Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateA92 wrote:Nana ja w takie zababony nie wierzę! jak ma się coś stać to się stanie niezależnie od tego czy coś kupimy czy nie nie słuchaj męża! szczęśliwa mama to szczęśliwe i zdrowe dziecko także jeśli sprawia Ci to radoche i lepiej się czujesz to kupuj ! a mąż jak będzie Cię straszył to ja sobie z nim pogadam !
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 - eh te jedzenie szpitalne... tyle się go wyjadłam w dzieciństwie.. a co oni Ci dali?? co to dupka od chleba?? oO
nana266 - ja uważam, że to jest dobry czas na robienie wyprawki, jeśli masz ochotę chociaż dużo osób mówi, żeby nie kupować za wcześnie rzeczy dla dziecka, bo to za wcześnie i może być różnie... rozumiem, ale te "różnie" również może być i w 9 miesiącu, nie przewidzi człowieknana266 lubi tę wiadomość
-
Onaa ale pyszności Robiłaś z gotowego ciasta francuskiego?
Ja dopiero tak za miesiąc planuję kupować resztę wyprawki, mam tylko te ubranka a teraz Mu chodziło o koszule a ja Mu mówię że to jest tylko koszula tak jakbym kupowała normalną do spania a wózek to w ogóle kupimy pewnie w kwietniu Ale z drugiej strony to przez to łożysko nie chcę też czekać do ostatniej chwili z kupowaniem... -
nick nieaktualny
-
KateA92 wrote:Nana jesteś już w 25tc - moim zdaniem śmiało możesz kupować! rozumiem jakbyś była w pierwszym trymestrze że to jeszcze trochę za wcześnie i może być różnie, ale teraz ? 25tc to nie 10
Obiecałam Mu że razem wybierzemy kocyki itp. więc będzie ze mną oglądał, wybierzemy a ja później kupię już wszystko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNana nie ma co czekać na ostatnia chwile bo wiesz ze z nami roznie moze byc
Ja tez juz powoli kupuje i szykuje bo wydaje mi sie ze jak zostalo ok 3miesiace to nie ma co czekać, chyba ze na wypłatę
Ink ale slodkosssci mniam mniamnana266 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:30
nana266, Ink@ lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Wiecie co??? nie lubię was! foch! z przytupem! o! taaaaaka głodna jestem! kanapka z szynką i pomidorem mnie nie zaspokoiła! ;( a do paprykarzu daaaaaleko, za 3 h dopiero penwie...
Nana niww słuchaj go i przede wszystkim nie wierz w takie zabobony, a do kiedy masz czekać? aż może urodzisz? bez jaj... trzeba być też przygotowanym na taką opcję, że dzieciaki się pospieszą i będą chciały wyjść wcześniej, to kiedy się pokupuje?
Kate!!! jaki cudowny komplet! Na pewno był drogi... widać ;p śliczne! a Fabianek z pewnością coś stłucze, ja np miałam zawsze szklane butelki potłuczone jak młody pizdnął na kafelki hehe
Karolinko mam nadzieje, że mąż ci coś przywozi i dokarmia? -.-
Ja tu Męża przekabacęNatka2 lubi tę wiadomość