Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:55
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Monia fajnie ze sofa sprzedana. Moze i szafa pójdzie
Karolina moze olejek kamforowy na te ucho nalej troche na wate i zatkaj i okolice ucha sobie natrzyj.
Widzę ze tu nudy, nie ma nawet co nadrabiać, jacyś zmęczeni jestesmy po weekendzie, i szybko zleciał.my juz gotowi do snu wiec do jutra pa dobrej nocy.Monia1028, Mila123 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dopiero co przechodzilam bol ucha najpierw mnie gardlo bolalo potem doszedl katar kaszel lzawiace oczy i niestety bol ucha a na drugi dzien bol obydwu uszu myslalam ze tak jest 3 dni przed smiercia hehe w kazdym razie jak masz tego kwiatka smierdziuszka to posciskac go i do ucha nie pomagalo mi to przeczytalam zeby 3 krople oleju lub oliwy wlac do ucha oczywiscie tez wyprobowalam bo chcialam zeby juz przeszlo i probowalam wszystkiego i po kolei to bylo tak ze wlal mi maz ten olej potem przecisniety przez praske czosnek wlozylam do pieluchy tetrowej i wcisnelam do ucha zeby tam te soki wlecialy ale na poczatku mnie strasznie zaczelo ucho piec i tylko co jakies 30 min wkladalam na chwile ten czosnek a w miedzy czasie mialam w uchu kwiatka. Na drugi dzien niestety drugie ucho zaczelo bolec i nie wiem czy to cokolwiek pomoglo bo na kolejny dzien troche bolalo jak ziewalam np. A kolejnego mialam uczucie wody w uszach takze kilka dni sie przemeczylam. Ale widzialam reklame ze w aptekach jest preparat dla kobiet w ciazy do psikania na bol ucha. Wspolczuje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam takie łoże małżeńskie ze nie ma mowy zeby sie zmieściło jeszcze łóżeczko komoda, przewijak itd.
Dlatego sie musimy ooutować stad chociaz tak mi sie chce....
Uwielbiam remonty, wystroje wnętrz ale dla kogos. Sama nie nienawidzę przeprowadzek i urządzania np dużego mieszkania czy domu od zera.... to jest TYLE pracy <olaboga>
-
Martynka1234 wrote:Monia no wlasnie nie wiemy jeszcze jak to wyjdzie, ja chialabym juz na swoje ale roznie moze byc moze najpierw cos wynajmiemy
Musimy my rodzice tez pamiętać ze dla dzieci z punktu widzenia psychologicznego, kazda przeprowadzka to nic dobrego. Dlatego lepiej ograniczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 21:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana. Karolina powodzenia na wizycie.
My juz wyspani , maz pojechał do pracy, uwazajcie , nie wiem jak u was ale u nas to jedno wielkie lodowisko.
Mila co do sexu to u nas jak na lekarstwo, u mnie brak ochoty a mąż nie nalega
Co do mieszkania nie zaduze ale mamy swoje, niedawno wyremontowane, jest sporo miejsca Na rzeczy dla maluszka. Marzy mi sie tylko nowy duży stol bo mamy taki malutki , ale z czasem napewno go zakupie bo mam juz upatrzony.Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość