Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sie wzielam za sprzątanie odmrazanie lodowki i zamrazary i takie tak w szafkach troszke co by znow zapasów troche dowiezc z domku
Nana pamietasz jak mówiłam ze amelka cos sie nie odzywa? Odpoczywala wtedy haha a wczoraj to tak kopala ze wkoncu mowie no co ty chcesz dziecko idz wkoncu spac haha
Wiola w koncu jestes bardzo sie cieszę, ale juz ok sie czujesz? Mialas jakies zmartwienia? Sciskam:*
Natka a pieska z kim ty będziesz zostawiać teraz jak cie nie bedzie w domu?nana266 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:24
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nana266 wrote:Pewnie sie bardzo cieszysz Jak tam stres przed ślubem jest?
Natka. Nie wiem jakimi liniami latasz do Pl, ale te tanie nie przewoza zwierzat. Tylko Lufthansa i AirLingus, ale tam wychodzilo tysiace zlotych. Ja w koncu swoje przewiozlam firma transportowa, ktora sie w tym specjalizuje, busem. Generalnie znalezienie transportu to byl koszmar.
Chyba, ze samochodem podrozujecie, to nie bedzie problemu.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Effy??? Psioczyłaś na mnie a teraz sama gadasz! haha ja mam ogórkową od wczoraj powiem wam, że dopiero z pół roku temu nauczyłam się gotować takie typowe zupki jak mojej mamy
Monia generalnie jak wychodzę z domu to max na pół godzinki, tak cały czas jestem z psiakiem. No będzie musiał poczekać na nas, ale przewaznie wtedy śpi a jak bedziemy gdzieś dalej wyjeżdżać, czy do Pl to on będzie z nami podróżował Tylko póki mam czas to właśnie też muszę ogarnąć wszelkie szczepienia i paszport dla niego. Właśnie siedzę i patrzę ceny szczepień, czipa, kastracji i ubezpieczenia. Bo nie wiem czy wiecie, ale jak tu się pieseł rozchoruje to można płacić tysiące funtów za leczenie, to jest baaardzo drogie, dlatego lepiej ubezpieczyć psiaka, co koszta się zwrócą. a właśnie tak siedzę i porównuję ceny szczepień to powiem wam, że te same szczepienia (3 w pakiecie, pierwsze teraz zaraz musi mieć, drugie w 10 tyg i trzecie w 12) a różnią się naprawdę sporą kwotą. -
nick nieaktualnyLisa85 wrote:Natka ja też obstawiam dziewczynkę
Monia ja też oglądałam wczoraj ten film na Polsacie, ale na sam koniec jakaś usterka się pojawiła i nie widzieliśmy końcówki filmu Powiesz mi jak się skończył? Ja widziałam do tego momentu jak łódką wypłynęli razem
Jak wpłynęli łódka razem to ten jeden byl taki oslabiony bo byl ranny przeprosil tego starszego za tą jego żonę i za to ze Chcial go zastrzelic, poplyneli kawalek i zatrzymali się w jednym miejscu, stary rozpalil ognisko i polozyl tamtego w cieple, podczas gdy wkoncu nadlecial smiglowiec po nich ten stary odszedl na chwile od mlodego, i potem jak podszedl to tamten juz zmarł jak zobaczyl ze helikopter przylecial... No i zabrali tego starego a tamtego w worku, skonczylo sie tak ze jak wrócił przytulil sie do zony i podal jej w reke ten zegarek
Ps jestem slabym opowiadaczem haha pewno maslo maslane napisałamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 14:20
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 lubi tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Hej dziewczynki ! cieszę się że wizyty wypadły dobrze, teraz tylko jeszcze Natka ja obstawiam dziewuche!
dziś jestem nie do życia.. znowu temperatura mi rośnie- już ponad 38 mam.. idę odciągnąć pokarm i wezmę chyba apap. teoretycznie niby apap (paracetamol) można brać i karmić ale wolę nie ryzykować i odciągnąć pokarm przez zazyciem. A co do lekarza... zadzwoniłam do rodzinnego a on do mnie ze z pęcherzem to do ginekologa muszę tym bardziej że jeszcze trwa połog. A do mojej ginekolog dziś się nie dostanę jutro z samego rana do niej jadę także muszę przetrwać jakoś dzisiejszy dzień i noc
Zawsze z pęcherzyka chodziłam do rodzinnego ale jak rak kazali to koniecznie jutro idź! Paracetamol możesz spokojnie brać i karmić. Ja brałam przy nawałach mlecznych bo miałam wtedy nawet ponad 40 st.gorączki i karmiła normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 14:42
-
nick nieaktualnyUzupelniam taki zeszycik mojego synka. Mialam ksiazeczke na pierwszy rok a teraz mam zwykly zeszyt 16-kartkowy i zapisuje w nim slowa i zwroty jakie wymysla moj synek a czasem na prawdę trzeba poglowkowac żeby domyślić się o co mu chodzi
Kaaarooolina89, nana266, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
nana266, Annie1981 lubią tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
No to trzymam kciuki za brunetkę
Monia kochanie powiem wam ze mąz nie dość ze mnie irytował to miałam okres ze mnie po prostu przeszkadzał swoją obecnością Ogólnie darłam się jak się da a on i tak miał wyjebane;) ha ha urok łysego:)
Poza tym wszystko mnie psychicznie przytoczyło.. i jakoś zeszło ze spałam po 20 H/24 H:)
aż mi syn mówił ze mamusia tylko spi.. no a teraz jakoś wzięłam się w garść ale czuć czuję się dalej nie bardzo..
Kwaśno mi strasznie po wszystkim.....