Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
anq05 wrote:Nana no pieknie rośniecie ja wlasnie od 20tc tak wystrzeliłam a z tym L4 to serio dziwnie strasznie, ja to mam 300 zł wiecej jak siedze na zwolnieniu niz jak pracowałam.
-
Effy wrote:jeszcze tu :
Juz jestem po usg genetycznym wszystko super, mowi Pani ze chyba chłopak ale podejrzewam ze szanse sa 50% hehe
Dziękuje tym co trzymali kciuki bo pomogły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Effy na tym etapie tez mialam miec Bartka, a widzisz, mam Agatke najwazniejsze ze wszystko jest ok ! bardzo sie ciesze
-
Natka2 wrote:Ja dzis tez widzialam licytacje z ciuszkami i konczyla sie a bylo za 5 f i nikt nie licytowal, wielka mega paka za 5 funtow=25zl jak za darmo problem w tyn, ze to dla dziewczynki, a ja nie znam plci ;/ jeszcze troche
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Nana. Wspolczuje tych 300 zl, to duzo pieniedzy.
Ja i tak Ci zazdroszcze, bo w UK na ewentualnym zwolnieniu, ktorego i tak nikt nie chce dawac, bede miala 1/3 wyplaty, czyli nic. Na macierzynskim za to 1/2 pensji, wiec tez zeby w sciane. Nie wiem jak sobie poradzimy, chyba trzeba bedzie przestac placic kredyty z PL.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 19:07
nana266 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:43
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNana faktycznie moze tak byc bo oni to licza sobie ze średniej i jak mowisz ze w ktorys miesiacach mialas malo to dlatego. U mnie tez policzyli ze średniej i jest odrobine mniej niż normalna wypłata.
Brzusio rośnie :*
Effy super ze wszystko ok z dzidziusiem :* u mnie Rysiek sie zamienil w amelke a lekarz mowil na genetycznym w 13tyg ze to na 80%chlopczyk, a tu zdziwko dziewczynka
Mi wlasnie moj kucharzy nalesniki z serem zoltym i parówka
A ja pol nocy nie spalam dzisiaj przez bol tak nisko e ktegoslupie po dwoch stronach co chwila sie budzilam i przekręcalam dlatego rano dopiero usnelam dobrze
A potem bylam obczaić taka hurtownie dla dzieci i stalo sie kupilam troche rzeczyanq05, nana266 lubią tę wiadomość
-
Monia ) fajnie ze juz cos kupujesz
Natka oj biedny oby pomoglo.
A ja dzis byłam w hurtowni pooglądać wózki i miałam nadzieje odkochać sie w wózku anex sport ale nie udalo mi sie utwierdzilam sie tylko w tej miłości:p ale może mąż mi ja wybije z Glowy -
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Monia ) fajnie ze juz cos kupujesz
Natka oj biedny oby pomoglo.
A ja dzis byłam w hurtowni pooglądać wózki i miałam nadzieje odkochać sie w wózku anex sport ale nie udalo mi sie utwierdzilam sie tylko w tej miłości:p ale może mąż mi ja wybije z Glowy