Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O jej...ale mnie bolą cycki. Dramat,wczoraj myślałam,ze sie popłacze.
Maz kupił mi dwa mega wygodne staniki. Są cudne, bo mojego dotychczasowego nie dałabym lchyb rady ubrać.
Dzis idę na betę. Rano zrobiłam test, trzeci :p
Nadal są dwie kreskinana266, anq05, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 - o której wizyta? daj znać po
Forumkowiczka - to pochwal się betą, jak już będą wyniki
A my będziemy trochę remontować pokój, w którym śpimy teraz, szafę już zmieniliśmy na dużą rogową z lustrem, telewizor będziemy wieszać na ścianę, a usuniemy stolik, co jest pod telewizorem, stół usuniemy, a kupimy stolik mały, obecnie śpimy na kanapie małej rozkładanej, ona jest stara, więc będziemy musieli jakąś kupić nową, trochę węższą, bo jak się rozłoży, to szeroka jest, a i tak będziemy w drugim pokoju spać, ten będzie dla maluszka, w drugim pokoju znowu trzeba będzie meble kupić jakieś, bo są, ale stare, łóżko kupimy takie małżeńskie, bo to duży pokój jest, a nie był używany prawie, więc będzie go trzeba trochę wypięknić he nie będziemy tu dużego remontu robić, bo i tak będziemy się przeprowadzać gdzieś za 2 lata pewnie, może wcześniej, do większego mieszkania, bo tu jest 49m, czyli pokój duży, pokój mały, kuchnia, łazienka i przedpokójKaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
stella_88 wrote:Projektanci wnętrz
Miałam również projektanta i jednocześnie osobę która pilnowała wszystkich prac jak urządzałam mieszkanie.
Niestety wszystkie zakupy, wybory i decyzje musiałam ostatecznie podjąć ja a było tego w chu*****a robiłam to zupełnie sama, nie miałam męża, rodziców, czy kogokolwiek do pomocy. Nie raz sama wnosiłam jakies materiały budowlane, meble itd....
Ale jestes projektantem - superkowo, fajny zawód, opowiadaj. Ja mam naprawde super dryg do tego, i bardzo duże poczucie estetyki i wiele fajnych pomysłów. Ale nigdy nie będę miała takiego doświadczenia jak projektant a jak chcemy zeby dobrze wszystko wyszło, funkcjonalnie, z dobrym planem i ułożeniem to nie wyobrażam sobie bez projektantu tego robić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaaarooolina89 wrote:Hej!!!
Dziewczyny to dzis!!! Ja tez w tym momencie jestem na stres.pl witaj Effy ale wizyte mam dopiero o 16,40 taaakze kupa czasu jeszcze. Dam znac na pewno
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Hej!!!
Dziewczyny to dzis!!! Ja tez w tym momencie jestem na stres.pl witaj Effy ale wizyte mam dopiero o 16,40 taaakze kupa czasu jeszcze. Dam znac na pewno -
Forumowiczka czekamy na wynik bety
Effy faktycznie jak to leci juz 11 tydz. Ja mam wizytę w środę rano.
Monia paczka przyjdzie napewno na dniach, ale za pobraniem czy dojonalas wplaty wczesniej.
Wczoraj byli moi rodzice i powiedzieli żebyśmy sobie zamówili wózek jaki chcemy a oni nam zaplaca bo to pierwszy wnuczek wyczekany i nie ma innej opcji, wiec będę wydatek mamy z głowy, ale ustaliliśmy z mezem ze miesiąc wcześnie zamówimy czyli na poczatku majaEffy lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
kania901 wrote:Witam po weekendzie.
Forumkowiczka gratuluję dwóch kreseczek.
Karolina powodzenia na wizycie.
Mnie od wczoraj ząb boli (ósemka do wywalenia po ciąży).Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Hej wszystkim
Karolina powodzenia na wizycie :*
Ja się dziś obudzilam o 5 na siku i nie mogłam usnac bo sie stresuje jutrzejsza wizyta i zmiana lekarza. Nawet lezalam i myślałam czy nie zostac u starego
A wczoraj się zdenerwowałam bo wyhaczylam na allegro super ciuszki babka sprzedawala 16 nowych i byla licytacja wiec siedzialam i pilnowalam czasu. Sprawdzalam 2 razy czy jestem zalogowana i pod koniec ja do licytacji a tu str logowania mi sie otwarla poszly za 36zl a ja nie zdążyłam