Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeju jak ten czas zapier*** hehe, jeszcze trochę i będzie trzeba się zająć wyprawką my łóżeczko dostaniemy, także turystyczne, ciuszki też większość, nie wiemy jak z wózkiem, bo koleżanka chce nam oddać taki 2w1, tylko będziemy musieli go zobaczyć jeszcze, pozostanie nam kupno kosmetyków, pampersów, wanienki itd
-
nick nieaktualny
-
Monia. Karolina. Trzymajcie sie.
Nana. Sliczna koszula
Ink. Witaj po fioletowej stronie Fajnie, ze moja ciaza juz nie bedzie najmlodsza
Ja tez potrzebowalam jednego dnia, zeby ustawic suwaczek czy przejsc na fiolet, bo tez nie wierzylam
Odnosnie glukozy to ja zamierzam sklamac poloznej, ze w rodzinie byla cukrzyca i wtedy zrobia mi to badanie. Tez nie slodze herbaty ani kawy, ale wierze ze jakos sobie poradze, bo lubie slodycze
Kate. Ty chyba pisalas, ze czytalas ksiazki o karmieniu piersia. Mozesz cos polecic, zeby bylo tam wszystko opisane i zebym nie musiala kupowac kilku ksiazek?nana266, Ink@ lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:kania901 - super, że wszystko wporządku :* a połówkowe kiedy powinno się zrobić? ja mam nisko łożysko i na tylnej ścianie
Kaaarooolina89, Monia1028 - odpoczywajcie kochane :* :*
Forumkowiczka - kwas foliowy brałam do 13 tygodnia, później przepisał mi DHA, ja biorę pregna DHA, a co do zwolnienia, ja miałam na miesiąc po miesiącu znowu na miesiąc i tak w kółko
Mój wymyślił imię Samanta i nie chce się go odczepić.. eh..
Coś dzisiaj mam taką ochotę na wodę z cytryną, że piję już 3 szklankę
Ooo czo ja czytam? Któraś zaszła w ciążę? wiedziałam, że pojawią się kreski komuś na teście
Ja mam z wczoraj zupkę jarzynową i zrobię spaghetii carbonala
-
Lisa85 wrote:A ja jeszcze wrócę do tematu płci dziecka, bo oczywiście w tyle jestem zawsze hehe.. Mi wszyscy mówili po porodzie "ale wam się udało, że parkę macie". Jedna sąsiadka to mi nawet powiedziała, że mamy parkę to wystarczy nam już dzieci. A ostatnio jak byłam potwierdzić ciążę, to babka zbiera ode mnie wywiad i mówię jej, że mam już dwoje dzieci. A ona do mnie, że pewnie w domu dwóch chłopców mam. Powiedziałam, że syna i córkę to się zdziwiła, że w trzeciej ciąży jestem. Pewnie wiele osób z mojej pracy myśli, że wpadkę zaliczyliśmy, bo jak byśmy mogli chcieć mieć kolejne dziecko skoro mamy parkę. Takie myślenie ludzi..
Powiedz mi jakie uczucie kieruje osobą która chce miec więcej dzieci.
Pierwsze no to wydaje mi sie ze jest instynkt, chce sie poczuć tę rodzicielską miłość.
Drugie zeby pierwsze nie było samo. A co sie czuje przy trzecim ?
Masz dwie istoty które kochasz i po co Ci trzecia ?!
Tak mowie zupełnie otwarcie i szczerze bo mi do trójki daleko a chciałabym wiedzieć bo moze tez sie na trójkę zdecyduje kiedys
-
Stella moj juz od jakiegos czasu o 3 dzieci kiedys mielismy taki zamiar i ostatnio tez kilka razy wspominal ze jeszcze jedno by chcial tylko ze sprowadzilam go na ziemie. No niestety trzeba liczyc zamiary na mozliwosci a my nie mamy warunkow na ten moment na 3 dzieci. Mamy fajna dzialke 0.5 hektara mamy kupiony suporeks stemple i druty na budowe domu ale to tyle nie stac nas na budowe a nie chcemy kredytu na cale zycie bo nie wiemy co moze sie wydarzyc. Teraz mieszkamy u tesciow mamy na pietrze pokoj dzienny-sypialnie pokoj dla dzieci kuchnie i lazienke a z nami na pietrze mieszka jeszcze siostra meza 18 lat ma. Oststnio tesciu prowadzil rozmowe z dziecmi i chce nam zostawic dom a my zebysmy przepisali dzialke tej siostrze w zamian. Ona i tak stwierdzila ze napewno nie bedzie tu mieszkac i chetnie sie zgodzila no ale ona ma dopiero 18 lat a gdzie tam do jej slubu czy wyprowadzki jakos tego nie widze w ciagu najblizszych kilku lat. A niestety ja mam 28 lat i nie chce po 30 planowac dziecka na ten moment tak sie nasza sytuacja przedstawia.
-
Ink@ wrote:Pytanie swiezaka.. czy jak sie za pisze na wizyte za 2 tyg to bedzie git?? czy wczesniej trzeba?
Mozesz sie zapisac na zwykle wizyte zeby Ci zrobil posiew, cytologie, sprawdzil pochwe.
Ale jesli to mialaś I nie mialaś żadnych przygód to naprawde nie trzeba.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 - Fabianek taki słodziutki jest, że ucałowałabym go całego hehe śliczny chłopczyk :*
Lisa85 - co to kogo interesuje, kto ile chce mieć dzieci, ja chcę mieć 2-3 dzieci i nie uważam, że to nienormalne, to jest jak najbardziej normalne, a jak ktoś chce mieć 1 dziecko, to niech se ma i nikomu nic do tego
Effy - ogólnie bardzo dużo osób uważa, że Samanta to kojarzy im się z prostytucją itd, muszę wybić te imię mojemu
anq05 - super ta koszula i do tego dla maluszka hehe, jak najbardziej pasuje, mama wyczerpana, a dziecko naładowaneLisa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny