Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nana juz rośnie
Marty i juz spory ten wasz brzuszek
Stella jutro tez jest dzien, trzeba bylo cos na jutro zostawić
Wiila u tasza nie odzywaja sie
nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnynana266 wrote:
Kupiłam jeszcze taki komplet i w sumie będę mieć 3 koszule i szlafrok, wystarczy?
Sądzę że wystarczy a do samego porodu to weź jakaś stara koszule- żeby Ci szkoda nie było jak się krwią upaprze; -) ja rodzilam w koszuli mamynana266 lubi tę wiadomość
-
Stella no to dzis zaszalalas teraz chwile odpocznij ale mozesz byc z siebie dumna dobrze ze Cci checi i energia wrocily ja mamteraz odwrotnie ledwo chodze kregoslup i ledzwie bola czuje sie juz taka niezdarna boje sie isc z synkiem na spacer ze sie przewroce masakra i kisimy sie ciagle w domu
Karooolina zycze zdrowka i szybkiego porotu do domku bo gdzie jak gdzie ale w domku najlepiej.
Natka ciesze sie ze zmieniacie mieszkanie bo widze ze az entuzjazm w Ciebie wstapil i energia nowa nawet make-up zrobiony fiu fiu fiu.
Anq swietne prezenty ale macie ulge finansowa bo to serio sporo kosztuje
Ink@ jak tam pierwsza noc ze swiadomoscia ciazy ?
Jak zwykle zapomnialam co mialam jeszcze napisac...
Kate ale ten czas leci Twoj syn ma juz ponad 3 tyg no masakra a pamietam jak pisalysmy w nocy jakby to bylo wczoraj niesamowite dziewczynki cieszcie sie i utrwalajcie brzuszki bo ten czas naprawde tak szybko leci. Ja zaluje ze nie mam prawie w ogole zdjec mam z 20 tyg ze 2 zdjecia z trzydziestego ktoregos nawet nie wiem i teraz na koniec za to chce porobic troszke
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Martynka, Nana sluczne brzuszki.
Mam jakas depreche chce do domu, zaraz Tu chyba bede ryczec:-(Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:30
nana266 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Ale nam się przysnelo , ale lepiej sie czujemy jak sie kladlam to Glowa mnie cmila, chyba taka pogoda senna.
witam w klubie, tez sie jeszcze połozylam bo głowa bolała i nie czułam sie za dobrze ale teraz odrobinę lepiej..
biorę się za obiad zanim mój wróci zdąze zrobić
własnie pożarłam bułkę pelnoziarnistą z paprykarzem,chodzil za mna juz tydzien
nana,martynka - ładnie rośniecie hmmm moze nie bede najwieksza haha
stella biorę przykład z ciebie i biore się za robotęInk@, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2 - gratuluję mieszkania
anq05 -wózek śliczny bardzo :* już się nie mogę doczekać, kiedy u nas będzie już wózeczek a wanienka bardzo ciekawa, nie widziałam takiej jeszcze, a album patrzę taki na allegro: http://allegro.pl/album-ksiega-pamiatkowa-ksiegi-dziecka-albumy-i6622329157.html
Forumkowiczka - nie każda kobieta w ciąży musi mieć wszystkie objawy, nie musisz wcale mieć, albo mogą Ci się pojawić za jakieś 2, czy nawet więcej tygodni, jest wszystko dobrze kochana
Dzisiaj robiłam rogaliki z ciasta francuskiego z wiśniami i posypałam cukrem z cynamonem
Bijąc kotlety na obiad, walnęłam tłuczkiem w kciuk, masakra, jak bolało! w ogóle mi dzisiaj coś z rąk leci, np jajko 2 razy mi wyleciało na podłogę, aż wyszłam z tego wszystkiego z kuchni, popłakałam się, mój poszedł posprzątać haha, biedny, ale zezłościłam się normalnie, bo wczoraj też jak odlewałam makaron, poparzyłam się w palec ukropem, z tego wszystkiego obiadu nie chciałam i zjadłam se kabanosy
Mój pojechał niedawno do szkoły, ma egzaminy, już na razie ostatnie
A ja chyba mam ochotę se coś zamówić na wieczór do jedzonka, tylko nie wiem co, czy pizza, czy jakieś inne danie wolę się do kuchni nie zbliżać już dzisiaj haha -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:30
Ink@, Monia1028 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny