Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:32
Ink@ lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyInk@ moje gratulacje :*
Nana a ty kiedy idziesz na glukoze? Niewiem jak tam u ciebie ale u mnie mimo ze prywatnie to musiałam pokazac skierowanie od lekarza kierującego
Ja sie modle zebym nie musiała juz powtarzac tego badania i zeby dobrze wyszlo. Ale przynajmniej na drugk raz(kiedys tam) juz bede wiedziała jak moj organizm reaguje i odrazu sie położę :*Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam koszule z poprzedniego porodu nie podobaja mi sie jedna jest z krowka szaro-rozowa druga chyba z zolwikiem szaro-fioletowa a 3 to nawet nie wiem ale kupilam je taniutko sa super mieciutkie bawelniane i wygodne a beda one tylko do szpitala wiec nie mam zamiaru kupowac nowych. No i oczywiscie witamy nowa kolezanke w ciazy zycze spokoju i radosci na te 8 miesiecy
-
nick nieaktualnyMonia1028 - on mówi Samanta, a ja Amelka ale nie wiem, czy jednak Amelka, ale napewno nie Samanta
kania901 - zalecił mi, żebym odpoczywała, nie dźwigała, więcej leżała niż chodziła, trochę mnie wystraszył, że może pojawić się nawet krwawienie, ale ja się za bardzo tym nie przejmuję, wierzę, że będzie wszystko wporządku, przepisał mi na receptę na lek Scopolan, że w razie bólu silnego, twardnienia brzucha, wziąć tabletkę, a jak nie przejdzie, to następną dopiero po 8 godzinach, ale ja nie mam bóli tam u dołu, raz miałam malutkie kłucie, a brzuch mi nie twardnieje, mam nadzieję, że nie będę musiała brać tego leku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Ink@ moje gratulacje :*
Nana a ty kiedy idziesz na glukoze? Niewiem jak tam u ciebie ale u mnie mimo ze prywatnie to musiałam pokazac skierowanie od lekarza kierującego
Ja sie modle zebym nie musiała juz powtarzac tego badania i zeby dobrze wyszlo. Ale przynajmniej na drugk raz(kiedys tam) juz bede wiedziała jak moj organizm reaguje i odrazu sie położę :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny