Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia sa piekne posciele 140x200 tylko moj synek ma rozmiar materaca 140x70 a to rozmiar lozeczkowy a na ten moment nie zmieniam mu jeszcze lozka bo to jest dobre a posciele i koldre wieksza juz mamy tylko czekamy az z lozka wyrosnie. Chyba wybiore sie na spacer z moim mlodym bo staremu pewnie tylka sie nie bedzie chcialo ruszyc. Jaka u Was pogoda ?
-
nick nieaktualnyMila123 wrote:Monia sa piekne posciele 140x200 tylko moj synek ma rozmiar materaca 140x70 a to rozmiar lozeczkowy a na ten moment nie zmieniam mu jeszcze lozka bo to jest dobre a posciele i koldre wieksza juz mamy tylko czekamy az z lozka wyrosnie. Chyba wybiore sie na spacer z moim mlodym bo staremu pewnie tylka sie nie bedzie chcialo ruszyc. Jaka u Was pogoda ?
I pewnie dlatego ciężko coś znaleźć.
U nas pogoda ładna słońce świeci i niedługo też ruszamy na krótki spacer a tymczasem będę robić pizze bo mam trochę resztek różnych w lodówce:)Mila123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:43
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
onaa123 wrote:Effy - super, może chłopca będziesz miała, ale to może hehe a u mnie może będzie coś wiadomo we wtorek
Forumkowiczka - no widzisz, nie ma czym się przejmować, niedługo zobaczysz serduszko fasolki
Ja będę robiła ciasto toffi jutro, albo w poniedziałek
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:43
Effy lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyStella zdrowiej szybko :*
Ja wypełniam sobie tą książkę amelki super sprawa juz wkleilam zdjecia z usg i dane uzupelnilam,jeszcze zdjecia mamy, taty i pozniejsze w ciąży jak bede miec najwiekszy brzuchol trzeba wywołać i wkleic a potem to juz czekać do wypelniania na narodziny
A tak ogolnie to nudyAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Monia1028 wrote:Stella zdrowiej szybko :*
Ja wypełniam sobie tą książkę amelki super sprawa juz wkleilam zdjecia z usg i dane uzupelnilam,jeszcze zdjecia mamy, taty i pozniejsze w ciąży jak bede miec najwiekszy brzuchol trzeba wywołać i wkleic a potem to juz czekać do wypelniania na narodziny
A tak ogolnie to nudy
-
KateA92. Świetnie, że u Was wszystko tak dobrze przebiega A Ty smarowałaś sobie czymś sutki jeszcze w ciąży? Czytałam, że coś takiego pomaga potem przy karmieniu. Ciekawa jestem czy faktycznie.
Effy. Dziękuję Odliczam dni, to już tylko 6
Monia1028. Taka książeczka to super sprawa. Ciekawe czy kupię coś takiego w UK
Pisałam o zakupach już na staraczkach, ale tu chyba bardziej odpowiednie miejsce. Już sama nie wiem, gdzie pisać
Kupiłam sobie dziś dwa zwykłe, luźniejsze sweterki i dwie sukienki ciążowe i jestem bardzo zadowolona Jedną sukienkę mogę nosić już teraz, bo nie wygląda na ciążową, ma pasek regulowany z tytułu i tyle. Druga ma więcej materiału w miejscu brzucha, więc to na bardziej zaawansowaną ciążę. W każdym razie jedna i druga przeceniona o 70%, wiec sporo zaoszczędziłam
Effy lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:KateA92. Świetnie, że u Was wszystko tak dobrze przebiega A Ty smarowałaś sobie czymś sutki jeszcze w ciąży? Czytałam, że coś takiego pomaga potem przy karmieniu. Ciekawa jestem czy faktycznie.
Effy. Dziękuję Odliczam dni, to już tylko 6
Monia1028. Taka książeczka to super sprawa. Ciekawe czy kupię coś takiego w UK
Pisałam o zakupach już na staraczkach, ale tu chyba bardziej odpowiednie miejsce. Już sama nie wiem, gdzie pisać
Kupiłam sobie dziś dwa zwykłe, luźniejsze sweterki i dwie sukienki ciążowe i jestem bardzo zadowolona Jedną sukienkę mogę nosić już teraz, bo nie wygląda na ciążową, ma pasek regulowany z tytułu i tyle. Druga ma więcej materiału w miejscu brzucha, więc to na bardziej zaawansowaną ciążę. W każdym razie jedna i druga przeceniona o 70%, wiec sporo zaoszczędziłam
Ja kupilam na poczcie, ale mozesz zobaczyć na necie moze akurat będą z wysylka do ciebie tam
To teraz jak ubrania są to mowisz ze brzuch może rosnąć haha
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie ja też gdzieś czytałam, że tym Maltanem należy smarować przed porodem i że niby pomaga. Ja myślę, że w bardziej zaawansowanej ciąży zacznę to robić, bo boję się tego bólu sutków potem, a nie chciałabym przez to zrezygnować z karmienia. Ja w ogóle mało wrażliwa na ból jestem i nie mam pojęcia jak urodzę, więc nawet te sutki mnie przerażają
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔