Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Inka 3 tyg po tescie najlepiej, ale ja nigdy nie wytrzymalam dluzej niz dwa
Effy ja też mam parkę jak Lisa i tez znajomi i rodzina się w głowę pukają, tym bardziej że moje dzieci 7 i 5 lat to juz takie można powiedziec odchowane.
No ale ja zawsze myslalam o trójce dzieci tylko długo mi zeszlo męża namawiać
Ja w domu mam brata, ale zupelnie nie mamy kontaktu, nie istniejemy dla siebie, nie widujemy się. Nie wiem z czego to wynika, ale zawsze żalowalam że nie mam wiecej rodzenstwa bo ten moj brat jakis taki... jak nie brat.Daniel
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:30
Monia1028 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Kaaarooolina89, Ink@, Monia1028, Bluebell1984, Mila123, Lisa85, anq05, kania901, nana266, onaa123 lubią tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Czekam na wizyte. Ale jakie mi tak slabo jest w glowie mi sie kreci I serce mi tak Wali jak glupie ale to moze od tego lezenia? A wstalam na chwile Bo maz przyjechal moze to stad? Ogolnie jakbym lezala cala ciaze w szpitalu (oby nigdy w zyciu) to bym chyba Nic Nie przytyla - jedzenie to koszmar.
-
Kate. Dzieki. Ja to sie troche boje czytac w necie, bo jest wiele nieprawdziwych i wykluczajacych sie informacji. Przynajmniej tak bylo jak czytalam o staraniach, wiec podejrzewam, ze z ciaza bedzie tak samo. Wolalabym jakies bardziej sprawdzone zrodlo. Dzieki.
Ink. Ja sie umowilam na pierwsze USG tak, zeby juz serduszko zobaczyc. Belly pokazuje, ze jest widoczne od 6+3 czy cos w tym stylu. Ja sie umowilam to bedzie 6+6 i to juz w sobote. Mam nadzieje, ze warto bedzie tak dlugo czekacInk@, Monia1028, nana266 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Czekam na wizyte. Ale jakie mi tak slabo jest w glowie mi sie kreci I serce mi tak Wali jak glupie ale to moze od tego lezenia? A wstalam na chwile Bo maz przyjechal moze to stad? Ogolnie jakbym lezala cala ciaze w szpitalu (oby nigdy w zyciu) to bym chyba Nic Nie przytyla - jedzenie to koszmar.
Trzymaj sie tam kochana, oslabiona jesteś od samego szpitala bo lozko wyciaga..
:*obys szybko wyszla i bylo okKaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Jest! Mamy mieszkanie! Haha 2 pokojowe niestety, no ale dzidzia i tak bedzie z nami, a po 12 miesiacach dostaniemy 3 pokoje taaaakze super! Pewnie za miesiac sie przeprowadzimy! aleeee sie ciesze! Nareszcie wiecej miejsca!
-
W ogole wczoraj pierwszy raz w zyciu wybralam sie z siostra na kawe sam na sam Zawsze jakas rodzina nam towarzyszyla Wyjasnilysmy sobie wiele kwestii. Zapytalam ja jaki ma stosunek do mojej ciazy, bo nie wiedzialam czy mam jej opowiadac czy milczec. Powiedziala, ze poniewaz temat jest dla niej abstrakcyjny to nie moge oczekiwac, zeby skakala z radosci ale chetnie poslucha, bo moze dzieki temu tez w koncu ten instynkt poczuje. Ona ma 33 lata i od dawna czuje, ze powinna ale tak na prawde nie chce i nie wyobraza sobie miec dziecka. Czeka az to sie zmieni ale niestety nic sie nie rusza. Moze jak bede ja wkrecac w swoja ciaze to faktycznie cos zacznie sie u niej otwierac
Jej maz do dzis nie zlozyl nam gratulacji i tez powiedzialam, ze jest mi przykro z tego powodu. Balam sie, ze wezmie jego strone, ale powiedziala, ze faktycznie to nieladnie i ze z nim pogada
Takze ciesze sie bardzo, bo wszystko sobie wyjasnilysmy i wiem juz na czym stoje. Wiem, ze moge jej opowiadac o ciazy i wcale nie jest jej przykro. Nawet zadawala duzo pytan co bylo bardzo mile
Ustalilysmy, ze musimy sie tak czesciej spotykacKaaarooolina89, Ink@, Mila123, kania901, nana266 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:W ogole wczoraj pierwszy raz w zyciu wybralam sie z siostra na kawe sam na sam Zawsze jakas rodzina nam towarzyszyla Wyjasnilysmy sobie wiele kwestii. Zapytalam ja jaki ma stosunek do mojej ciazy, bo nie wiedzialam czy mam jej opowiadac czy milczec. Powiedziala, ze poniewaz temat jest dla niej abstrakcyjny to nie moge oczekiwac, zeby skakala z radosci ale chetnie poslucha, bo moze dzieki temu tez w koncu ten instynkt poczuje. Ona ma 33 lata i od dawna czuje, ze powinna ale tak na prawde nie chce i nie wyobraza sobie miec dziecka. Czeka az to sie zmieni ale niestety nic sie nie rusza. Moze jak bede ja wkrecac w swoja ciaze to faktycznie cos zacznie sie u niej otwierac
Jej maz do dzis nie zlozyl nam gratulacji i tez powiedzialam, ze jest mi przykro z tego powodu. Balam sie, ze wezmie jego strone, ale powiedziala, ze faktycznie to nieladnie i ze z nim pogada
Takze ciesze sie bardzo, bo wszystko sobie wyjasnilysmy i wiem juz na czym stoje. Wiem, ze moge jej opowiadac o ciazy i wcale nie jest jej przykro. Nawet zadawala duzo pytan co bylo bardzo mile
Ustalilysmy, ze musimy sie tak czesciej spotykacInk@, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny