Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No kochane my jeszcze nie bylismy na spacerze czekalismy az dojde do siebie i bede rzeczywiscie mogla pospacerowac dzis jest wietrznie i deszczowo to odpada ale jak tylko wiaterku nie bedzie to wychodzimy
Stella tak samo mowilam ze mi serce peknie jesli moj starszy bedzie choc smutny ze nie spedzam z nim tyle czasu co wczesniej ale ja mam 5 latka a to juz duze madre dzieci i obiecalam ze jego tez wynosze na rekach jak tylko bede mogla i wszystko nadrobimy rozumie ze malutki nie potrafi nic sam zrobic i trzeba mu pomoc sam to mi powtarza poza tym na szczescie w domu siostra meza jest i dziadkowie to kiedy mu sie nudzi idzie sie pobawic z nimi to jedyny plus w tym momencie mieszkania z tesciami idzie wiosna maly bedzie duzo czasu spedzal na podworku nawiac sie mysle ze nie odczuje za bardzo a w lato Marcelek bedzie juz fajniusi do zabawyEffy, caroline29, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak tam zdrówko ciezaroweczki? wpadłam życzyć wam zdrówka i szczęśliwych fasolek
Kate ja z cukinii uwielbiam robić placuszki, takie jak ziemniaczane tylko ze startej cukinii, albo makaron w sosie śmietanowym z kurczakiem i cukinia albo dzisiaj bedzie risotto z krewetkami, cukinia i pieczarkami
Mila śliczny synek! I starszy brat na medal, gratuluję widac ze wychowalas Cyprianka na mądrego chłopca, mozesz byc dumna
Anq super ze mała sie odwróciła
To teraz czas na dwie forumowe dziewczynki, Anq i Martynka życzę szybkich i łagodnych porodów
Buziaki dla was wszystkich mamuśki :*nana266, Martynka1234, anq05, Ink@, onaa123, Mila123, Lisa85 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny