Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEffy - super, może chłopca będziesz miała, ale to może hehe a u mnie może będzie coś wiadomo we wtorek
Forumkowiczka - no widzisz, nie ma czym się przejmować, niedługo zobaczysz serduszko fasolki
Ja będę robiła ciasto toffi jutro, albo w poniedziałekEffy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny teraz zostało mi wypisac co tam jeszcze zostalo, ale juz sporo mam
A frajda naprawde wielka jak pojechalam do tej hurtowni to bylam tam trzy godziny teraz taki wybor wszystkoego ze ciezko sie zdecydować
My bylismy na spacerze, zachcialo mi sie lodow z mc donalda tych mcflurry lion i wszystko ladnie pieknie moj zamówił i nagle wszystkie stoliki zajęte.. A na dworze taki mróz no i coz dokupil cappucino co bysmy nie zamarzli po drodze do domu no i szlismy sobie jedzac te lody hahah co za romantyczny wypad
A teraz ogarniam jakis film i sie grzeje herbatka z cytrynkacaroline29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 19:44
-
Kate cieszę sie ze sie odezwalas
Oczywiście ze tam tez zaglądamy , tez sie tam udzielamy i kibicujemy dziewczyna tu piszemy o wyprawkach, chwalimy sie brzuszkami itp żeby innym nie bylo smutno, dzięki temu niektóre dziewczyny częściej i chętniej sie udzielają
Czekamy na wiecej wieści od wasStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Dziewczyny przegrzebalam internet i nie moge znalezc typowy chlopiecych poscieli 140x70 chcialam starszemu synkowi kupic z jakimis bohaterami nie wiem batman spiderman itd ale wszedzie pokazuje posciele lozeczkowe takie dla maluszkow i moj nie chce takiej poscieli lub chocby jedno lub kilkokolorowe w jakies paski no nie wiem zeby nie bylo misiow pysiow. Moj ma takie lozko auto ze tam materac jest takiego rozmiaru i narazie jest dobre to lozko i nie mam zamiaru go wymieniac teraz. Juz oczywiscie dostalismy koldre poduszke i posciele dla niego ale to rozmiar 160x costam i ta koldra po czesci lezy na ziemi bo przymierzalam musi poczekac na wieksze lozko. Jesli macie jakas stronke z takimi poscielami to dajcie znac bo nie wiem gdzie mam szukac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:No dokładnie Stella, 146 zł a u nas kuwa 559 zł xD ciekawe czy znajdzie sie jakiś jeleń ktory im to kupi w takiej cenie. Ja juz znalazłam bardzo podobna wiec moze sie skuszę niech mi najpierw przyjdzie paczka z butelkami a we wtorek jade zobaczyć nosidełka i ich ceny i porównam sobie z tymi na necie. No i albo kupie albo zamówię
Aha i witam w 31 tc