Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:50
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie co do seksu to troche sie jednak boje i nie wiem czy się przemogę
Dziekuje za wszystkie mile słowa od Was :*
Natka Twój brzusio duży ale Ty go masz taki fajny ciążowy typowo bo u mnie jest taka dziura od pępka i nie jest taki ładny zauwazylam jak patrzę na niego z góry ze jest jakby przesunięty w prawa strone nie calkiem na środku ale fajny jest bo nie jest taki rozlany tylko do przodu pileczkaNatka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Stella aczemu w ogole chcecie niespodzianke? Nie jeatescie ciekawi czy bedzie brat czy siostra? Nie chcialabys w razie czego kupic ciuszkow kilka dla dziewczynki?
Co do ciuszkow to i tak nie kupilabym nic różowego, bo po prostu nie cierpię tego koloru i bardzo mnie drażnią niemowlaki wystrojone od stóp do głów na różowo jesli bede miala corke to dopoki bede miala cos do powiedzenia to jej w roz nie ubiore -
nick nieaktualnyNana- bardzo delikatny sex i dosc krotki (po takim poscie i tak pewnie maz dlugo nie wytrzyma) może cię spróbować. Chociaż raz- zaraz pójdziesz na wizytę zobaczysz że nic się złego nie stało i będziesz spokojniejszya;-)
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Nana- bardzo delikatny sex i dosc krotki (po takim poscie i tak pewnie maz dlugo nie wytrzyma) może cię spróbować. Chociaż raz- zaraz pójdziesz na wizytę zobaczysz że nic się złego nie stało i będziesz spokojniejszya;-)