Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A my na chwile sie polozylismy , od rana tak sypie ze 3 razy schody zamiatlam aż sie zmeczylam, odpoczniemy i ruszamy na zakupy, obiad dzis z głowy bo wczoraj ugotowalam zupę i na jutro tez starczy ale wieczorem moze bigos wstawie bo przywiozłam od mamy kapustę i żeby sie nie popsuła musze ja ugotować.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:31
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Croline ja w 1 ciąży miałam 2 i co noc mi mama je prała i przywoziła wysuszone, zdecydowanie za mało... ze 3-4 przynajmniej Nana nie opłaca się takich drogich kupować, śliczna, ale jednak moje po zakończeniu karmienia w szpitalu i miesiąc później leżały w szafie nieużywane poza tym taka moja rada a w sumie wskazówka, ze wolałam w szpitalu mieć dłuższą ale to tylko moja opinia, żeby nie było
Karolina jak tam? Jak się czujecie? Monia? to samo, piszcie bidulki co u was -.- -
nick nieaktualnyHej dziewczynki :*
Ja juz w domku, cale szczescie ze moj był ze mna bo badanie masakra..
Wpuscilam połówkę cytryny do tego roztworu a i tak byl niesamowicie slodki co dla mnie jak herbate slodze niecala lyzeczke byl szok. Ale to nie najgorsze. Po 20min od wypicia zdazylam tylko powiedziec mojenu ze zemdleje.. Polozyli mnie nogi w gore okno na szerz i jakos doszlam do siebie ale w momencie cala spocona ciemno przed oczami i mdłości. Doszlam do siebie usiadlam i znów musiałam sie polozyc i juz do konca lezalam. Jakos dalam rade o dziwo. Zyly to mam tak poklute dzis cztery wklucia, jedno nieudane, wczoraj trzy wklucia, strasznie bola przy zginaniu lokci.
Byc moze wyniki beda dzis wieczorem w internecie takze oczekuje i jednoczesnie sie boje bo jak tak moj organizm zareagowal to moze mam te cukrzyce ciążowa.. Okaze sie
A tymczasem wrocilismy i chcialam zwymiotowac ale nie dalo rady.
Obiadu dzis nie robie, moj zamówił kebaba w bułce i dobrze bo nie mam siły. Od czasu do czasu klucia w dole jak wczoraj -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:31
Monia1028 lubi tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnykania901 - super, że wszystko wporządku :* a połówkowe kiedy powinno się zrobić? ja mam nisko łożysko i na tylnej ścianie
Kaaarooolina89, Monia1028 - odpoczywajcie kochane :* :*
Forumkowiczka - kwas foliowy brałam do 13 tygodnia, później przepisał mi DHA, ja biorę pregna DHA, a co do zwolnienia, ja miałam na miesiąc po miesiącu znowu na miesiąc i tak w kółko
Mój wymyślił imię Samanta i nie chce się go odczepić.. eh..
Coś dzisiaj mam taką ochotę na wodę z cytryną, że piję już 3 szklankę
Ooo czo ja czytam? Któraś zaszła w ciążę? wiedziałam, że pojawią się kreski komuś na teście
Ja mam z wczoraj zupkę jarzynową i zrobię spaghetii carbonalaMonia1028 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:32
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Kate szkoda ze malec tak słabo spi , ale z czasem mu to przejdzie , jak by go cos bolalo lub byl by glodny to by plakal, moze nie mogl zasnąć i stąd tak marudzil, ja to sie wogole nie znam na maluszkach, moja koleżanka jak urodziła to malych caly czas plakal a potem sie okazali ze sie nie najadą bo ma strasznie chude mleko i dolozyla mu butle i odrazu malec byl zadowolonyStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:kania901 - super, że wszystko wporządku :* a połówkowe kiedy powinno się zrobić? ja mam nisko łożysko i na tylnej ścianie
Kaaarooolina89, Monia1028 - odpoczywajcie kochane :* :*
Forumkowiczka - kwas foliowy brałam do 13 tygodnia, później przepisał mi DHA, ja biorę pregna DHA, a co do zwolnienia, ja miałam na miesiąc po miesiącu znowu na miesiąc i tak w kółko
Mój wymyślił imię Samanta i nie chce się go odczepić.. eh..
Coś dzisiaj mam taką ochotę na wodę z cytryną, że piję już 3 szklankę
Ooo czo ja czytam? Któraś zaszła w ciążę? wiedziałam, że pojawią się kreski komuś na teście
Ja mam z wczoraj zupkę jarzynową i zrobię spaghetii carbonala
Jak nie chcesz zeby sie przyzwyczail do imienia samanta to odrazu walcz bo u mnie jak zarzucil imieniem Rysiek to wszyscy wiedzieli juz ze bedzie Rysiek i koniec i wkoncu tak mi sie osluchalo ze i ja zaczelam mówić Rysiek hahacaroline29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:haha a niby taka słodka dziewczynka, a glukozy nie przyjęła ;p ja na żywca duszkiem wypiłam cały kubeł i nic mi nie było, teraz na szczęście ominie mnie to badanie hah
No czekamy na wyniki, muszą być dobre! trzymam kciuki :*
Martynka mi się strasznie krew wszędzie lała i nie wyobrażałam sobie spać w koszulki od krwi, tak samo się wydzierałam na piguły, bo mi nie chciały pościeli zmienić a ta od krwi była. Eh co ja tam przeszłam to moje. walczcie o swoje dziewczynki :* tak samo jak nie będziecie mogły wstać na siusiu to się nie wstydźcie powiedzieć, piguła wam nerkę podłoży i tyle... masakra, ale życie Ja leżałam 6 dni, ale też dlatego, że mały był naświetlany, bo miał wysoki wskaźnik żółtaczki. a teraz jak będzie wszystko ok, to wychodzę w ten sam dzień lub na drugi dzieńNatka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny tyłeczki do góry i odpoczywać
Co do koszul to ja osobiście nie lubie spać w koszulach- jeśli już to w krótkich koszulkach do porodu miałam 4
. Jedną w której rodziła i 3 na zmianę i całe szczęście bo po porodzie miałam taką anemie ze pocilam się masakrycznie... i tak mi mama te koszule prala i podrzucala mężowi mojemu bo przebieralam się 2-3 razy dziennie. A teraz leżą na dnie szafy i czekają na lipiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 12:28
-
nick nieaktualny