Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Ja mam wlasnie duzo po corce, w sumie wszystko a body na krotki itp? Moja byla z grudnia i tez myslalam ze malo bedzie wiosennych ale w sumie nie tak malo bylo
-
Martynka1234 wrote:Lisa jesli nawet mialaby najgorszy humor to napewno by niczego zlego nie zataila, wiec nic sie nie martw! Wszystko napewno jest ok
Nana a jak Twoje zakupy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Został wozek, wanienka i moje staniki do karmienia reszta chyba wszystko jest
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:No ja tez wlasnie gdzies o tym slyszalam ze nie powinno sie dla dzieci uzywanych butow, ale jakos tak myslalam ze to sie tyczy tych, co ucza sie dopiero chodzic ale w sumie sama nie wiem, moja to lata teraz na zmiane raz ma nowe, innym razem dostaniemy np od kuzynki. A ze sa ladne i dobre to jakos tak wychodzi ze w nich chodzi haha i szkoda mi nie brac. Ale no wiadomo, lepiej chyba nowe, gdzies tez o tym czytalam.
Jaki rozmiar ma Twoj syn? Moja cos okolo 24-25. -
Jestem juz po rozmowie z szefowa. Ucieszyla sie i pogratulowala Zapewniala mnie, ze umowe bede miala przedluzona, bo ona jest ze mnie zadowolona i nie mialaby mnie za co zwolnic
Nana. Moj maz tez mnie bardzo ostatnio denerwuje, bo uwazam, ze moglby byc bardziej odpowiedzialny. Teraz jak jestem w ciazy to bardziej na to zwracam uwage, czesciej sie klocimy i ja co chwile placze. Martwie sie, ze to zaszkodzi dziecku.
Lisa. Ja tez panikowalam po ostatnim usg jak niewiele mi powiedziala polozna. Nawet nie wiem ile maluch mierzy, ale widzialam serduszko i powiedziala, ze wszystko w porzadku, wiec musimy zaufaconaa123, Ink@, Lisa85 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie to super ze Ci przedłużą umowę
Moj Mąż dawniej byl bardziej kłótliwy a teraz odkąd jestem w ciąży to widzę że odpuszcza i jak płaczę to tez mnie uspokaja, przytula bo dawniej to różnie bylo. Tylko teraz taka sytuacja była a i tak od razu staral się żebym nie była złaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 14:23
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Annie- super! Sądzę że Twoja szczera postawa też była istotna
Co do kłótni z mężem...hmm
...chyba jesteśmy po prostu wrazliwsze pod wpływem hormonów i stąd takie nagłe reakcje -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Wlasnie z ciekawosci czytam o tych butach i no wszedzie pisza ze dziecko powinno miec nowe
Nana 4 to moim zdaniem za duzo, ale to juz Twoja decyzja ja tak jak mowilam , potem i tak latalam w swoich
Ale wydaje mi się ze pasuje żeby były na zmianę jak wypiorę. Na noc i po domu flaki a na wyjście usztywnione. Ja nie kupuje takich drogich bo nie ma sensu ale może faktycznie kupie zwykle z odpinanymi szelkami zobaczę jeszcze -
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Wlasnie z ciekawosci czytam o tych butach i no wszedzie pisza ze dziecko powinno miec nowe
Nana 4 to moim zdaniem za duzo, ale to juz Twoja decyzja ja tak jak mowilam , potem i tak latalam w swoich
Co do stanu kod to miałam dwa ale chodziłam w normalnych do spania zaglądałam sportowy;-) -
Martynka1234 wrote:Dla faceta? To niewyobrazalny wysilek! Wyciagnac telefon, wpisac wiadomosc, jednoczesnie rozmawiajac z kumplem i pijac piwo Nanus nie denerwuj sie juz, juz i tak za pozno, mozesz ewentualnie albo sie zrewanzowac albo wyjsnic czemu Ci przykro no i co tu wiecej ..