Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ink@ wrote:Dzien doberek jak tam nocka minela?
ja zaraz brykam na wizyte sie zapisac nie chce mi sie z chaty wylazic, deszcz pada.. brrrr
bralyscie moze espumisan na wzdecia? Aptekarka mowila,ze w ciazy mozna bo nie przenika do lozyska, ale jeszczze pomyslalam, ze Was zapytamInk@ lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Kaaarooolina89 wrote:Masakra!!!! Chce mi się ryczec zawsze cos nie tak ((("
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
Kaaarooolina89 wrote:Hej! Caroline tak zapisalam sie mam USG 11 marca, a potem u swojego lekarza 20 marca.
A a a i nic w necie nie czytaj bo tam sa same głupoty cos o tym wiem sama wiele lez wylalam ale teraz nie wchodzę i nie czytam bo jest inaczej niz opisują.
Wczoraj nalatałam sie po miescie, to brzuch miałam na wieczór twardy jak kamień, i tak nic nie kupiłam oprócz hamburgera dla nas i do męża , za to zalatwilam kilka spraw.
Przed obiadem bylam tez u mojej koleżanki, jej synek niedługo skończy rok , i pokazala mi po nim malusie ciuszki. Mam sobie przyjść i powybierac co będę chciała pytala sie czy się nie pogniewam mowie ze jej zapłacę ale ona na to ze nie ma mowy, wiec albo kupie jej cos za to do synka i jej cos moze z kosmetyków kupie żeby nie bylo ze za darmo tak naprawde nowiutkich tylko kilka sztuk będę musiała kupic w rozm 56 i 62 na początek a potem to juz na bierzacoKaaarooolina89, Ink@, nana266 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyKarolina- nie znam się na tej pepowinie ale sądzę że skoro lekarz jest spokojny i mówi że jest ok, Mały rośnie i nic mu nie jest to możesz być spokojna
A nawet musisz! Bo przecież Maluch czuję Twoje emocje a stres jest mu niepotrzebny!
Będzie dobrze Słońce! ;-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 08:24
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe czy Mila z Marcelkiem wyjdą dzis do domu ach to dopiero emocje ...
Martynka wpisz mi Staś w tabelkę jak możesz wczoraj dowiedziałam sie ze mojej koleżanki bratowa tak nazwala synka wiec imię juz coraz bardziej popularne, męża siostry nie sa zadowolone ale nam sie podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 09:26
Ink@, Lisa85 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny