Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Ja koszule zamowie na allegro widzialam fajne po 25zl takie rozpinane przy piersiach
Ale to juz pp wyplacie bo wyrabalam w tym miesiącu kasy a jeszcze za tydzień bierzemy sie za remont tego pokoju u mnie
Dziewczyny a ile kupujecie staników do karmienia?Monia1028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySie usmialam bo taki kowboj nam przywiózł tego kebaba, fajnie ubrany gosciu buty długie kowbojskie sznurowane brazowe, dżinsy,kurtka taka w kratkę czerwona, kamizelka brazowa i kapelusz wielki brazowy z wiazeniem z przodu i do tego taki wysoki nabity facet z krwi i kości haha
Ink@, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Mi siostra doradzała wlasnie takie zakładane jak tamte bo tylko wyciągniesz cyca i jest a rozpinane to się trzeba bawić z guzikami
Dziewczyny a ile kupujecie staników do karmienia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykania901 wrote:Mnie ta glukoza czeka jakoś w marcu. A ja prawie nie używam cukru. Ciekawa jestem jak to będzie.
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam 3 do karmienia i mi wystarczyły i nosiłam tylko na początku bo nie cierpię miękkich stanu kod i czuję się w nich jak babcia... można kupić też takie sztywniejsze ale bez fiszbin i w nich już biust lepiej wygląda nie kupujecie zbyt dużo przed porodem bo nie wiecie jaki rozmiar. Ja normalnie noszę 75d a po porodzie miałam 75f. Piersi mleczne potrafią być na prawdę duże
-
nick nieaktualnyNo właśnie ja chyba jeszcze nie będę kupowała biustonoszy do karmienia, mogą mi urosnąć jeszcze, ostatnio musiałam wymienić na D i myślę, że dojdzie do E niedługo haha, moja mama i siostra miały po porodzie ogromne, przez pokarm, dużo go miały, mnie pewnie to samo czeka
-
Monia1028 wrote:Ja kupilam w aptece glukoze cytrynowa jest lepsza w smaku i do tego te pol cytryny wcisnelam to bylo niesamowicie slodkie i tak ale dacie rade ja skupilam sie potem nie na tym ze mi niedobrze tylko zeby juz nie zemdlec
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:wez mnie nie strasz xD
jak doszłam do wprawy z kamieniem i laktacja się ustatkowala to nosiłam normalne sztywne stanika z fiszbinami i odpinalam ramiaczko i zauważam miseczke do karmienia wszystko jedną ręki w 3 sekundy a miałam lepsze samopoczucie bo jak cyrki w porządnym, dobrym Sanoku to zupełnie inaczej się wygląda
Mam trochę skrzywienie jeśli o stanika chodzi