Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry śpiochy
My z amelcia juz nie śpimy, coś się źle czujemy od rana i trzeba będzie isc do apteki jak otworza chyba po coś z tej serii prenalen na przeziebienie
Martynka, twoja Agatka waży już tyle co kilo cukru
Macie może jakis sprawdzony przepis na babkę? Taka do foremki tej okraglej duzej?
Po ostatnim zakalcu boje sie przepisów z neta
-
Witam i ja się z rana
Anq fajne prezenty, milo z ich strony, wózek śliczny
Monia zdrówka oby was na dobre nie rozłożyło, podobno rekordy zachorowań na grypę i my pijemy herbatę z cytrynka
Karolina tez nie raz mam ze serdu ho wali mi jak dzwon, w ciąży orzyspieszone jest bicie serduszka istad większy puls ale jak by ci zmierzyli ciśnienie napewno by nie zaszkodziło.
A co do dzieci to na pewno dwójkę byśmy chcieli nie ukrywam ze jak sytuacja pozwoli to byśmy i o trzecim myśleli.
Mój mąż ma 3 siostry a ja mam brata ale fajnie by bylo jak bym miała siostrę z bratem sie nie rozmawia na tematy ciążowe hehe chociaż mamy dobry kontakt...
Annie fajnie ze milo spedzilas czas z siostra cieszę sie...
Lisa zdrówka życzę dla dzieci !!!
Mój mąż wczoraj wieczorem mówi tak : "ale masz juz brzuch " hehe usmielismy sie ze jeszcze dwa razy bedzie większy a jyz ciężko wstać czy się przekręcić .
Ink@ ja na pierwszej wizycie bylam 7 tydz 3 dzMonia1028, Annie1981, Ink@, Lisa85 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyForumkowiczka wrote:Witam z rana
Ink@ gratuluje i witam
U nas wszystko w porządku. Czujemy sie dobrze mój maz nawet wczoraj moje samopoczucie dziwnie skwitował "dziwnie ze nie masz nudności,ze nic nie czujesz. To dobrze?"
Zaniepokoił mnie. -
nick nieaktualny