Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona boo akurat dupka mi sie trafila plus jakis serek z jajkiem
Natka tak dowozi inaczej bym Tu umarla obiadu nie jem Tu wogole Bo od razu mam rewolucje zoladkowa
Ona jak ja bym zjadla takie ciasteczko Mmm
Kurcze wiem ze ciagle marudze ale chce do domu. Lzy mi same lecatroche ze strachu troche z bezradnosci o I tak
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:30
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Gdzie w zebra haha ledwo kolo pepka gdzies kopnela i sie brzuch podniosl
do zeber jeszcze daleko, bo macica tam jeszcze nie siega nawet
Jeju, jakaś mnie chcica na wodę z cytryną naszła i piję codziennie po kilka szklanek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Effy a nie wolalas sobie kupic rozmiar wiekszy zeby dluzej ponosic? Jednak za te kilka miesiecy spodnie barxziej ci sie przydadza a moga byc juz przyciasne
Dziewczyny ja na waszym miejscy zastanowilabym sie nad tymi probkami. Wiem ze fajnie dostac jakies tam rzeczy ale pamietajcie ze nic nie jest bezinteresownie. Podajecie swoje dane osobowe a na nich zalezy im najbardziejte probki to sa dla nich grosze, im bardziej chodzi o wasz adres itp
Natka zobaczysz za kilka tygodni jak bedzie ci skakal brzuszek
Rosniecie dziewczeta haha kazda siebie goni.
Jednak cały czas gdzies tam łażę, załatwiam rzeczy nie moge w dresach chodzić
Zamówię jeszcze dwie pary na necie, bo juz wiem ze 34 jeszcze nie za małe i starczypewnie na 2 miechy no ale w majtach przez dwa miechy nie będę chodzić
-
onaa123 wrote:Dziękuję, pyszne było, ale coś się nie najadłam oO
Effy - super, na pewno Ci się przydadząpewnie droga taka odzież ciążowa?
no słuchajcie chodziłam teraz z gumka recepturką między guzikiem a dziurka Haha
Wiec mi sie napewno przydadzą
Rozglądam sie teraz za jakimiś spódniczkami na gumkę.Ink@ lubi tę wiadomość
-
Ja miałam dziś dzień pełen wrażeń. Szybko się pochwalę i lecę Was nadrabiać
W pracy zrobili mi niespodziankę i urządzili pracowe panieńskie. Oto jak moje biurko wyglądało ranoPotem jeszcze pizza, frytki, napoje, prezenty, kartki, życzenia. Naprawdę miło z ich strony, nie spodziewałam się
Ink@, Natka2, Kaaarooolina89, Martynka1234, nana266, Lisa85, kania901 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Kate. Ja mam duże doświadczenie z pęcherzem, bo w czasie starań potrafiłam mieć zapalenie co 1-2 miesiące. Furagina pomagała na chwilę i za tydzień nawrót, więc już ją przestałam brać. Pomagał tylko antybiotyk, ale za miesiąc znowu to samo.
W końcu wyczytałam w internecie, że żurawina na istniejące zapalenie nie pomaga, ale za to pomaga profilaktycznie, bo nie pozwala bakteriom przykleić się do ścianek pęcherza. Zaczęłam brać jedną tabletkę dziennie i jak ręką odjął! Mam już spokój 6 miesięcy a wcześniej to jak pisałam, co miesiąc. Także polecam.
Natka. Wizytę mam o naszej 14:00 a wg czasu PL o 15:00. Tylko, że ja tam jadę aż 2h w jedną stronę, więc pewnie na wieczór będę w domu, żeby fotkę wrzucić
Martynka. Pięknie brzuszek się prezentuje w sukience
Nana. Ja też w zabobony nie wierzę. Dziecku się nic nie stanie tylko dlatego, że kupisz np. śpioszki
Natka2, Martynka1234, nana266 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔