Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Miła sprawdź wiadomość na prv
Cieszę się ze u Cienie i Marcelka wszystko gra :*
Monia, ciężko powiedzieć skad ta ciąża nagle myśle ze latanie miało tu duży wpływ bo przestaliśmy się starać i przestałam o tym w ogóle myśleć, oraz uzupełnienie niedobiru cynku który to niedobór miałam ogromny dzięki temu m.in po raz pierwszy od miliona lat zauważyłam u siebie w tym cyklu śluz płodny który już zapomniałam jak wyglada hehe -
Dziekuje Kuchcinko ze pamietalas bo glupio mi juz bylo Ciebie prosic jak zawsze jestes niezawodna jeszcze raz gratuluje wiem ze to poczatek ciazy ale ja juz umieram z ciekawosci czy bedziecie mieli malego Arturka czy mala Kasie
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila123 wrote:Dziekuje Kuchcinko ze pamietalas bo glupio mi juz bylo Ciebie prosic jak zawsze jestes niezawodna jeszcze raz gratuluje wiem ze to poczatek ciazy ale ja juz umieram z ciekawosci czy bedziecie mieli malego Arturka czy mala Kasie
Trzymamy kciuki za małą Kasie ale wiadomo ze jak będzie mały Arturek to przeżyje hehe chociaż nie do końca... jak będzie taki prawdziwy mały ARTUREK to nei przeżyje bo mój mąż był ponoć OKROPNYM dzieckiem już od dnia narodzin HahahaMila123 lubi tę wiadomość
-
nana266 wrote:Moj tez mi ostatnio mówił ze chrapie ale ostatnio czytałam w opisie cotygodniowym ze właśnie można chrapać a mój tez nieźle daje po garach wiec nie przejmuj się he he
Natka jaki byl by koszt takiej paczki żeby wyslac z Polski ???
Ja odebrałam wczoraj cala torbe ciuszków , jestem zadowolona i Staś chyba tez sie cieszył jak przeglądałam bo odrazu zaczal kopać dzis pól nocy nie spaliśmy, mi sie krecilo w glowie ale juz zauwazylam ze pare razy tak miałam w nocy , a maly buszowal w brzuszku później was nadrobię i powstawiam zdjęciaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Mila123 wrote:No hej Kate dziekuje u nas wszystko swietnie maly caly czas na piersi ale dostaje tez 1-2 butelki dziennie dodarkowo bo moja laktacja nie daje rady bo moj maly ssak lubi porzadnie zjesc w 12 dni przytyl 0.5 kg ja sie czuje ogolnie swietnie rana czasem ciagnie ale to normalne do tej pory chodzilam czas w koszulkach dlugich zeby rana ciagle miala powietrze i sie zgoila i nie moge sie doczekac jak wskocze jeansy ( nie to ze sie w nie nie mieszcze tylko akurat na ranie sie zatrzymuja a to bolalo i zrezygnowalam)jutro wkladam dres wow Cyprianek jest zachwycony ciagle go caluje przytula w ogole nie ma w nim zazdrosci wydaje sie taki dojrzaly swoim zachowaniem nieraz przychodzi i pyta czy sie pobawimy i widzi ze karmie to mo mowi ale dopiero jak nakarmisz Marcelka a jak chocby jeknie to przybiega i pyta co mu sie stalo ciagle taki zainteresowany daje pampersy chusteczki jest super bratem. Jak wrocilam ze szpitala to taki wielki mi sie wydawal ze az w szoku bylam no ale w porownaniu do maluszka nie ma sie co dziwic. Czekam az z brzucha mojego zejdzie opuchlizna bo jest jeszcze troche nabrzmialy i obolaly zeby zobaczyc jak ja bede wygladala bo szczerza powiem ze ladnie sie wciaga i jest nieduzy tylko nad rana ta faldke widac nieduza w sumie jak na 2 ciaze i 2 cesarki ogolnie jestem szczesliwa ze mam juz to za soba ze dzieci zdrowe ze idzie wiosna i bedziemy na spacery chodzic do tego maz zdal prawo jazdy wszystko sie uklada swietnie
-
Kaaarooolina89 wrote:Hej!! Mila cudny synuś!
Caroline mam pytanie Ty kiedys podawalas przepis na schab w sosie śmietankowym? Czy mi się cos pomylilo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 07:42
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
Nadrobilam was
Mila same dobre wieści cieszę sie ze wszystko w porządku, ze Marcelek ma apetyt i rosnie:) śliczny maluszek najważniejsze ze starszy brat nie jest zazdrosny, teraz juz tylko bedzie większy, i najważniejsze ze wracasz do formy kiedy planujecie wyjść na pierwszy spacer ?Mila123 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Kaaarooolina89 wrote:Caroline dziekuje a ile to zapiekalas i w jakiej temp?
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyDziewczyny chyba będę żyć choć jeszcze wczoraj mało na to wskazywało!
Krople zadziałały i zatoka się otworzyła! ciesze sie jak głupia bo sie balam tej punkcji;-)
Mila- nieziemski przystojniak Co rośnie też mam nadzieję że mój Piotruś nie będzie zazdrosny...choć coraz częściej martwię się żeby nie poczuł się mniej kochany, niepotrzebny czy coś w tym stylu...chyba by mi serce pękło...;-/
Viriki- super maluch cieszę się że wszystko ok;-)
Kuchcinka- ja bym bety nie robiła, zresztą sama też nie robilam
caroline- z tymi spacer ani to kiedyś tak mówili że dwa tyg. Ma być w domu, potem werandowanie itp. Teraz wychodzisz na dwór i już
Anq- super że do kolei się udał, teraz pozostaje czekanie z tą wagą to jednak troszkę poprawki trzeba brać bo usg ma dość duży zakres niepewności w pomiarze wagiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 08:17