Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lisa85 wrote:Tasza ja myślałam, że w każdym szpitalu mąż może być przy porodzie SN bezpłatnie. To chore jest żeby za to płacić. Moje znajome rodziły w innych szpitalach i też bezpłatnie ich mężowie mogli z nimi być.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
zapytam. Tylko jeszcze nie wiem gdzie pójdę. Wygląda na to ze będę musiała zdecydować o tym szybciej bo jak wybiorę taki oddział gdzie policzą mi jakieś bariery finansowe to muszę zdążyć odłożyć pien.według OM
Lisa85 wrote:No u nas przy CC też nie może być męża. Mój czekał na mnie w sali, gdzie po wszystkim mnie przewieźli. Dali mu dziecko na gołą klatę do przytulania. Mówił, że to były piękne chwile
No to skoro tak piszą, to od szpitala widocznie zależy. Ciekawe ile to kosztuje..według OM
nick nieaktualnyKarolina rozumiem co czujesz teraz.. Ale sluchaj ja i nana jesteśmy przykładem na to ze nawet jak jest bardzo bardzo źle i myslisz o najgorszym, sytuacja potrafi sie odwrócić i unormowac, w naszym przypadku dzidzie były silne i daly radę z tym wszystkim wiec wierzę w to ze u ciebie tez wszystko dobrze sie skończy. A tymczasem nie czytaj wiecej w internecie bo czasami mozna sie zalamac jak sie za duzo przeczyta. Musisz wierzyć w to ze bedzie dobrze bo zobacz do tej pory z dzidziusiem jest ok dobrze rosnie nie ma zadnych problemow, wszystko jest na dobrej drodze. A tobie nie wolno teraz sie denerwowac :*
nana266 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:49
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Nie mam kogo zapytać wśród znajomych bo albo sa po cc albo płacili za prywatne kliniki. U mnie prywatna klinika w mojej okolicy odpada bo potrzebuje takiej gdzie w razi czego nie będzie konieczności przewozu. Jak się dowiem to Wam dam znać. Wybieram między 3 szpitalami więc jutro podzwonię z zapytaniem jak to widzą.według OM
Tasza wrote:nie wiem. Wybiore i zorientuję się co powiedzą. w razie czego skieruje wniosek do kogoś kto kontroluje tą placówkę i zapytam jakie maja podstawy skoro niektóre opłat nie pobierają.
Tasza u mnie w szpitalu jest darmo więc zapraszam. W razie jak by mąż zemdlał to ja Ci czoło powycieramTasza lubi tę wiadomość
-
Tasza wrote:Nie mam kogo zapytać wśród znajomych bo albo sa po cc albo płacili za prywatne kliniki. U mnie prywatna klinika w mojej okolicy odpada bo potrzebuje takiej gdzie w razi czego nie będzie konieczności przewozu. Jak się dowiem to Wam dam znać. Wybieram między 3 szpitalami więc jutro podzwonię z zapytaniem jak to widzą.
-
nick nieaktualny
-
Stella. Dziejuje. Ja taka jestem nadwrazliwa i wieloma rzeczami sie przejmuje, nie tylko zwiazanymi z ciaza.
Wiekszosc z tego jednak nie spedza mi snu z powiek
Jestem rozdarta z pappa. Rozumiem argumenty dwoch stron. Boje sie, ze wyjdzie mi zle, bo mam swoje lata, ale jednak chyba przychylam sie do zdania Taszy, ze lepiej wiedziec wczesniej i miec czas na przygotowanie sie psychiczne czy medyczne.
Lisa. Pappa jest refundowana w UK. Tak samo jak szczepienia przeciwko pneumokokom za ktore w PL trzeba placic mnostwo kasy. Moze Polski po prostu na to nie stac a nie ze badania sa nic nie warte.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:49
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.