to odp ze ja zaczelam, a ja sie pytam to nie mozesz byv madrzejszy i skonczyc? Nie. Noooo to nie hahaha. Ja mam co robic :d a teraz sie odwracam dupa i dooobranoc! Haha
Dobranoc kochana -
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Ale czad podczas gdy ja np pojadę do fryzjera i na zakupy haha
I kurczę odciąganie mleka to normalna sprawa kobieta sobie gdzieś jedzie idzie odpoczac zrelaksować sie a facet może normalnie karmić tez ma taka sama miłość, bijące serce, zapach i ciepło jak mamusia i w niczym gorszy nie jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja
Pierwsze słyszę o mrożeniu mleka, wogole to myślałam ze takie mleko ściągnięte to juz sie nie nadaje ...
Wczoraj mieliśmy gości wiec mnie nie bylo, a dzis przyjeżdżają moi rodzice z bratem wiec znowu bedzie wesoło upieklam wczoraj zebrę i tak na szybko zrobiłam te ciasto z kasza manna
Ang ale zazdroszczę juz 30 tc naprawde coraz bliżej.
Forumowiczka ale fajnie ze dolaczylas, tylko patrzeć jak kolejne kreseczki się posypią. Mi tez dlugo dokuczaly bole miesiaczkowe, wsumie to nadal dokuczają wiec biorę nospe
Wczoraj sie martwilam caly dzien bo maluszek Malo sie odzywal ale wieczorkiem troche pokopal,wiec bylam spokojniejsza
Monia fajne obie posciele nawet ta drozsza ladniejsza ale cena tez jest wazna vo zawsze można pare groszy zaoszczędzić.
Do do pileluch to na pierwszy miesiac kupimy pampersy a potem napewno na dade sie przezucimy, proszek na poczatek tez kupie typowo dla maluchow ale tez oglądałam juz dzidziuś w sklepie a loveli nie widziałam
Milej niedzieliStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona ja w Rossmanie rzadko robię zakupy
Moze faktycznie i odrazu przezucimy sie na dade.
Marty i zdrówka. Dziewczyny na innym forum pisaly ze bardzo pomaga herbata z imbirem na przeziębienie zwłaszcza na katarWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 13:44
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Caroline , jesli chcesz sie przerzucic i tak na dade to nie wiem po co na pierwszy miesiac pampersy kupuj od razu Dade, naprawde nie sa one w niczym gorsze, a lepiej zeby dziecko od razu sie przyzwyczailo do "docelowych" pampersow
u mnie katar i kaszel ciag dalszy eh
Effy znam kobiety ktore np nie maja potrzeby wychodzic i zostawiac dziecka z tatusiem wiec tez nie kazdej to przeszkadza, choc ja osobiscie bym sie udusila )
Po prostu dziecko to ogromna praca i jest ktos pracuje przez dwa lata bez żadnej przerwy robi sobie krzywdę i swojemu dziecku bo nie mozna być efektywnym. Trzeba odpoczywać chociaż troszeczkę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:No pampersy podkłady chusteczki kremiki zasypki mleczko jak ktos potrzebuje itd
Effy lubi tę wiadomość