Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:43
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie jestem w stanie ekscytować się betą, serduszkami, brzuszkiem czy zdjęciami USG, bo takich nie posiadam. Dlatego cieszę się z moich kreseczek Wybaczcie, ale po raz ostatni wklejam zdjęcia testów Za tydzień mam nadzieję otrzymać pierwsze zdjęcie USG, a póki co:
Stella. Kredyt jeden, ale dość spory, bo na złotówki to rata koło 1200 zł + alimenty płacimy do Polski. Wydawało się, że jak wyjedziemy do UK to będziemy nadpłacać raty a tymczasem nawet jedną nam bardzo ciężko zapłacić.
Kaaarooolina89, Mila123, Bluebell1984, Natka2 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja jakoś nie mogę usnąć Monia mi tez dokucza kręgosłup i wstaje codziennie cala obolała
Chwalcie się dziewczyny zakupami chętnie pooglądam zdjęcia moze dobrze ze ja po sklepach nie mogę chodzić to mnie nie kusi tak bardzo i jeszcze tyle nie kupuje
Annie fajne te testy sa które pokazują tygodnie ani się oglądniesz i tez się bedziesz chwalić zakupami ale najpierw zdj ze ślubu
-
Kaaarooolina89 wrote:Annie testy super!!! I żeby bylo jasne lubię testy a nie raty kredytu
nana266 wrote:Annie fajne te testy sa które pokazują tygodnie ani się oglądniesz i tez się bedziesz chwalić zakupami ale najpierw zdj ze ślubu
nana266 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Witam z rana, w mroźny dzien
Co do wozkow to wybierzemy taki max do 1500 i najlepiej 3 w 1 ale zazwyczaj te foteliki nie maja atestu bynajmniej nic o tym nie pisze, narazie ogląda tylko w Internecie ale pewnie pojedziemy gdzies do sklepu zobaczyć na zywo
Nasi znajomi maja wózek Adamex ogladalam to tez ladne ale cena ok 2000.
Faktycznie jaka tu wczoraj byla cisza , wczoraj to szybko padlam, o 9 juz spalam
Effy ciesze sie ze wszystko w porządku z dzidzia ale co do plci to tak na 50 % chłopiec napewno jeszcze za wcześnie ....
Annie zbankrutujesz na testach !!! Napewno jest wszystko w porządku z fasolka, ale cieszę sie z twoich kreseczek aby do wizyty, będziesz spokojniejsza, zobaczysz zleci
Co do kredytów wiem co to znaczy , tez mamy dwa , jeden w tym roku splacimy a drugi to naszczescie raty malejące wiec z miesiąca na miesiąc pare o pare grosików maleje, ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 07:06
Effy lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Monia1028 wrote:Nana faktycznie moze tak byc bo oni to licza sobie ze średniej i jak mowisz ze w ktorys miesiacach mialas malo to dlatego. U mnie tez policzyli ze średniej i jest odrobine mniej niż normalna wypłata.
Brzusio rośnie :*
Effy super ze wszystko ok z dzidziusiem :* u mnie Rysiek sie zamienil w amelke a lekarz mowil na genetycznym w 13tyg ze to na 80%chlopczyk, a tu zdziwko dziewczynka
Mi wlasnie moj kucharzy nalesniki z serem zoltym i parówka
A ja pol nocy nie spalam dzisiaj przez bol tak nisko e ktegoslupie po dwoch stronach co chwila sie budzilam i przekręcalam dlatego rano dopiero usnelam dobrze
A potem bylam obczaić taka hurtownie dla dzieci i stalo sie kupilam troche rzeczy
-
Witam z rana
Wczoraj na zupełnym spontanicznie poszłam do lekarza, nie mogłam sie doczekać. Byłam świadoma ze serduszka nie zobaczę,ale istotne było dla mnie to zeby mi potwierdził ze na tym etapie jes wszystko okej. No i jest! Malutka fasolka. 5t3d
Termin na 27.09
nana266, stella_88, Bluebell1984, caroline29, Annie1981, Mila123, sheerah24, onaa123, kania901, Effy lubią tę wiadomość
-
Forumkowiczka wspaniala wiadomość i ja rozumiem Twoja niecierpliwość
A ja właśnie pije mleko z miodem maslem i czosnkiem bleeeee ale jakies przeziębienie mnie dopada - ucho przestalo to poszlo na nos zwariuje. Nie cierpię tego mixu a jeszcze 3/4 kubka do wypicia