Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Hahaha dziewczyny zakladajcie staniki bo cycki wam opadna
Monia ja u siebie nie zaobserwowalam stojacych deba wloskow ale za to tylko tez sie nie smiejcie! Zaobserwowalam ze moj nos produkuje duzo gili ostatnio haha
Wiecie co pierwsze słyszę o prześcieradle do wózka. co do detektorów tez sie naczytałam ale nie udzielalam sie na ten temat bo nie mam co do wyprawki to będziemy sie liczyć z groszem, potrzebne rzeczy i juz , najpierw ogarne rodzinę niech dadzą co maja hehe a potem podokupuje resztę
Ale sypie , przez okno to fajnie wygląda ale po poludniu śnieg z deszczem, durna ta pogoda.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Hej!!!
Martynka uwielbiam Cie za to zdjęcie! Z 16 tyg i Twój malusi brzusio! Jestes moim wybawca hahaha patrząc na Ciebie widzę szanse ze i moj kiedys urośnie
Ja dzis nie bede miec za wiele czasu jutro organizujemy imprezę urodzinową Męża i Taty wiec dzis zalatany dzien najpierw zakupy a potem kuchnia, takze prosze o wyrozumiałość i nie zapisanie 100 stron!
W miare możliwości bede zaglądać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:Hej my juz w trasie do lekarza, jedzie sie masakrycznie, slizgo jest a samochody zachowują sie strasznie same nie wiedzą jak maja jechać co niektórzy idioci..
Trzymajcie kciuki za nas -
cześć koleżanki po fachu wczoraj w ogóle od południa Was nie czytałam, czułam się paskudnie !! W pracy ledwo wytrzymałam. W domu zaraz do łózka godzinke się zdrzemnełam a pozniej ani lezec ani siedziec, tak mi bylo niedobrze. Na szczęscie dzisiaj lepiej lece nadrobic staraczki27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Hej my juz w trasie do lekarza, jedzie sie masakrycznie, slizgo jest a samochody zachowują sie strasznie same nie wiedzą jak maja jechać co niektórzy idioci..
Trzymajcie kciuki za nasStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Monia powodzenia :*
Martynka ja dzis zaczynam 22 tydz i na belly juz mi pokazuje 6 miesiącnana266 lubi tę wiadomość