Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:No właśnie, to u każdej jest inaczej z tym brzuszkiem. Ja jeszcze przed ciążą miałam brzuszek, więc płaska nie jestem. Ciekawe jaki to ma wpływ
-
Effy wrote:Im większy brzuch przed ciąża tym chyba szczegolnie pierwsze 3 miechy mniej go widać
Pytanie do dziewczyn, które używają tej aplikacji do wody. Ile ustawiła Wam do wypicia dziennie? Mi tylko 1,7 litra co wydaje mi się, że może być trochę mało. Podniosłam sobie do 2 l.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kania901 wrote:Natka za długo byś nie wytrzymała na czerwcówkach. Bez nas byś się nudziła.
Co do używanych rzeczy tez nie mam nic przeciwko, rozgladalam sie na olx za używany wózkiem ale rodzice obiecali ze kupia nam nowy, ciuszki urzywane tez pewnie cos zamówię z netu bo naprawde sa ladne , i dostaniemy troche z mojej strony i od siostry męża po synku jesli sie potwierdź ze to chłopak
Wczoraj bylam w pepco i zalagodzilam sie oglądaniem malusich ciuszków i na jakiś czas nie bedzie mnie kusilo żeby juz kupować.
Martynka lepiej sie czujesz?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ja nie powtarzałam wogole bety, mysle ze juz wystarczy, czekaj spokojnie do wizyty napewno wszystko jest dobrze, przyrost dobry nie ma się czym martwic. A jak sie czujesz?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Lekarz każą mi brac magnez , witaminy i nospe dalej , najgorsze ze znowu wyszly mi bakterie w moczu, nic mi nie przepisal ani nie kazal powtórzyć , ogolnie badania mam dobre
Wczoraj spotkałam kuzynkę męża , a ona z takim brzuchem juz, slyszalam ze jest w ciąży ale ze dopiero poczatek , a tu u niej termin na maj , miesiąc nas dzieli
Monia co do tych 500 + to oni nie biorą bierzacych zarobków pod uwagę tylko wstecz bodajeze z 2015 roku , nasza znajoma tam pracuje ale nie widzę jej wogole i nie mam jak podpytać.
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Caroline no wlansie niczym nie smarowalam bo gin kazał mi iść do laryngologa a ze mój laryng jest caly miesiąc na zwolnieniu to dzis idę do rodzinnego. Ale ogólnie juz lepiej mi. Ale właśnie boje się żeby z niczego nie zrobilo sie cos dlatego idę. Mam na 9, tylko jak pomysle ze musze iść do tej przychodni gdzie pelno chorych ludzi to juz mi słabo.
-
nick nieaktualny
-
Kurczę może jeszcze powtórzę prywatnie ten mocz, niby tak zrobiłam a może nie potrzebnie po umyciu sie wytarlam , wieczko pilnowalam żeby nic się tam nie dostalo, na samym poczatku ciąży tez miałam te bakterie.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:49
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.