Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! Forumkowiczka wszystko bedzie dobrze, nie martw sie
Martynka jeden z plusów posiadania dziecka-sami możemy sie nim poczuć dzieki zabawa z nimi
Apropo tej lini o której pisałam tez jej nie mam i chyba nie zanosi sie żeby byla chyba ze zrobi się z wloskow
Jakos nie mogę dzis spac - intensywnie mysle nad imieniem -
Mam nadzieje!
Tez tylko przeglądam,piękne są rzeczy. Juz nawet pościel do łóżeczka znalazłam :p maz mnie z domu wyrzuci jak to zobaczy :p
Do póki nie będę wiedziała co bedzie to nic nie kupuje, ale tez na pewno nie zostawię tego na sam koniec ciąży. Wiem, ze nie wytrzymam :p jakieś śpioszki juz bym dzisiaj kupiła :p
A powiedzcie czy macie jakieś sprawdzone wózki? Mam dwa modele, ale opinie podzielone są. Może wy cos polecicie. -
Hej dziewczynki
Karolina super , że wszystko dobrze, mąż pewnie zadowolony, że będzie chłopczyk
Mój mąż też za chłopcem bardziej, ale to loteria więc nie wiem czy spełnią się jego oczekiwania
Ja też myślalałam nad męskimi imionami i narazie mam: Rafał, Maciej
Pytanie jest: bardzo lubie zimne nogi, tylko z dużą ilością octu. Taki tradycyjny ocet jest na spirytusie i nie wiem czy można go używać. Co myślicie?
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Ina co do octu to nie mam pojecia / Mój mąż tak bardzo dumny i stwierdził ze on nigdy sie nie myli a od poczatku mowil ze chłopak
Forumkowiczka mnie tez bardzo podoba sie Jas ale tez i Antoś i Aleksander no i jest problemnana266 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mila powodzenia tez na wizycie ja mam późno bo dopiero o 19.30 ostatnio tez nie miałyśmy razem wizyty?
Ja tez mam bardziej owlosiony brzuch ale to dobrze ze Wy tez bo myślałam ze to u mnie tylko takie cuda lini na brzuchu na razie nie mam
A i wczoraj moj Maz pierwszy raz poczuł pod ręką kopnięcie Szymka w ogole kopniaki sie staja silniejsze. Wczoraj jak zmywalam to tak w cos kopnal ze aż zabolaloKaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
Kaaarooolina89 wrote:Ina co do octu to nie mam pojecia / Mój mąż tak bardzo dumny i stwierdził ze on nigdy sie nie myli a od poczatku mowil ze chłopak
Forumkowiczka mnie tez bardzo podoba sie Jas ale tez i Antoś i Aleksander no i jest problem -
kania901 wrote:Już prawie połowa to dobrze że widać.
Mam nadzieję, że Ci nie wyłączyli wody na cały dzień. Dzwoń do męża, żeby Ci przywiózł duży baniak wody