Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nana266 wrote:Robimy dzień brzuszków? Wrzucać wszystkie swoje brzuchole Mój i Natki juz jest
Ink@, onaa123 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
stella_88 wrote:Effy może być różnie ja w pierwszej ciąży nie miałam ogóle brzucha do 25tc a teraz mam i się ukryć nie da...poza tym to już będzie wiosna więc się w łacha grubego nie wystroisz...
ciężko na tym etapie stwierdzić jak to będzie....
A poza tym to dawaj zdjęcie brzucha! Będziemy dyskutować!
Przepraszam za strój ale leze chora ...
Moze jakos cos sie da wymyślić z tym ukryciem luźna kiecka i te sprawy ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19761e04ee2e.jpgnana266, kania901, Ink@, onaa123, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
caroline29 wrote:To ja wstawie jutro dzis dopiero wróciłam do domu , wcinamy krokiety postne , a dla męża na obiad będą ziemniaczki ze śledzikiem, wiec chwile poleżymy , nalataliśmy sie , zrobiliśmy zakupy, kupiłam sobie pare rzeczy do latania po domu, i najważniejsze kupilam śpiochy pierwsze dla synka sa śliczne z Kubusiem puchatkiem dzis dzwonila ciocia ze ktos z rodziny dal jej torbe rzeczy dla maluszka i żeby komuś podarowała wiec pomyślała o nas ale fajnie ... !
-
caroline29 wrote:To ja wstawie jutro dzis dopiero wróciłam do domu , wcinamy krokiety postne , a dla męża na obiad będą ziemniaczki ze śledzikiem, wiec chwile poleżymy , nalataliśmy sie , zrobiliśmy zakupy, kupiłam sobie pare rzeczy do latania po domu, i najważniejsze kupilam śpiochy pierwsze dla synka sa śliczne z Kubusiem puchatkiem dzis dzwonila ciocia ze ktos z rodziny dal jej torbe rzeczy dla maluszka i żeby komuś podarowała wiec pomyślała o nas ale fajnie ... !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Wrzuć zdj śpioszków
Effy ty chudzinko malusi ten brzusio jeszcze:)
Wiola ty spiochu chyba maz ci spac w nocy nie daje. My od 5 nie spimy oczy nam sie kleja ale obiad trzeba szykowac zarazEffy lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość