Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi siostra doradzała wlasnie takie zakładane jak tamte bo tylko wyciągniesz cyca i jest a rozpinane to się trzeba bawić z guzikamiMonia1028 wrote:Ja koszule zamowie na allegro widzialam fajne po 25zl takie rozpinane przy piersiach

Ale to juz pp wyplacie bo wyrabalam w tym miesiącu kasy a jeszcze za tydzień bierzemy sie za remont tego pokoju u mnie

Dziewczyny a ile kupujecie staników do karmienia?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySie usmialam bo taki kowboj nam przywiózł tego kebaba, fajnie ubrany gosciu buty długie kowbojskie sznurowane brazowe, dżinsy,kurtka taka w kratkę czerwona, kamizelka brazowa i kapelusz wielki brazowy z wiazeniem z przodu i do tego taki wysoki nabity facet z krwi i kości haha
nick nieaktualny, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyslalam tak okolo 5sztuk takich typowo do karmienia na poczatek bo niewiadomo jao z tym mlekiem bedzie jeszczenana266 wrote:Mi siostra doradzała wlasnie takie zakładane jak tamte bo tylko wyciągniesz cyca i jest a rozpinane to się trzeba bawić z guzikami

Dziewczyny a ile kupujecie staników do karmienia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kupilam w aptece glukoze cytrynowa jest lepsza w smaku i do tego te pol cytryny wcisnelam to bylo niesamowicie slodkie i takkania901 wrote:Mnie ta glukoza czeka jakoś w marcu.
A ja prawie nie używam cukru.
Ciekawa jestem jak to będzie.
ale dacie rade ja skupilam sie potem nie na tym ze mi niedobrze tylko zeby juz nie zemdlec
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam 3 do karmienia i mi wystarczyły
i nosiłam tylko na początku bo nie cierpię miękkich stanu kod i czuję się w nich jak babcia...
można kupić też takie sztywniejsze ale bez fiszbin i w nich już biust lepiej wygląda
nie kupujecie zbyt dużo przed porodem bo nie wiecie jaki rozmiar. Ja normalnie noszę 75d a po porodzie miałam 75f. Piersi mleczne potrafią być na prawdę duże
-
nick nieaktualnyNo właśnie ja chyba jeszcze nie będę kupowała biustonoszy do karmienia, mogą mi urosnąć jeszcze, ostatnio musiałam wymienić na D i myślę, że dojdzie do E niedługo haha, moja mama i siostra miały po porodzie ogromne, przez pokarm, dużo go miały, mnie pewnie to samo czeka
-
To Ty sama kupowalas?Monia1028 wrote:Ja kupilam w aptece glukoze cytrynowa jest lepsza w smaku i do tego te pol cytryny wcisnelam to bylo niesamowicie slodkie i tak
ale dacie rade ja skupilam sie potem nie na tym ze mi niedobrze tylko zeby juz nie zemdlec 
-
nick nieaktualnyNo u mnie to tak wyglądało...Ink@ wrote:wez mnie nie strasz xD

jak doszłam do wprawy z kamieniem i laktacja się ustatkowala to nosiłam normalne sztywne stanika z fiszbinami i odpinalam ramiaczko i zauważam miseczke do karmienia
wszystko jedną ręki w 3 sekundy
a miałam lepsze samopoczucie bo jak cyrki w porządnym, dobrym Sanoku to zupełnie inaczej się wygląda 
Mam trochę skrzywienie jeśli o stanika chodzi