Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Cześć - jak się dzisiaj czujecie mamuśki?
Kate, cieszę się, że u Was wszystko dobrze. Ucałuj Fabianka od ciotek
A jak u ciebie?Bluebell1984 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Dziewczyny a pamiętacie kiedy Angelowa miala termin ? Na kafe odnalazlam jej stary post jak w polowie kwietnia miala testowac, chyba zbilizny ma termin do ciebie Mila ???Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Czujemy sie dobrze, nawet fajna przyjemna pogoda sie robi, szykujemy obiadek a po obiadku leniuchowanie po poludniu wybieram sie do koleżanki na ploteczki:)
A jak u ciebie?
A dziękuję, też dobrze mam leniwą niedzielę piję kawkę, jednym okiem czytam książkę, a drugim oglądam tv, właśnie zaczynają się Domowe rewolucje - a niedługo będę remontować sypialnię, więc zbieram inspiracje -
Hej dziewczynki Caroline Angelowa 3-4 tyg przede mna zaszla w ciaze wiec moze juz urodzila ja na sniadanie chipsy i marsa jem wlasnie chetnie bym sie gdzies dzis przejechala jakas galeria moze... ale w sumie nie wiem po co i tak bym tam pewnie nic nie kupila. Jest poprostu piekna sloneczna pogoda i az sie zyc chce
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:43
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Kate nacinali Cie? Jak tam noce Fabianek budzi sie na karmienie czy daje popalic? Moj pierwszy synek mial kupowane smoczki ai ja mu nieraz chcialam dawac na uspokojenie ale on je wiecznie wypluwal i jak mial ok 4 miesiecy to wywalilam bo i tak nigdy ich nie chcial. Teraz kupilam jeden czy dwa nawet nie pamietam ( musze w koncu powyjmowac rzeczy z torby bo odkad kupilam to nierozpakowane leza w torbie nawet nie pamietam co tam jest) ale zobaczymy czy bedzie chcial.
-
nick nieaktualnyKate, ja chcialabym eiedziec tak:
- jak ty sie czujesz w pologu, czy krocze nie doskwiera
- jak Fabianek przesypia noce
- jak karmienie, czy tak samo bezbolesnie jak u mnie
- czy Fabian ogolnie jest grzecznym chlopcem
Angelowa miala termin na 26 stycznia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate wstawisz nam jakies zdjęcie fabianka? Lub na priv?
Miałaś nacinane krocze?
Ile razy w nocy fabianek sie budzi?
Caly czas jak to mówią je i zasypia?
Bylas już na pierwszym spacerze?
Jakich pampersow i chusteczek używasz?
Co tak naprawdę jest potrzebne do szpitala?
Czy dostalas niebieskie pudelko w szpitalu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaste ale sie ciesze ze wszystko dobrze i Fabianek juz z wami aby zdrowo sie chowal , aby nie chorowal, najwazniejsze ze wychodzicie na spacerki, niech sie kuruje od malego
Tez bym chciala zdjecie na privStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość